![]() |
ערב יום הזכרון לחללי מערכות ישראל ולנפגעי
אז היום ערב יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה (תודה תומר),
חיילים אשר שירתו את המדינה ונפלו בקרבות שונים תוך הגנה על המולדת, הלוא היא מדינת ישראל. אותם חיילים, גיבורים, עשו הכל למען הגנה על המדינה שלנו, ועל זה מגיע להם אות גבורה. עם ישראל כולו מרכין ראש לזכר הנופלים ומחזק את המשפחות השכולות. שלא תדעו עוד צער. יהי זכר הנופלים ברוך |
יהי זכר הנופלים ברוך.
אני קורא בטקס אצלנו בצפת, חח כמה שאני מיתרגש. |
יהי זכרם ברוך, נשמתם צרורה בצרור החיים.
|
יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה, לא יפה לשכוח אותם.
|
ציטוט:
|
יהיה זכרם ברוך.
(לא נשכח) |
יהי זכרם ברוך.
ת.נ.צ.ב.ה |
יהי זכרם ברוך.
|
יהי זכרם ברוך.
תשנו את הכותרת ל"מרכין" במקום מוריד. |
ה' ייקום דמם.
|
יהי זכרם ברוך! ת.נ.צ.ב.ה
|
יהי זכרם ברוך.
רק שלצערי בשנה הבאה יהיו עוד כמה עשרות משפחות שכולות. כמה חבל. |
ז"ל-הם הגנו על מדינתו ועלינו שנישאר בריאים ושלא יפגעו בנו-יהיה זכרם ברוך לנצח נצחים,לעד.
"נזכור את מי שהם היו אבל הכאב האמיתי הוא על מי שלא יהיו..." |
יהי זכרם ברוך.
|
יהי זכרם ברוך.
הצפירה הראשונה הסתיימה. |
יהיה זיכרם ברוך.
|
יהיה זיכרם ברוך.
אנשים בלי כבוד יש בארץ אני מול החלון רואה את כל הקריות בתי זיקוק הנמל וכל זה (בחיפה) אנשים פשוט לא עוצרים תמכוניות תמיד יש את אלה שעוצרים ויש את אלה שלא כל שנה פחות ופחות עוצרים |
יהי זכרם ברוך
|
יהי זכרם ברוך. |עצוב| ;-(
|
יהי זיכרם ברוך.
|
ת.נ.צ.ב.ה
|
יהי זכרם ברוך!
ת.נ.צ.ב.ה |
יזכור
יזכור אלוהים את בניו ובנותיו אשר חרפו נפשם במאבק על המדינה - בדרך את חילי צבא-הגנה-לישראל אשר נפלו במלחמות ישראל. יזכור ישראל ויתברך בזרעו ויאבל על זיו העלומים וחמדת הגבורה וקדושת הרצון ומסירות הנפש אשר נספו במערכות הכבדות. יהיו גבורי הדרור והנצחון הנאמנים והאמיצים חתומים בלב ישראל לדור-דור. |
יהי זכרם ברוך!!
אני מארגן הטקס בבית הספר שלנו...(אני גאה בזה מאוד!!) יש שאלה.. מה זה ת.נ.צ.ב.ה ? |
יהי זכרם ברוך!
*בכותרת עדיף שיהיה כתוב "מרכין"* -נכד של אלמנת צה"ל- |
ציטוט:
|
יהי זכרם ברוך
|
יהי זיכרם ברוך. :(
|
יהיה זכרם ברוך
|
אין מילים, אורי, עם כל הכבוד, וכן אני די שונא את האנשים שלא מכבדים, אבל במקום להסתכל על הצד הרע (אל תשכח שבחיפה יש הרבה ערבים, וכמובן שיש בינהם שכן ויש שלא..אבל אל תשכח אותם), תסתכל על הצד הטוב.
איזה מדינה, 3 פעמים בשנה (1-שואה,2-זיכרון) נעמדת ל1-2 דקות, גם בכבישים, גם בעבודה...ופשוט, עוצרת הכל בימים מסויימים כדי לזכור את החללים שלהם?.. התשובה היא: אף מדינה, נכון, יש למדינות אחרות ימי זיכרון, אבל לא כאלו. אני חזרתי עכשיו מטקס צבאי, אותו טקס שאני רואה מגיל 3, כל פעם בטקס אני מתרגש מחדש. לראות מה הם עשו השנה לטקס, לראות את שמות הנופלים, להרכין ראש כשאתה רואה תמונה של מישהו שאתה מכיר, מישהו שקראת עליו בספר, מישהו שנפל במלחמה האחרונה ואתה זוכר, הדברים האלו, פשוט מעבירים צמרמורת. אם יש טקס, שאני גאה להיות ישראלי, גאה לחיות פה, מזדהה עם המדינה, זה לא יום העצמאות, זה דווקא יום הזכרון, זה השורשים שלנו, הדם שאנחנו מקריבים בשביל להתקיים, הזכות לחיות. |
יהי זכרם ברוך.
בזכותם יש לנו ארץ ומולדת! |
יהי זכרם ברוך.
ת.נ.צ.ב.ה |
יהי זכרם ברוך!
|
יהי זכר הנופלים ברוך
|
יהי זכרם ברוך,ושלא נדע כולנו עוד צער לעולם.
|
יהי זכרם ברוך .
|
סבא שלי גם נפל בצבא בגיל 43 במילוי תפקידו כמפקד ווינגט בתאונה דרכים של הג'יפ שלו....
:\\ כמה עצוב צריך לתת כבוד גדול לחיילים שנתנו את הנשמה שלהם בישביל המולדת .. יהי זכרם ברוך. ת.נ.צ.ב.ה |
יהי זכרם ברוך.
אל תשכחו את הדבר בשבילו הם נפלו - המדינה. הם נפלו בשביל משהו טוב, ש7 מיליון אנשים נהנים ממנו. |
יהי זכרם ברוך..
אורי. |: מי שלא עומד בצפירה הוא פשוט ערבי או דוס מסריח שחושב שהצפירה זה מנהג של "גויים". דרך אגב, איך אתה יכול לחיות ליד בתי זיקוק?? |
יהי זכרם ברוך
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ