הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   הגבלת נפח מסד (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=43534)

Ori 13-04-07 22:23

הגבלת נפח מסד

זה משהו "חדש" ש-ACTSERV הנהיגו, ואיכשהו... "באורח פלא" פתאום כל העסקים פה אחריהם.

חלקם בכלל סתם כדי ללכת עם הזרם... וזה ממש לא מוסיף לרצינות שלכם.

מה יש לכם לומר להגנתכם ? מוסיף לכם ?

הרי ברור שאתר שיש לו כמות נכבדת של כניסות יחודיות, חייב גם להתבסס סביב מסד גדול.

בכך אתם מעיפים את כל האתרים האלה ממכם ומפנים אותם לחברות היותר רציניות.

(ב-SPD למשל, או בכל חברה אחרת לא הנהיגו עדיין את השטות הגמורה הזאת).

וכדי שלא תתלוננו שאני "אאוסטסיידר כזה" , לידע הכללי אני מוציא על אחסון אתרים, רובם אישיים בסביבות ה-250 ש"ח בחודש.

MoshikB 13-04-07 22:32

אממ תראה, זה לא שבאתי ואמרתי או הנה אקטסרב עשו הגבלה אז גם אני אעשה, פשוט דיברתי עם טכנאי ומתחזק, סתם תוך כדי דיבור הוא המליץ לי על כמה דברים וביניהם זה. זה לא שהלכתי לאחרים והסתכלתי (למרות שידעתי כבר שהדבר הזה נהוג בקרב העסקים).
אתה רוצה שנוסיף עכשיו בתקנון איפה שרשום את ההגבלה בסוגריים (כל הזכויות שמורות לאורי)? :P

Ori 13-04-07 22:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Expert-Serv.Co.iL (פרסם 458839)
אממ תראה, זה לא שבאתי ואמרתי או הנה אקטסרב עשו הגבלה אז גם אני אעשה, פשוט דיברתי עם טכנאי ומתחזק, סתם תוך כדי דיבור הוא המליץ לי על כמה דברים וביניהם זה. זה לא שהלכתי לאחרים והסתכלתי (למרות שידעתי כבר שהדבר הזה נהוג בקרב העסקים).
אתה רוצה שנוסיף עכשיו בתקנון איפה שרשום את ההגבלה בסוגריים (כל הזכויות שמורות לאורי)? :P

אני אסתדר גם בלי זה, תודה.

פשוט תתחיל לגבות סכום גבוה יותר ולא תיתקל בבעייה כזאת.

היום בכל חברה שמכבדת את עצמה תוספת של 100MB זה 5 עד 10 דולר תוספת במחיר.

והרי ברור שהמסד הוא חלק מהנפח הכללי של האחסון.

אז מה הבעייה פה ?

ככל שהלקוחות שלך יהיו הרבה יותר איכותיים ככה גם תקבל שקט וביטחון שלא יהיו "טעויות".

Vitalist 13-04-07 22:38

כן גם לדעתי עניין די טיפשי.
מה הטעם בחבילות של ה-400 מגה +,
אם אני לא יכול להעלות מסד מעל 100 מגה?

Omer 13-04-07 23:50

אני לא מתייחס לעסקים אחרים אלא אל אקטסרב בלבד,

הגבלת מסד קיימת, אך תמיד ניתנת להעלאה, מי כמוך אורי יודע את זה.
אין סיבה שלקוח ישלם 50 שקלים לחודש על חבילה של 300 מגה וישתמש ב300 מגה מסד על חשבון לקוחות אחרים.
לשם כך יש תמחור שונה למסדים גדולים, ואתה, כמישהו שמחזיק מסד גדול אצלנו, יודע שהמחירים למסדים גדולים יותר הם לא גדולים בהרבה יותר מהחבילות הרגילות.
ת-מ-י-ד ניתן להגדיל, כמו שיש הגבלה על שטח, ככה אנחנו יוצרים גם הגבלה על מסד,
כמו שניתן להגדיל שטח, ככה אפשר להגדיל את ההגבלה הזאת.

שבוע טוב
עומר
ActServ.net

Ori 14-04-07 00:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omer (פרסם 458905)
אני לא מתייחס לעסקים אחרים אלא אל אקטסרב בלבד,

הגבלת מסד קיימת, אך תמיד ניתנת להעלאה, מי כמוך אורי יודע את זה.
אין סיבה שלקוח ישלם 50 שקלים לחודש על חבילה של 300 מגה וישתמש ב300 מגה מסד על חשבון לקוחות אחרים.
לשם כך יש תמחור שונה למסדים גדולים, ואתה, כמישהו שמחזיק מסד גדול אצלנו, יודע שהמחירים למסדים גדולים יותר הם לא גדולים בהרבה יותר מהחבילות הרגילות.
ת-מ-י-ד ניתן להגדיל, כמו שיש הגבלה על שטח, ככה אנחנו יוצרים גם הגבלה על מסד,
כמו שניתן להגדיל שטח, ככה אפשר להגדיל את ההגבלה הזאת.

שבוע טוב
עומר
ActServ.net

לא דיברתי עלייך ספציפית, דיברתי על העסקים שמעתיקים ממכם את ה"רעיון המוצלח".

dvir | point-serv 14-04-07 03:13

החוק הזה נוצר בשביל להרוויח יותר כסף מהלקוח

לדעתי זאת שטות גמורה

אם אני לדוגמה בונה פורום מצליח וכו' ואני משקיע את הנשמה שלי בו
והוא מגיע ל150 מגה מסד וכלל האיכסון זה 450 מגה
כל שאר המערכת +- זה נגיד 35-40 אז כיסיתי נגיד 190 מגה עכשיו נשאר לי עוד 210 מגה פנוי ובכל זאת מגבילים אותי ל80 מגה מסד??
ב-ש-ב-י-ל מה אני צריך 450 מגה אם אני חייב להשתמש רק ב80 למסד? בשביל מה כל ההשקעה הזאת הלכה ? כל ה70 מגה של המסד שזה עוד מלאה משתמשים והודעות הלכו רק בגלל החליטו איזה חוק שבגלל שזה מאיט את השרת של הלקוחות האחרים אז אני צריך להתחשב באחרים אבל זה לא רק זה .

זה גם אני יכול לקנות 100 מגה לשלם פחות לנצל עד 80 במסד וכל השאר למערכת הפורומים גם אופציה אבל אם קניתי את כל ה450 מגה שאני משלם אליהם בכל חודש אני נגיד משלם 50 שקל אז איך אני ינצל אותם אם יש את החוק הזה????

אחרי כל החפירות
תסלחו לי אבל זה חוק של גנבים וניצול הלקוח

avitans 14-04-07 03:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dvir | point-serv (פרסם 458987)

לדעתי זאת שטות גמורה

כל שאר המערכת +- זה נגיד 35-40 אז כיסיתי נגיד 190 מגה עכשיו נשאר לי עוד 210 מגה פנוי ובכל זאת מגבילים אותי ל80 מגה מסד??
ב-ש-ב-י-ל מה אני צריך 450 מגה אם אני חייב להשתמש רק ב80 למסד? בשביל מה כל ההשקעה הזאת הלכה ? כל ה70 מגה של המסד שזה עוד מלאה משתמשים והודעות הלכו רק בגלל החליטו איזה חוק שבגלל שזה מאיט את השרת של הלקוחות האחרים אז אני צריך להתחשב באחרים אבל זה לא רק זה .

זה גם אני יכול לקנות 100 מגה לשלם פחות לנצל עד 80 במסד וכל השאר למערכת הפורומים גם אופציה אבל אם קניתי את כל ה450 מגה שאני משלם אליהם בכל חודש אני נגיד משלם 50 שקל אז איך אני ינצל אותם אם יש את החוק הזה????

אחרי כל החפירות

בתור בעל אתר עם מסד דיי גדול (350 מגה), אני מסכים איתך בהחלט .
אף פעם לא שמעתי על החוק המטופש הזה רק לאחרונה .. לא ידעתי שאקטסרב התחילו עם חוק זה.. אבל בהחלט שמתי לב שהרבה חברות של ילדודסים בני 14 התחילו גם כן לשלב את החוק הזה בין תקנון "החברה" שלהם ..
בסופו של דבר מי שמפסיד מיזה אלו בעלי החברות הקטנות (הרי הם הילדים ) .
כי כשמייקרים את המחיר בשל מסד גבוה, אני בתור לקוח כבר יעדיף לשלם עוד 10 שקל וללכת עם חברה גדולה ומנוסה כמו SPD (שלהם אין את החוק הזה עד כמה שידוע לי) ולא לכל החברות שנפתחות פה כל שני שלישי וחמישי ע'י ילדים שרובם לא מבינים בכלל בתחום הHOSTING .

וכשאני אומר לא מבינים אני מתכוון - אחרי שבעל שרת חוסם את הIP שלך מלהכנס לאתר ובמשך שבועיים אתה מסביר לו שהאתר נופל כל 3 דקות והוא עונה" זה לא הגיוני" - "זה לא הגיוני ", ושם לב לטעות הקטנה הזאת רק לאחר שבועים - למרות שאני ניסיתי להסביר לו שאולי הIP שלי חסום אבל הוא בשלו "לא הוא לא" .
אז יש פה בעיה חמורה של ילדים שלא מבינים בכלל בשוק הזה ועושים צחוק מהעסק הזה ......

אז נכון זה נחמד ולפעמים אפשר להשיג שטחי דיסק גדולים במחירים דיי מצחיקים אבל זה לא שווה את זה במידה ומדובר באתר גדול ורציני.. אם זה סתם עוד אתר שעולה לרשת אז סבבה אפשר להתפשר אבל כשמודבר באתר מושקע והולך להתבסס סביבו סכומי כסף גבוהים .. זה באמת לא שווה את ההשקעה.. ואני אומר הכל מניסון אישי !!!!|כאן..שם| |כאן..שם| |כאן..שם|

שבת שלום לכולם

Panda 14-04-07 10:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dvir | point-serv (פרסם 458987)

לדעתי זאת שטות גמורה

אחרי כל החפירות

אם זה מה שאתה באמת חושב אז כדי שתסגור את העסק שלך ועכשיו, אין לך מושג בגרוש אז אל תטעה אחרים.

תחשוב שנגיד במסד של מאה מגה יש 1000 הודעות שהמסד צריך לחפש בתוכן אחת.
ובמסד של 200 מגה יש 2000, החיפוש יהיה יותר ארוך ויצרוך יותר משאבים.

אה ואביתן אתה רוצה לדעת למה שילבו את החוק הזה? כי היו פה מקרים שבעלי פורומים גדולים אתאכסנו על השרת וגרמו לנפילות שלו,
ואז רשמו עליהם ביקורת רע וכולם אמרו שזאת האחריות שלהם להחזיק את מה שהם אומרים.

Omer 14-04-07 11:06

dvir point, איזה שטויות, אז במקום לקנות 400 מגה והגבלה של 80 מגה מסד, תקנה 300 מגה והגבלה של 120 מגה מסד באותו מחיר (סתם דוגמה).... ההבדלים פה במחירים הם לא גדולים, העניין היחיד שהוא נוצר בשבילו זה לא ליצור מצב שלקוח אירוח שמשלם 50-60-70 שקלים לחודש יקח משאבים משרת שלם. (קריאה כתיבה למסד של ג'יגה זה לא בדיוק עניין שלא לוקח משאבים..), אין פה שום קשר לניצול לקוח ואף אחד לא מכריח אף אחד לבוא אלינו. לא טוב? לכו לעסקים אחרים, כבר אמרתי כאן יותר מפעם אחת שאני לא אריב עם אף אחד על לקוחות, שהלקוח יעשה את הבחירה שלו.
הוא רוצה לשבת במקום שידאגו לו, לקבצים שלו ולאתר שלו? הוא מוזמן, רק שידע שהמחיר בהתאם.

avitans, אני מסכים איתך בחלק מהנקודות, אבל אני לא מסכים שהחוק הזה טיפשי. המטרה של החוק הזה היא יותר רייסלרים, למשל רייסלר שעולה 90 שקלים לחודש ומקבל 3GB שטח (לרייסלר אין בעיה לספק שטח, אני לא צריך לספק לו תמיכה כמו ללקוח אירוח... אז המשאבים יותר זולים),
נראה לך סביר שבמחיר הזה הוא ישים שם מסד של 2GB ויקח משאבים של שרת שלם? אני מתאר לעצמי שלא.. בגלל זה נוצר החוק הזה..
מישהו רוצה להגדיל את המסד? אין בעיה, אתה מוזמן לשאול את אורי (פותח האשכול) שהמחירים לא גדלים בהרבה אחרי שמגדילים מסד (ויש לו אצלנו מסד גדול בהרבה ממה שרשמת שיש לך כאן),
ת-מ-י-ד ניתן להגדיל ולהתפתח ויש שיקולים שעומדים מאחורי החוק הזה.
העניין השני שרשמת דיי טיפוסי לחלק מה"עסקים" כאן, אבל זה כבר לא אשמתם, זה אשמת מי שבוחר ב"הכי זול שאני אמצא".

Panda, מסכים עם ההתחלה של הדברים שלך, אבל זה ממש לא מה שגרם לנו להכניס את החוק הזה.
לגבי עסקים אחרים אני לא יכול לתת לך תשובה, אני מדבר עלינו בלבד

יום טוב,
עומר
ActServ.net

דניאל 14-04-07 11:50

זה נובע משיטת התמכור (הלא קיימת) של הילדים כאן (לא לא, ממש לא מדבר על ACTSERV),
אבל אותם ילדים.."צודקים" במה שהם עושים (גם אם לא במודע).

הכלים הכי פשוטים היום של כל חברה למדוד עומס של אתר על שרת הם שטח אכסון ותעבורה, ברגע שבכל חברה כזו ניתן למצוא חבילות אדירות במחירים מצחיקים אז בעל השרת צריך למצוא פתרון איך להוריד את העומס מהשרת - הגבלת המסד, זה סוג של פתרון (הרי אף אחד לא יילך ויתחיל להתעסק עם הקוד שלו ולפצל את המסד שלו לכמה חלקים - לפחות לא אף אחד רציני).

מה שהחברות לא מבינות, שהשיטה לפתור את העומס שגורם אתר מסויים על השרת היא פשוט לעשות חבילות ראליות, חבילות שישקפו באמת את העומס הפוטנציאלי שכל לקוח יכול לגרום על השרת.

פתרון אחר אפשרי הוא להגביל את כמות השאילתות לשעה עבור כל מסד - מה שגם, טעות לדעתי (אבל פתרון יעיל).

עוד גורם לזה היא תרבות "הלקוח תמיד צודק",
כפי שהחבילות ברוב ה"חברות" הן בעצם בלתי מוגבלות (600 ג'יגה תעבורה בחבילה בשרת שיתופי? מצחיק.) אז זה לא תקף אליהן,
אבל ברגע שהחבילות מתומכרות לפי איזשהו הגיון, חייב להיות שלב שחברה אומרת שמעל חבילה X, האתר כבר לא מתאים לשרת שיתופי והוא צריך פתרון אחר (VPS, שרת יעודי).
הבעיה היא שברוב החברות החשיבה על הפסד מול רווח היא מוטעית, והחברות מעדיפות להשאיר גם אתרים גדולים וכבדים על השרת השיתופי "בגלל שהוא משלם הרבה",
עדיף להפסיד לקוח אחד גדול (שיעזוב בגלל שלא יסכים עם הקביעה שלכם שהוא לא מתאים לשרת שיתופי) מאשר להפסיד את כולם (גם את הגדול, בגלל הנפילות).

ברברתי פה הרבה,
מקווה שהיה מובן.

RS324 14-04-07 14:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 459111)
פתרון אחר אפשרי הוא להגביל את כמות השאילתות לשעה עבור כל מסד - מה שגם, טעות לדעתי (אבל פתרון יעיל).

זה הדבר הכי גרוע שמישהו יכול לעשות.... אנשים שלא מבינים ישר יגידו נפל לי הפורום - הוא לא עובד וכאלה דברים וזה יוציא שם רע לחברה...

לגבי ההגבלה אני מסכים למה לקחת נפח דיסק גדול אם אתה לא באמת צריך את זה ?
ואם הגעת לנפח מסד מטורף, יש לזה כמה אפשרויות:

או שהתיכנות גרוע, והוא מכניס למסד עשרות נתונים, נתונים כפולים ללא צורך - ואז זה גם עומס (כי בטח גם השאילתות שהוא כתב גרועות) או שהאתר שלך ממש גדול
אז אם עברת את ה 200 מגה מסד, כנראה ששיתופי זה כבר לא הפיתרון בשבילך...

תקח VPS או משהו ותעשה איתו מה שאתה רוצה....

Omer 14-04-07 14:54

אין בעיה להחזיק כל גודל של מסד, אבל המחיר בהתאם.
יש לנו כרגע על שיתופי גם מסדים של 700 ו 800 מגה, אבל המחיר בהתאם.. (פשוט לא ישבו כמה אתרים עם מסדים גדולים על אותו שרת..)

avitans 14-04-07 16:03

אולי אפשר לפתור את הבעיה אם חברות אחסון יתחילו לתמכר את החבילות שלהם לפי גודל מסד .?
אני למשל קניתי רסילר לא מזממן של 3 ג'יגה וכשבאתי להעלות פורום גדול בעל השרת אומר לי "אתה יכול להלעות מסד עד 80 מגה" אז פאק בשביל מה קניתי 3 ג'יגה רסילר ?!?! למה אי אפשר להגיד מהתחלה ? זה לא בסדר !!!
חברות אחסון צריכות להתחיל לתמכר את החבילות שלהם בצורה נכונה כדי למנוע בעיות בעתיד עם הלקוח !

לדוגמה :
150 מגה שטח דיסק
10 ג'יגה תעבורה
הגבלה למסד - עד 80 מגה
מחיר : 20 ש''ח .

300 מגה שטח דיסק
30 ג'יגה תעבורה
הגבלת מסד - 150 מגה
מחיר : 50 ש''ח
והלאה והלאה ...... הבנתם את הכוונה !

(ו אופפסס מה קרה? מחירי האחסון יתייקרו )

זה לפי דעתי רעיון שיכול לפתור הרבה בעית ואפילו ליצור שוק הוסטינג חדש לגמריי .. תחשבו על זה ...
פתאום כל המחירים יתחילו להתייקר - מחירי השוק יחזרו למקום האמיתי שלהם הילדים יבינו שהם צריכים לפנות את דרכם למבוגרים וילכו לקנות פוגים במקום לפתוח חברת אחסון בדמי כיס שאבא הביא להם ולשבור את מחירי השוק ...

(הרי הילדים יצטרכו להתחיל להשכיר שרת / לקנות ) ורסילר כבר לא יהיה אפקטיבי בשבילהם ...
התחרות תיהיה מי נותן מסד יותר גדול ולא מי נותן שטח דיסק יותר גבוה ..
לפי דעתי אחלה רעיון !!!!

בעלי חברות - תחשבו על זה טוב כמה דקות ורק אז תגיבו ותיראו שיש משהו במה שאני אומר

דרך אגב - אני אומר את הכל בתור לקוח ולא בעל חברת אחסון אל תטעו-אני לא בעל חברת אחסון.
עכשיו ברור לי שרוב הילדים יהיו נגדי בגלל מה שציינתי פה למעלה .. אבל אם בעלי החברותה גדולות יחשבו על רעיון זה .. ויסנו חבילךה כמו שציינתי למעלה .. לילדים לא תיהיה ברירה והם יהיו חייבים לעשות כך גם, כדי לא ליצור מצב של "חוסר" באחסון שלהם ..

Ori 14-04-07 16:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי avitans (פרסם 459329)
אולי אפשר לפתור את הבעיה אם חברות אחסון יתחילו לתמכר את החבילות שלהם לפי גודל מסד .?
אני למשל קניתי רסילר לא מזממן של 3 ג'יגה וכשבאתי להעלות פורום גדול בעל השרת אומר לי "אתה יכול להלעות מסד עד 80 מגה" אז פאק בשביל מה קניתי 3 ג'יגה רסילר ?!?! למה אי אפשר להגיד מהתחלה ? זה לא בסדר !!!
חברות אחסון צריכות להתחיל לתמכר את החבילות שלהם בצורה נכונה כדי למנוע בעיות בעתיד עם הלקחו!

לדוגמה :
150 מגה שטח דיסק
10 ג'יגה תעבורה
הגבלה למסד - עד 80 מגה

זה לפי דעתי רעיון שיכול לפתוח הרבה בעית ואפילו ליצור שוק הוסטינג חדש לגמריי .. תחשבו על זה ...
לפי דעתי אחלה רעיון !!!!

אבל אתה שם לב שבאשכול אמרתי שלא צריך לעשות את זה,
ולמעלה הסכמת ?

אכלת משהו לא טרי ?

Omer 14-04-07 16:25

ציטוט:

חברות אחסון צריכות להתחיל לתמכר את החבילות שלהם בצורה נכונה כדי למנוע בעיות בעתיד עם הלקוח !

לדוגמה :
150 מגה שטח דיסק
10 ג'יגה תעבורה
הגבלה למסד - עד 80 מגה

300 מגה שטח דיסק
30 ג'יגה תעבורה
הגבלת מסד - 150 מגה

זה לפי דעתי רעיון שיכול לפתור הרבה בעית ואפילו ליצור שוק הוסטינג חדש לגמריי .. תחשבו על זה ...
פתאום כל המחירים יתחילו להתייקר - מחירי השוק יחזרו למקום האמיתי שלהם הילדים יבינו שהם צריכים לפנות את דרכם למבוגרים וילכו לקנות פוגים במקום לפתוח חברת אחסון בדמי כיס שאבא הביא להם ולשבור את מחירי השוק ...

(הרי הילדים יצטרכו להתחיל להשכיר שרת / לקנות ) ורסילר כבר לא יהיה אפקטיבי בשבילהם ...
לפי דעתי אחלה רעיון !!!!

בעלי חברות - תחשבו על זה טוב כמה דקות ורק אז תגיבו ותיראו שיש משהו במה שאני אומר

דרך אגב - אני אומר את הכל בתור לקוח ולא בעל חברת אחסון אל תטעו-אני לא בעל חברת אחסון.
עכשיו ברור לי שרוב הילדים יהיו נגדי בגלל מה שציינתי פה למעלה .. אבל אם בעלי החברותה גדולות יחשבו על רעיון זה .. ויסנו חבילךה כמו שציינתי למעלה .. לילדים לא תיהיה ברירה והם יהיו חייבים לעשות כך גם, כדי לא ליצור מצב של "חוסר" באחסון שלהם ..

סבבה אם אתה אומר אז זה מה שאני אעשה.
יאללה, כל הלקוחות, עכשיו התמחור זה לפי מה שנוח לavitans. תוספת של שקל ל300 מגה מסד.

ועכשיו ברצינות,
תמחור לפי מסד זה שטות, כי יש אנשים שמשתמשים בזה כדי לאחסן קבצים, אז אני צריך להכריח אותך גם להגדיל את הגודל מסד?

יש חבילות קיימות עם הגבלות קיימות (שמפורטות באתר),
רוצים? אתם מוזמנים להצטרף..
לא רוצים? אל תצטרפו..
אף אחד לא מכריח אף אחד לעשות שום דבר.
אין מה לדבר יותר מדיי על הנושא הזה.. הרי לא אתה ולא אף אחר לא יקבע את המחירים לעסקים.
יש שיקולים שעומדים מאחורי הדברים האלה, לפחות אצלנו, ולא אני ולא אף אחד חייבים לאף אחד דין וחשבון.

שבוע טוב
עומר
ActServ.net

דניאל 14-04-07 19:19

avitans,
מצחיק שאתה רושם, כי בדיוק ראיתי שאתה מחפש ריסלר של 3 ג'יגה ב-50 שקל,
איך אתה מבדיל את עצמך מאחרים / מציע הצעות יעול? אתה הרי במודע "מעודד" את אותן "חברות" לפעול בצורה שהן פועלו.

RS324,
"למה לקחת נפח אכסון גדול אם אתה לא באמת צריך את זה?"
מה זאת אומרת? אם המסד שלך 3 ג'יגה והאתר שלך בגודל של 200 מגה, אתה צריך 3.2 ג'יגה שטח דיסק..המסד הוא חלק בלתי נפרד משטח האכסון שלך.

Ori 14-04-07 19:31

ציטוט:

לדוגמה :
150 מגה שטח דיסק
10 ג'יגה תעבורה
הגבלה למסד - עד 80 מגה

300 מגה שטח דיסק
30 ג'יגה תעבורה
הגבלת מסד - 150 מגה

לפי דעתי אחלה רעיון !!!!

עכשיו אחרי העריכה בכלל יצאת מפגר,
יש לי צטוט של מה שרשמת קודם בגוף ההודעה הקודמת שלי.

מה יהייה איתך תגיד לי ?

Panda 14-04-07 19:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ori (פרסם 459506)

מה יהייה איתך תגיד לי ?

אולי אתה יכול לענות לו יותר יפה ולהסביר לו שהוא טועה? ככה זה יותר אפקטיבי עם משתמשים, אה ואני
לא רואה איזו סיבה כלשהיא לזה שאתה תחיל להתגרות בו.

TelecarT
יש משהו במה שאתה אומר, בעלי עסקים רוצים לעשות יותר רווח אז משתלם להם להשאיר את הבן אדם
על אותו שרת גם עם השרת כבר חנוק. ראינו כבר כמה עסקים בפורום שעשו את זה ולקוחות יתלוננו.

FreshServ.Net 14-04-07 20:22

כמה דברים יש לי להגיד...
הגבלת נפח מסד =
ככל שאתר מביא יותר עומס/לוקח יותר משאבים, מן הסתם המחיר צריך לעלות.
ככל שנפח המסד גדול יותר ->לוקח יותר משאבים->המחיר עולה.

לכן, יש חבילות אכסון עם מינימום ממוצא של נפח מסד (פר מסד או לחלופין נפח כולל של מסדים לחשבון) וכמובן יש אפשרות להגדיל בתוספת תשלום.

כן, צריך ליידע את הלקוח בזמן הקניה באיזה גודל מסד החבילה שלו תומכת.

אגב, זו היא איננה מהפכה שACTSERV עשו...הרבה עסקים עוד לפני כן פעלו בשיטה הזאת (אוכל לתת את עצמי כדוגמא, אני פועל בשיטה הזאת כבר שנה וחצי...וממ אותה אני "העתקתי" מבן, ישראלסרב).

המשך יום נעים ושבוע טוב!.

Omer 14-04-07 21:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net (פרסם 459538)
כמה דברים יש לי להגיד...
הגבלת נפח מסד =
ככל שאתר מביא יותר עומס/לוקח יותר משאבים, מן הסתם המחיר צריך לעלות.
ככל שנפח המסד גדול יותר ->לוקח יותר משאבים->המחיר עולה.

לכן, יש חבילות אכסון עם מינימום ממוצא של נפח מסד (פר מסד או לחלופין נפח כולל של מסדים לחשבון) וכמובן יש אפשרות להגדיל בתוספת תשלום.

כן, צריך ליידע את הלקוח בזמן הקניה באיזה גודל מסד החבילה שלו תומכת.

אגב, זו היא איננה מהפכה שACTSERV עשו...הרבה עסקים עוד לפני כן פעלו בשיטה הזאת (אוכל לתת את עצמי כדוגמא, אני פועל בשיטה הזאת כבר שנה וחצי...וממ אותה אני "העתקתי" מבן, ישראלסרב).

המשך יום נעים ושבוע טוב!.

לא יודע על סמך מה הבאת את הנתונים האלה, אבל אנחנו פועלים ככה מהיום שהוקמנו, לפני 3 שנים. (להיות מדוייק, יוני 2004). רק בזמן האחרון רוב העסקים כאן החלו לפעול ככה.
את האמת זה גם לא ממש רלוונטי, שכל עסק מבחינתנו יעשה מה שנוח שלו.. אף אחד לא לוקח זכויות יוצרים על הדבר הזה, אני גם מתאר לעצמי שאנחנו לא הראשונים שהרצנו את זה, אבל להגיד ש"העתקנו" את זה זה כבר משהו אחר..

FreshServ.Net 14-04-07 22:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omer (פרסם 459575)
לא יודע על סמך מה הבאת את הנתונים האלה, אבל אנחנו פועלים ככה מהיום שהוקמנו, לפני 3 שנים. (להיות מדוייק, יוני 2004). רק בזמן האחרון רוב העסקים כאן החלו לפעול ככה.
את האמת זה גם לא ממש רלוונטי, שכל עסק מבחינתנו יעשה מה שנוח שלו.. אף אחד לא לוקח זכויות יוצרים על הדבר הזה, אני גם מתאר לעצמי שאנחנו לא הראשונים שהרצנו את זה, אבל להגיד ש"העתקנו" את זה זה כבר משהו אחר..

אני אמרתי שהעתקתם? לא נראה לי...
רק ציינתי שאתם לא הראשונים (כמו שאני בטח ובטח לא הראשון...ציינתי גם שאני בעצם "העתקתי" את הצורת חשיבה הזאת מבן...).

אגב, ידוע לכם אם פועלים ככה גם בחו"ל? (רוב העסקים בחו"ל...מעניין לדעת מה הולך שם לגבי זה...)

מממ נראה לי האשכול מוצא לא?

Pro-Host.co.il 14-04-07 23:17

אורי אתה מדבר שטויות במיץ...
אם אני בא אליך עם אתר כמו ליאונטוורק ולוקח חבילה של 300 מגה ו30 ג'יגה תעבורה ומעלה את האתר בלי שאתה תדע ויש לך עומס בשרת מה תגיד לי??
תשלם יותר??
אני בתור הלקוח לוקח את הכסף ובחזרה.. והחזר כספי מלא! לפי דעתי.

דניאל 14-04-07 23:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pro-Host.co.il (פרסם 459662)
אורי אתה מדבר שטויות במיץ...
אם אני בא אליך עם אתר כמו ליאונטוורק ולוקח חבילה של 300 מגה ו30 ג'יגה תעבורה ומעלה את האתר בלי שאתה תדע ויש לך עומס בשרת מה תגיד לי??
תשלם יותר??
אני בתור הלקוח לוקח את הכסף ובחזרה.. והחזר כספי מלא! לפי דעתי.

במקרה כזה יקרו 2 דברים:
1. האתר שלך לא יכנס בחבילה שתארת.
2. התעבורה שלך תגמר תוך 12 שעות.

ואז מה?
תגדיל את החבילה -> משמע, תשלום יותר |קורץ| (או שתחכה עד תחילת חודש הבא שהתעבורה תתאפס).

avitans 15-04-07 10:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ori (פרסם 459506)

מה יהייה איתך תגיד לי ?

אולי לא הסברתי את עצמי טוב וזה גרם לך לחשוב שאני מפוצל בדעתי
אני עדיין חושב שהחוק הזה טפשי, אבל אני חושב שאם כבר החוק קיים למה לא לציין אותו מלכתחילה ?
למה רק אחרי שבן אדם בא וקונה כמה ג'יגות בעל השרת נזכר להגיד שיש גבלת מסד?!
אם כבר לכולם יש את החוק הזה למה שזה לא יהיה כתוב בחבילות אחסון ? ואז המחיר יתבסס גם על נתון חשוב זה .
זה שאני נגד החוק הזה לא אומר שהחוק יפסיק להתקיים נכון ? אז סבבה אני נגד .. מה הלאה ?
החברות ימשיכו לעשות מה שהם רוצים - אז לפחות תודיעו על כך ,, מה שעיצבן אותי באמת זה רק אחרי שקניתי רסילר ורק אחרי שבועיים בערך נזכרתי להשתמש בו - בעל השרת אומר מצטער - עבר הזמן להחזיר כסף ובלה בלה בלה .... ואני אל יריב עם מישהו בגלל 50 שקל .

בקשר לעריכה, ערכתי כי היתה מילה חסרה לא בגלל ששיניתי את דעתי, ויצאתי מפגר בעיניך? וואלה איזה באסה הרסת לי את החיים|Lol|

בקשר לתגובה של אקטסרב - לא אמרתי שתעשה מה שאמרתי, ולא שאף אחד ילך לפי מה שמתאים לי .. פשוט הצעתי הצעה, אפשר לקבל ואפשר לדחות.

TELECART - אם תסתכל מה רשמתי בהודעה אולי היית מבין למה אני מחפש שטח אחסון של 3 ג'יגה ב-50 שקל .. אם לא הבנת תקרא שוב.. ואם אתה מתעצל לקרוא אני יסביר לך .. חכה אני אפילו יצוטט לך :

אז נכון זה נחמד ולפעמים אפשר להשיג שטחי דיסק גדולים במחירים דיי מצחיקים אבל זה לא שווה את זה במידה ומדובר באתר גדול ורציני.. אם זה סתם עוד אתר שעולה לרשת אז סבבה אפשר להתפשר אבל כשמודבר באתר מושקע והולך להתבסס סביבו סכומי כסף גבוהים .. זה באמת לא שווה את ההשקעה.. ואני אומר הכל מניסון אישי !!!!

מכאן אתה יכול להבין את פשר ההודעה שלי לגבי רסילר של ה50 שקל ..

אני לא ישלם מחיר כפול העיקר להגיד שאני יושב על אחלה של שרת בשביל להעלות כמה שטויות שיש לי לרשת..

ואני רואה שהאנשים פה מגיבים בעקיצות רק מחפשים איפה אפשר להשחיל עוד מילה גסה או עוד עקיצה ככה בשביל הטעם הטוב ..
אז סבבה למדתי לא להגיב - מה שאני חושב ישאר אצלי בראש .. מהיום רק שאני צריך משהו אני יכתוב הודעה .

דניאל 15-04-07 10:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי avitans (פרסם 459746)
TELECART - אם תסתכל מה רשמתי בהודעה אולי היית מבין למה אני מחפש שטח אחסון של 3 ג'יגה ב-50 שקל .. אם לא הבנת תקרא שוב.. ואם אתה מתעצל לקרוא אני יסביר לך .. חכה אני אפילו יצוטט לך :

אז נכון זה נחמד ולפעמים אפשר להשיג שטחי דיסק גדולים במחירים דיי מצחיקים אבל זה לא שווה את זה במידה ומדובר באתר גדול ורציני.. אם זה סתם עוד אתר שעולה לרשת אז סבבה אפשר להתפשר אבל כשמודבר באתר מושקע והולך להתבסס סביבו סכומי כסף גבוהים .. זה באמת לא שווה את ההשקעה.. ואני אומר הכל מניסון אישי !!!!

מכאן אתה יכול להבין את פשר ההודעה שלי לגבי רסילר של ה50 שקל ..

אני לא ישלם מחיר כפול העיקר להגיד שאני יושב על אחלה של שרת בשביל להעלות כמה שטויות שיש לי לרשת..

ואם היית קורא את התגובה שלי אליך..הנה, גם אני אפילו אצטט:
ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 459497)
avitans,
מצחיק שאתה רושם, כי בדיוק ראיתי שאתה מחפש ריסלר של 3 ג'יגה ב-50 שקל,
איך אתה מבדיל את עצמך מאחרים / מציע הצעות יעול? אתה הרי במודע "מעודד" את אותן "חברות" לפעול בצורה שהן פועלו.

אז מה זה משנה אם זה "סתם אכסון" או "אכסון לאתר גדול"?
אתה הרי משלם לחברות, מקיים אותם, ולכן גם..מעודד אותן לפעול בצורה שאתה לא אוהב.

avitans 15-04-07 11:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT (פרסם 459749)
ואם היית קורא את התגובה שלי אליך..הנה, גם אני אפילו אצטט:

אז מה זה משנה אם זה "סתם אכסון" או "אכסון לאתר גדול"?
אתה הרי משלם לחברות, מקיים אותם, ולכן גם..מעודד אותן לפעול בצורה שאתה לא אוהב.

כן אבל המצב כבר קיים.. אז מה איכפת לי לשלם פחות ?
אם אני הייתי משלם מחיר של 100-150 ש''ח בחודש לחברה נחשבת וטובה , אז המצב לא היה קיים ולא היו חברות שמוכרות את אותו שטח אחסון ב-50-60 שקל ?

למה אני צריך להפסיד ? אם אתה היית צריך שרת סתם בשביל כמה שטויות שלך היית משלם 50 או 150?

זה לא שהמצב הזה לא קיים ואני בא ומנסה לשבור שוק.. השוק והמצב כבר קיימים.. אז למה לא לתפוס על זה טרמפ ולחסכוך עוד 100 ש''ח בחודש?

vladik18 15-04-07 13:16

טעות ושטות להגביל מסד לא לוקח חברה כזות בריצנות!! לא מתקרב לחברות כאלה!!
מוגזם מה שהולך פה!

Panda 15-04-07 13:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vladik18 (פרסם 459792)
מוגזם מה שהולך פה!

קראת בכלל את האשכול?

vladik18 15-04-07 18:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Panda (פרסם 459819)
קראת בכלל את האשכול?

את האשכול וכמה תגובות
בסדר שהאתר גדול אבל חברה אחת מתחילה לבכות פיתאום כולם?

Panda 15-04-07 18:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vladik18 (פרסם 459984)
את האשכול וכמה תגובות
בסדר שהאתר גדול אבל חברה אחת מתחילה לבכות פיתאום כולם?

מה הקשר? אם קראת את התגובות שפה היית כבר צריך להבין מזמן למה הגבלת מסד זה דבר הכרחי.

Omer 15-04-07 21:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vladik18 (פרסם 459792)
מוגזם מה שהולך פה!

אל תתקרב, לקוחות כמוך גם ככה לא הייתי מקבל, אז אין לך מה לדאוג.

vladik18 15-04-07 23:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omer (פרסם 460180)
אל תתקרב, לקוחות כמוך גם ככה לא הייתי מקבל, אז אין לך מה לדאוג.

הגבתי לך בפרטי בלי בושה וצינזור וכדי שתקרא כי אני לא הולך להתחנף עליך בגלל שאתה מנהל...

Omer 16-04-07 10:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vladik18 (פרסם 460267)
הגבתי לך בפרטי בלי בושה וצינזור וכדי שתקרא כי אני לא הולך להתחנף עליך בגלל שאתה מנהל...

חמוד, אין פה שום קשר לזה שאני מנהל או לא, וכמה שיכולתי להטיס אותך מכאן על טיל בגלל ההודעה ששלחת לי, אני לא אעשה את זה, כי אני פשוט לא ארד לרמה של מישהו שחושב כמוך.
שתהיה לך קמצוץ שלך מחשבה נורמלית והגיונית אני אולי אחשוב להתייחס אלייך.
ואל תדאג, שוב, גם ככה לא הייתי מקבל לקוחות כמוך, אז באמת שאין לך מה לדאוג....
אל תמשיך את זה כאן, זה לא הנושא,
יום טוב

Mg-maor 16-04-07 16:33

לא ממש הבנתי למה אתם מגבילים נפח מסד...קראתי תגובות אבל לא הבנתי ואני חושב ככה: הרי הפורום עצמו לא ממש שוקל רציני...ואם אני קונה 300 או 500 MB איחסון אז מן הסתם זה לא רק לפורום ואם זה לא הפורום אז זה המסד לא? יוצא שקניתי סתם איחסון ב50 ש"ח לחודש

JoinWeb.co.il 16-04-07 18:25

אצלינו בסיסי נתונים יושבים על שרתים נפרדים והשרתים אך ורק למטרת איחסון בסיסי נתונים, לכן קיימת הגבלת נפח ואם זה אתר קטן עד בינוני(0-8000 כניסות ביום), אז הגבלה שקיימת בחבילה מספקת צרכי האתר .
לאתר גדול, בעתם ישנה עלות תחזוקה יותר יקרה.

כמו כן כל שרת כזה עולה בן 15.000 ל - 24.000 ש"ח , זה בלתי אפשרי שעלות השרתים ותחזוקתם תהיה חינמית.

בניה 17-04-07 15:12

אתם לא רוצים הגבלות?
לכו לחברה פריארית שתחזיק רק לכם את הפורום על השרת כי המסד גדול במחיר של חבילת 300 מגה ותחכו שהיא תסגר כי היא תפסיד עליכם כסף.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:25.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ