![]() |
תנו רעיונות לשם. :)
אני הולך לפתוח עסק אחסונים רציני.
אני חייב שם דחוף. הייתי יותר נוטה לכיוון של שם שלא קשור לכלום, למשל כמו intel וכל החברות המצליחות. אפשר לשלב את המילה Serv או Host אבל שלא יהיה XXX-Serv / XXX-Host, כי זה חרוש ולא מקורי. תודה רבה לעוזרים! |
אל תשאל אותי מה הקשר כי אני לא יודע:
savery gope fams fanoman |
PreView
רואים אותך , מפתחים אותך .! |
Liners :)
|
AdminServ.Co.iL
LoginServ.Co.iL |
ציטוט:
בלי xxx-serv |
ציטוט:
|
Marvin,
Wolverin חחח GoldSystem, קרעת אותי |
חחח אולברין עלק.
אממ.. אני צריך ככה משהו קצר, שקל להגיד וקליט. עוד פעם, תודה. |
ציטוט:
|
PROSystem?
|
מה כולכם נפתחתם?! אה?
מותר קצת לצחוק .. |
אבל שיהיה מצחיק....
Voylam Remeka Weqado queb בהצלחה. נ.ב גם אני חיפשתי פעם שם.. שיהיה ממש כמו החברות הגדולות עם המילים המפוצצות ובלי משמעות בסוף הבנתי, שלא משנה מה תבחר, עם החברה תיהיה מוצלחת ומוערכת, השם יהפוך למפוצץ בפני עצמו. |
intertekk
|
ציטוט:
אך בוא נאמר שהיית רוצה שם יפה להתחלה שימשוך עוד לקוחות. |
Genus.co.il
Baltic.co.il Malay.co.il |
ציטוט:
יש מצב לוקח. :) |
J4U
Just For You כי אנחנו כאן רק בשבילך |
ציטוט:
אני לא רוצה עם קיצורים כאלו. |
Pita
Baget כי רק אצלנו תהיה רעב לעוד חחח |
תזרוק אותיות כמה אויות באנגלית, תקשר אותן עם אותיות ניקוד ואם יצא משהו שנשמע מקצועי אז לך על זה, אם לא אז תמשיך לנסות
|
ציטוט:
תכנס מדי פעם לויקיפדיה, תראה מונחים עם שמות יפים :). אגב, ראיתי פה בפורום ש Adobe זה שם של נחל או משהו כזה, אז לא תמיד השמות הם חסרי משמעות :) |
תמיד אפשר לשים על שם של איזה חיידק נדוש.. משהו שנקלט יפה השם כי יפה שאי פעם ראיתי זה logate שנים אני לא מאוחסן אצלהם ואני עדיין זוכר.. גם אופלג זה מצויין.
|
ציטוט:
1) יצא לי miopawr אפשר לשנות ל mio power - מיו פאוור 2) יצא לי omuxas - אומו קסא(ו)ס 3) יצא לי tnuisd טנויסד =] נשמע טוב הכל יכול לצאת יפה עם .co.il או .com |
הינה כמה
afsid אפסיד, משהו שקשור לחלל.. vibrio סוג של חיידקים permnatek איכשהון קשור לביולוגיה.. sagsoget silomin silomon |
ציטוט:
יכול להיות גם פוס השמן ;P |
ציטוט:
מה רע :| |
אני בעבר כתבתי תוכנית,
רציתי שם שיתחיל ב-Xa, ובסוף יהיה R.. אז הרצתי תוכנית שתחליף אותיות וצריכות להיות אותיות ניקוד באמצע. יצא XaToR.. שיחקתי בCS עם הניק =] |
ציטוט:
|
tnois
afsid יפים. בוא נחשוב על עוד. :P |
Aorpal - אין פירוש .
KeSon - על שם נחל קישון.. הצחיק אותי ה האדובי.. :) . Cpdea - אין פירוש ... Norta - אין פירוש.. Mazora - אין פירוש .. Lopra - אין פירוש .. מקווה שעזרתי.. גולד סיסטם.. הרגתה אותי :) . |
Notra
Lopra יפים. איך Strax ? |
Strax , תמיד הX הזאת בסוף עושה לי חלחלה :) .
אבל נחמד . |
ו-Stalate ?
או Stral ? |
my-bussines-sucks.com
pussyhosting.com boaringserv.com i-am-boring.com i-am-boaring-and-i-will-open-a-company.com our-service-sucks סתם :) נסה למצוא משהו שיאפיין אותך הכי טוב,אני למשל בחרתי ב - DMN. למה? המילה Domain הורדתי את האותיות ניקוד (O A I ) ,ומה יצא ? :) |
you-are-bot.com
|
atis יפה ?
|
Spill
Preload OloG |
ציטוט:
|
Go! Host
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6