![]() |
[משחק הגביע] ביתר ירושלים נגד מכבי חיפה.
משחק העונה - דווקא בגביע. בית"ר ירושלים תעלה הערב (רביעי) ב-19:45 לדשא של קרית-אליעזר לקרב מול מכבי חיפה בסיבוב ט' של גביע המדינה. האלופה היוצאת רוצה לקחת תואר העונה, המועדון של יוסי מזרחי רוצה דאבל.
מה אתם אומרים? מי ינצח בית"ר או מכבי חיפה? אני אומר שבית"ר תנצח ותיקח דאבל... כי האמפריה הצהובה חזרה :). ומי שיודע איך אפשר לראות את זה... כי הבנתי שבהוט זה לא משודר אבל ביס משודר.. אז למי שיש היכן לצפות דרך האיטרנט שיפרט וכך כולם יהנו |
אני לא יודע מה אתכם אני הולך לחבר שלי יש לו יס לראות שם חח :)
ובקשר למשחק? ברור שבית"ר לוקחת, בדרך לדאבל, אני כבר חולם על החגיגות בכיכר ספרא שם.. אחח חלום!!! |
מכבי חיפה תעלה הערב (רביעי) ב-19:45 לדשא של קרית-אליעזר לקרב מול מכבי חיפה בסיבוב ט' של גביע המדינה.
8-* מכבי חיפה תנצח. |
ציטוט:
נ.ב זה לקוח מהאתר ONE אז חח גם שם יש את הטעות הזאת |Rolleyes| |
באמת,
איפה אפשר לצפות בזה?? בית"ר לוקחת... |
ספורט 5+ לייב
אפשר לצפות בזה ... תחפשו באינטרנט, פורום קוצים אולי שם.. |
לצערי אני פוחד שחיפה תיקח, בית"ר עם כל האהבה שלי אליה לא משחקת כמו קבוצה וחיפה התחילה לחזור לעצמה.
|
חיפה לוקחת..
|
חיפה לוקחת בגדול!!!
|
בפורומים של קוצים זה לא עובד,
באתר של ספורט 5 אין להם דבר כזה צפייה אונליין. אולי מישהו יכול להושיע אותי? (אני לקוח הוט לצערי) |
ללקוחות הוט אין איפה לראות את המשחק, תמצאו חברים עם יס.
|
אין בכלל בהוט ? גם לא בתשלום ?
|
וואי הוט ממש נדפקו....
אני ביס :) חיפה לוקחת! |
המשחק של ביתר =)
|
חחחח חברים שלי הלכו למשחק כמעט הלכתי גם..
פשוט אוהד הפועל (חיפה - שולטת) מקווה שמכבי תנצח בשבילם חח אבל בכל מיקרה הייתי שם בווינר על מכבי חיפה ככה 3:1 אופטימי |
המשחק התחיל ואין איפו לראות, מבאס!.
|
רק שתקראו
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=90802&bz=13 עצוב לדעתי Yes גם לא היו צריכים להיכנע לדרישות ספורט 5+ כי אם גם יס וגם הוט לא היו מגיעות להסכם ספורט 5+ היו משדרים את המשחק בערוץ הראשי וחוסכים ל2 החברות + לצרכן הרבה מאוד כסף.. חבל ש Yes לא הראו עמוד שידרה ועכשיו הם ישלמו , הצופים של Yes יאלצו לשלם יותר והצופים של Hot לא יוכלו לצפות במשחק ושוב אני חוזר.. עצוב |
צהוב עולה!
מי שלא קופץ ירוק בית"ר לוקחת |
איזה מבאס (אני בהוט)
קדימה חיפה! אני יושב כמו לא יודע מה בוואלה ספורט ועושה רענן כל 5 שניות כדי לראות תוצאות =\ |
גוללללללללל
1-0 לבית"ר יצחקי הרים וזנברג כבש.... |
סליחה על הדאבל אך יש שידור כנסו תראו...
http://www.tapuz.co.il/blogtv/ כנסו לאחד הלוגים אני ממליץ להיכנס לשרית יש את האיכות הכי טובה. |
|
חיפה ניצחה :D
|
יאללה מכבי!!
אהובתי נישמתי!! האלופהההה |
איזה משחק.. אין מילים!!!
|
ציטוט:
|
אמרתי 3:1 היה 3:2..
משחק טוב |
יאללה חיפה!!!!!!!!!!!!!!!!
|
:) איזה משחק :-) איזה נצחון :-D
|
איזה יופי!!! לפחות יהיה לנו גביע :)
|
חיפהההההההההההההההההההההה :)
נה נה נה נה בוקולי |
אחח, איזה אווירה, איזה טירוף, אופוריה פשוט. כאילו זה היה הגמר...
ברגע שבוקולי שם את זה בפנים, לא ראיתי בעיניים, חיבקתי כל מי שהיה מסביבי. היה מעולה. האבוקות והטירוף בהתחלה, ההמשך של הטירוף אחרי הגול המשווה. יאללה איזה קהל אוהב אותכםםםם...יאללההה חיפההה, עם הלבבבבבבבבבבבבב |
באסה מבאס......
בסוף אני הלכתי לראות תמשחק אצל חבר שיש אצלו יס.... איזה מבאס כמה שחקנים ביתרים יכולים להחטיא? מזה? פשוט בושה אם הם לא היו מחטיאים אז בית"ר הייתה לוקחת... אבל מה ראיתם איזה שוער קורנפיין? ראיתם איזה שוער? איך הוא עצר תפנדלים... לא נורא לפחות יש עדין אליפות. |
אחרי שראיתי את אוהדי בית"ר בסוף המשחק אני התחלתי להאמין באבולוציה.
כל הכבוד חיפה נלחמתם ומגיע לכם!!! בית"ר גם שיחקו טוב אבל זה מה שקורא כשצד אחד משחק על כסף וצד שני על הכבוד! |
ציטוט:
|
יאללה שירו איתי ירוק עולה עולה ירוק עולה עולה ירוק עולה!!!!!
חחחח יאללה מכבי חיפה! |
ציטוט:
|
טוב לא נורא, לפחות יש לנו את האליפות.
אנא מנהלים תנעלו את האשכול למניעת ספאם. |
מכבי חיפה ניצחו בסוף?
תענו לי ותנעלו תודה רבה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©