![]() |
[BasicNetwork] שמחים להציג - Installatron
שלום לכולם,
אני שמח להציג את מנהל ההתקנות האוטומטי Installatron, מעכשיו- גם ב BasicNetwork. מנהל ההתקנות מתקין אוטומטית רשימה מכובדת של סקריפטים ותוכנות שכולנו נוהגים להתקין ולהשתמש בהם מידי יום: קטגוריה: בלוגים, מערכות תוכן, פורטלים b2evolution Pivot WordPress Feed On Feeds Coranto Drupal Joomla Mambo PHP-Nuke PostNuke Xoops קטגוריה: אמצעי תקשורת ועיתונים אלקטרוניים phpMyChat PHPlist phpBB Simple Machines Forum XMB Forum Advanced Guestbook MediaWiki 1.4 MediaWiki 1.5 קטגוריה: מערכות קניה ופרסום מקוונות phpAdsNew CubeCart osCommerce phpCOIN phpShop PHProjekt Crafty Syntax Live Help Help Center Live 2 SugarCRM קטגוריה: קבצים תמונות ורשימות SiteBar phpMyFAQ Directory Invision File Manager php File Manager Coppermine Gallery PHPLinks קטגוריה: שונות CaLogic Calendar Flat Calendar WebCards Contact Form phpFormGenerator Advanced Poll phpESP Simple Poll Site Recommender Search Engine Project Aardvark Topsites phpMyCounter מעכשיו, הכול פשוט יותר :) אפשרות זו הוספה לכל לקוחות אכסון האתרים והריסלינג של BasicNetwork. Http://www.BasicNetwork.Co.iL המשך יום נעים, דניאל. |
יש מערכת בלוק שמאפשר הרשמה ופתיחת בלוק לכל אדם חפץ?
אם כן אני רוכש איכסון. |
ציטוט:
אז כן, ישנה מערכת הוספת והסרה פשוטה, הסקריפטים כרגע כולם בשפה האנגלית, בקרוב יועלו התרגומים גם לעברית. :) |
ציטוט:
הכוונה הייתה לבלוג מערכת בלוגים... כמו שיש בתפוז מערכת שכל נירשם מקבל בלוג משלו משו דומה לכך... אם במערכת שלכם יש אפשורת כזאת, אשמח לדעת.. |
הוסף כחלק מה-DA?
|
יפה דניאל
בהצלחה :) |
יאפ :)
popik, המערכת עצמה הינה מערכת שמתקינה מגוון גדול של סקריפטים על חשבון האכסון שלך, אני אבדוק אם המערכת כוללת סקריפט כלשהוא שעושה את מה שאתה מחפש. דניאל. |
כל הכבוד דניאל :) בהצלחה! :)...
(______________________) כיצד אני יכול ליצור עמך קשר?.. כבר יותר מחודש אני מנסה בכל דרכי הקשר האפשריות, אני מעוניין להזמין ממך דומיין, ואתה פשוט לא עונה :| |
יפה מאוד!
בהצלחה! |
אחלה.. (:
כמו שיש בcpanel.. אבל.. אממ.. איפה זה בda? לא מצאתי.. |
בהצלחה.
|
מזל טוב דניאל,
כל הכבוד. דבר איתי.. טל. |
דניאל בהצלחה אחלה של מערכת !
|
אייי דניאל אתה נהיה רוסי מרגע לרגע...:)
|
בהצלחה!
אחלה של מערכת |
יפה, בהצלחה.
יותר ויותר חברות משתמשות בזה נשמע אחלה :) |
בהצלחה =)
|
Installatron למי ששאל זה מערכת 3rd party מערכת חיצונית ויש אותה לDA לCPANEL ולPLESK.
זה עולה כסף http://www.installatron.com/ |
מעולה , בהצלחה :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ