![]() |
G-Host שרתי משחק (סיקור)
בזמן האחרון הרבה אנשים בחברת G-Host מספרים לי על איכות משחק גרועה ,
כרגע נכנס לשרת אחד ,הפינג לא יורד http://loading.co.il/uploads/665KB-g.bmp המתרה של ההודעה לא לפגוע חס וחלילה פשוט להסביר לכם G-Host השרת שלכם מלא! מספיק למכור! או שתזמנו עוד שרת או שתחכו שיגמר ללקוח ותפתחו ללקוח חדש! |
בעע לא מחדש כלום
|
מסכים אתך יאיר... תפסיקו להפציץ את השרת!
|
ובתור חברה מתחרה זה נראה לך הוגן לפרסם דברים כאלו?
תשאיר את זה ללקוחות. |
מגעיל .
במקום להוסיף שרת לרווחת הלקוחות, גורמים לכולם לסבול . |
ציטוט:
|
עובדה זאת עובדה :P.
יאיר, יש הרבה סרברים. אתה סוס :P אני זוכר שיחקתי פעם אחת כשאתה שיחקת רק נינכסת לא הפסקת לזיין שמה :P |
ציטוט:
היום אני bot.co.il |
ציטוט:
שרת CDO זה שרת שלוקח יחסית הרבה משאבים ותראה את המחיר,ניקח לדוגמא את SAM HOSTING... כזה דבר עולה אצלם מעל 200 ש"ח...וככה הם יכולים לכסות לפחות עלויות שרת... בכל מקרה,כל אחד וכיסו אני לא מתערב,אבל כדאי להם לחשוב טוב לאן הם יגיעו ככה... |
ציטוט:
אני הכי סוס :P bot2K |
ד"א רשמתי את זה בגלל ההבטחות שלהם לשרת חדש (http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4015)
שיפתור תבעיה.. |
חחח שימו לב מה הספונס שלהם רשם בעמוד השני
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אצלי ואין לי שרתי משחק על השרת של האחסון אבל הSWAP שלי תמיד ממש קצת http://israel-serv.net/up/ |
כמו שאמרתי זה לינוקס!!!!
|
פיי כמה SWAP :<
bug-sux מה קשור לינוקס? שקל בלון? |
יאיר. אתה משחק מלוכלך
כי אם לקוח היה בא ורושם את זה אני הייתי כועס על כל חברה שתגיב פה נגד חברה אחרת כי סלחו לי.. אתם הכי לא אובקייטיבים שבעולם אז במקום לסתום ת'פה ולנסות לא להגיע למצב שלהם אתה בא ומלכלך? גועל נפש |
ציטוט:
איפה אתה חי? |
גיא אתה מדבר שטויות ליאיר בלי עין הרע לא חסר לקוחות אין לו למה לנסות להוריד את ג'י הוסט וללכלך.
אני מעריך את מה שהוא עשה כי אני חשבתי שהם השתפרו בשרתים ובאמת אני רואה שעדיין זה אותו מצב. |
איזה לואדים מטורפים יש לבן ול ghost לפי מה שראיתי עכשיו במערכת הזאת..
\: |
גיא תפסיק לשחק אותך צדיק טוב מאוד מה שהוא עשה פה עזר לאנשים לראות תאמת על G-HOST אם היה היסטוריה של חבר הייתה רואה מה הם אומרים לו
שרת לא נפול פינגים נמוכים ווווו עוד עוד עוד רק שיקנה! |
בקרנל 2.4 זה פסדר הלוד ,כי יש בזה באג לפעמים זה נתקע load גבוה
אבל קרנל 2.6 כמו שיש ל G-host הלוד לא צריך לעבור ת3 במצב טוב לכל מי שרוצה לראות את המידע "החי" שלהם (http://www.g-host.co.il/html/tech.php) |
אתה צודק במאה אחוז!
גם אני נכנסתי לשרת שלהם הפינג 800+. |
לא יפה מה שאתם עשיתם
יאיר אתה יכלתה להתקשר לחברה ולהגיד להם שתיראה את הפינג של השרת לא יפה שאתה מראה לכולם ככה זה סתם הורס את החברה ושם רע לחברה :( |
בלינוקס הזכרון עובד בצורה קצת שונה.
על מנת לפעול ביעילות - מוחקים סקטורים שלא בשימוש רק כאשר נדרש עוד מקום. מה שחשוב יותר זה עניין הCPU ופחות עניין הזכרון. מה שכן מעיד על מחסור בזכרון - זה גלישה בלמעלה מ10-20 מגה לתוך הSWAP. |
ואם אני מראה לכם תמונה שהשרתים של יאיר נופלים? ובדיוק באותו רגע נצלם
מה תגידו? איזה בולשיט.. יש לי אינטרס להיות בעד G HOST? הם מתחרים שלי אבל יש כבוד כלשהו בין חברות ובעל חברה לא הולך ומוכיח כמה החברה האחרת גרועה לא זילזלתי בכמות לקוחות של יאיר. לא יודע מה הקשר אביב |
ציטוט:
אבל אני חושש שזה יותר מדי מסובך לרמת אינטליגניצה שאנשים כמו יאיר התברכו בה |
יאיר,
אני לא חושב שההודעה שלך במקום, נכון שיש להם בעיות מפה ועד להודעה חדשה אבל אני לא חושב שזה אמור לעניין כאן אף אחד חוץ ממי שרוצה לקנות מהם, ואפילו שאתה אומר שההודעה הזאתי לא באה לפגוע בחברה, ההודעה הזאתי אכן פוגעת, אני לא חושב שזה אמור לעניין אותי או אותך איזה יחס הלקוחות מקבלים ומה האיכות ששילמו לה ומה המחיר של כל העניין. אתה תדאג שהלקוחות שלך יהו מרוצים ותשאיר לשאר החברות המתחרות שידאגו ללקוחות שלהם. * שלא תבינו לא נכון, אין לי שום קשר עם בעלי החברה. |
ציטוט:
לא ליד כולם ולהרוס לו... |
לא משחק CZ לא יכול להגיד כלום , אבל לפי הפינג שמים לב .
|
לא יפה לשים רגל לחברה מתחרה אפילו שאתה צודק
אי אפשר לדעת אם זה מקרה אחד שצילמת ואולי זה חד פעמי... אם זה היה לקוח זה משהו אחר אבל לא יפה..אני מציע שינעלו |
לא ראינו עדיין תגובה אחת של אחד המנהלים..
אולי יש בזה משהו :/? |
ציטוט:
|
בשתי מילים - גועל נפש
תגיד לי יאיר איפה אתה חי ? בהונלולו ? אתה מודע לעובדה שמדובר כאן בהוצאת דיבה ושזה כבר מעבר ל "אזהרה" ? אתה מודע לעובדה שאפשר לתבוע אותך על דבר כזה ? זה כמו שתתפוס את 012 בתקלה או את 013 או כל חברה אחרת ותגיד , הנה יש להם נפילות , תקנו שרתים וכו' . זה פשוט לא הולך ככה . הם פשוט יתבעו לך את הצורה . כנראה שכשיש לחברה אחרת בעיות (מי יודע זאת כמוני) אתה פשוט מסופק מזה (מינית כנראה) . ככה זה גם אצלי , כשיש הודעה לטובת או לרעת החברה אתה תמיד תנסה לעקוץ ולהרוס למתחרות שלך . ואני אגיד לך משהו יאיר - פעם אתה למעלה פעם אתה למטה עכשיו אתה למעלה אולי , אבל יבוא יום ותהיה למטה והמתחרות שלך יהיו למעלה . זכור את המשפט הזה טוב טוב ושמור אותו בצילום מסך או כתבן או Whatever . ומה עוד , שכבר 4 עמודים זה נמשך ונמשך ואף מנהל בכיר לא חושב בכלל ולא מעלה בדעתו לנעול את הנושא הלא אובייקטיבי הזה . תגידו לי , קהילת הוסטס זה מקום עם פיקוח או מה ? זו לא פעם ראשונה שמקרים של ביקורות כמו של יאיר מלא האינטלגנציה שלנו מופיעות כאן ונמשכות עד 3 , 4 ואפילו 5 עמודים של תגובות .. במקרים הגרועים גם 6 .. אני פשוט .. פשוט .. מזועזע |
ציטוט:
אני חושב שיאיר צודק נכנסתי לשרת שלהם ובאמת יש פול פינגים קצת יותר נמוכים ממה שצולם בתמונה אבל יש בין 500-800 אבל שוב לא יאיר צריך היה לפתוח את הנושא אלא לקוח שלהם |
ציטוט:
הוא לא צריך לדחוף תא'ף שלו לעניינים שלא שלו . העיקר הוא מטיף באשכולות אחרים לא "לדחוף, תא'ף" ובינתיים הוא בעצמו דוחף .. אדם בעל פיצול אישיות רציני =\ |
יאיר,
אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל לא במקום העניין הזה לדעתי. |
חחחחחחחחח יאיר תגיב לליאור מה זה ככה הוא מדבר...
|
מה אתם משוגעים כל אלא שרשמו כטן תגובות על יאיר
חבר שלי קנה מהם שרת דיבור ושרת משחק!!! אני קניתי איתו כל הזמן נפילות פינגים ענקייםםםםםםםםםםםם כל הזמן אומר שהוא עוד מעט קונה שרת חדש והוא יפצה אותנו אבל אפילו בשרת החדש היה לאגים(נראה לי אין לו שרת חדש....) עד שפעם אחת זה קצת הסתדר אבל אני א חוזר אל החברה הזו יותר!!! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ