![]() |
דומיינים עולמיים הכי זולים בעולם
שלום רב לכל משתמשי הפורום,
הזדמנות אחרונה לקנות דומיינים עולמיים במחיר מצחיק --------------------------- דומיינים: COM/NET/ORG מחיר: רק 20 ש"ח לשנה רק 35 ש"ח לשנתיים --------------------------- דומיינים: BIZ/US מחיר רק 15 ש"ח לשנה רק 25 ש"ח לשנתיים --------------------------- דומיין: INFO מחיר: רק 5 ש"ח לשנה רק 8 ש"ח לשנתיים --------------------------- כל הדומיינים מספקית godaddy הדומיין נרשם על שמו של הלקוח --------------------------- אפשרויות תשלום: דואר רשום הפקדה/עברה בנקאית (בנק הפועלים) --------------------------- דרכים ליצירת קשר: איסיקיו : 403758 מסנג'ר : Dj.oFFliNe-Dj-oFFliNe.Net --------------------------- שאלות ותשובות איך יכול להיות שזה יותר זול מספקית? ברשותי קופון מתנה על סכום גבוה שקבלתי עבור עבודה שעשיתי למשהוא מחו"ל ובקרוב הקופון היה פג תוקף אז אני רוצה לרווח מזה משהוא. תוך כמה זמן אני מקבל את הדומיין? תוך שעה מרגע קבלת התשלום. מי נותן תמיכה לדומיין אחרי רכישה? אני מתחייב לתת תמיכה לקונה עד פג תוקפו של דומיין. יש אנשים שכבר רכשו אתצלך דומיינים? כן ישנם 2 אנשים שכבר רכשו דומיינים ממני אתם מוזמנים לבדוק 1.InstinctGraphics.Net 2.YouVen.Com. יש לך ביקורות? כרגע עדיין אין בקורות אני מקווה שהיה וחיוביות. איך אני יכול להיות בטוח שאתה לא תרמה אותי? אין לי שום מתרה לרמות משהוא אני בסה"כ רוצה לרווח על העבודה שעשיתי וחוץ מזה אני הולך לפתוח חברת אחסון בקרוב אז אני לא רוצה ביקורות לא נעימות עלי ובמיוחד לא על החברה שאני הולך לפתוח בקרוב. עם יש לכם עוד שאלות נשמח לענות לכם. --------------------------- בברכה אדי (מנהל חברת אחסון TranceHost). |
חח מחירים מעולים 20 ש"ח לשנה ועוד מגודדי...חצי ממחירי העלות
|
ואתה יכול להתחייב שאם הפאנל ניהול לא יעבוד אחרי זה אתה תפצה את המשתמש?
|
ציטוט:
|
אחרי מה שקרה עם SERVME.
אני מעדיף לשלם עוד 20 ש"ח אבל לשלם על משהו איכותי |
אחי אתה מקבל איכותי
מה שקרה שיש לי קופונים שבקרוב פג תוקפם ואני רוצה לרווח עליהם כסף |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין דבר כזה קופון מתנה, יש כרטיס מתנה ויש קופון, כרטיס מתנה לא יסתיים לך, אל תדאג, קופון שנותן הנחה כזאת אני לא מכיר, אבל אין סיכוי שיש לך רווח. אני אשמח לתשובה. |
נכון זה כרטיס מתנה לא קופון וכן יש לו תוקף אחי
עם אתה לא מאמין אני ישלח לך צילום מסך |
ספקית גודדי?
אני קונה בתנאי שאתה מעביר את הדומיין שלי לחשבון שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תקנו ממנו זאת קנייה בטוח וזולה
היום קניתי ממנו קיבלתי את הדומין הוא רשום על שמי והכל מצויין הוא גם עוזר מאוד אחלה בנאדם עצה שלי רק ממנו הכי זול בנתים פה וזאת קנייה בטוחה! בהצלחה |
שככתי לכתוב גם שהדומיין מעובר לחשבון של הקונה
|
20 ש''ח?
אני רוצה 2 לקוחות שיאמרו לי שאתה אמין והכסף אצלך |
ציטוט:
וצור איתי קשר אחי נעשה עסקה אחרת איתך איסיקיו: 403758 מסנג'ר: Dj.oFFliNe@Dj-oFFliNe.Net |
שיהיה לך בהצלחה אחי! מבצע יפה מאוד!
|
עד למתי תוקף המבצע? כניראה שאני ארכוש אחד אבל יש לי בעיה עם ההתפתחות של תיק העבודות שלי.
|
http://img72.imageshack.us/img72/129/gifcardjt6.jpg
שימו לב מה הוא שלח לי בפרטי. הסבר: Deposit Received - הסכום של כרטיס המתנה כאשר הוא נקנה. authorozation for order - מספר הזיהוי של המוצר X (מחוק) שפג תוקף ב3 למאי. מה שפג תוקף הוא המוצר שקנית ב-100$ עם כ"א המתנה ולא כ"א המתנה, שאין בו כלום, ואחרון חביב - current balance - כמות הכסף שיש בכרטיס המתנה, ומה שכתוב לידו הוא: 0 $. או שעבדו עליך או שאתה עובד על כולם, אין לי מושג. אבל כמו כל המחירים הנמוכים האלה, תמיד יש משהו מסריח ואף פעם אין דבר כזה שהוא כמו שצריך. גם כשהייתה הפרשה של הדומיינים הישראליים ב-100 ש"ח, אפילו שי המליץ על העניין, ועובדה שגם הדומיין של שי כבר לא רשום, ואני שואל, לא חבל? אתם לא מעדיפים לשלם עוד 10 ש"ח ולהיות בטוחים? |
ציטוט:
http://img66.imageshack.us/img66/5062/ssbj8.jpg |
אוקיי, יש לך כרטיס מתנה, אבל הוא לא נגמר,
למה אתה קונה במחירים כאלו כשאתה יכול לקבל על זה את הערך המקורי לפחות? |
עד מתי אתה מוכר את הדומיינים במבצע הזה?
|
ציטוט:
המבצע עד סוף החודש |
נא למחוק..
|
אתה יודע,אני לא עושה את זה הרבה,אבל אני נוטה להסכים עם תאי הפעם.
תמיד יש משהו מסריח במחירים כאלה. אני לא חושב שאני או תאי יכולים לתת לך ביקורות אמיתית ואובייקטיבית כצד שלישי שאין לו אינטרס מסויים. למה ? כי גם אנחנו מספקים את אותו שירות,שהוא רישום שמות מתחם. אבל אני יגיד לך כמה דברים אחרים שאני מאוד מקווה שתפנים. שים לב לכותרת שאיתה פתחת את האשכול,מובן שזה יימשוך לא קצת גולשים,אך מה עם הניסוח ? "כי אני חייב כסף דחוף אוקיי" מה אתה רוצה שאני יגיד על המשפט הזה ? אני רק יישאל דבר אחד,בכמה שיעורי לשון לא היית ? יותר נכון,בכמה היית ? תתחיל לכתוב כמו בנאדם,עשה לך ולי טובה. *מאוד מתנצל אם העלבתי אותך , לא זאת הייתה המטרה. |
אל תיקנו הוא עובד על אנשים אני קניתי והוא ביטל את זה או שפשוט לקח את הדומין
בקיצר אל תיקנו ממנו ואדי אני ימצא אותך כבר אל דאגה זה לא יעבור בשקט לא לקנות ממנוווווווווווווו |
נא לשיקול פעמיים לפני שקונים, כבר ביקורת שלילית אחת נתקבלה .
כמו תמיד.. על איכות משלמים :) . |
ציטוט:
אני לא מבין מה הבעיה של האנשים להוסיף 10-30 ש"ח ולקבל איכות כמו שצריך. |
לכל אנשים אני ממש מצטער אבל הכרטיס מתנה שלי בוטל לא יודע למה ואיך
כספכם יוחזר בהקדם האפשר צרו קשר איתי ותמסרו את פרטי הבנק ואני כבר יעביר לכם את הכסף שלחו SMS לפלאפון 0528825141 עם פרטי הבנק (הפלאפון הזה לא יכול לקבל שיחות רק SMS) הפלאפון הקודם נגנב לי בגלל זה לא יכלתי לענות לכל מי שקנה ממני דומיינים שוב פעם אני מאוד מאוד מצטער... |
ציטוט:
שוב שקרים? אלק לא יכול לקבל שיחות .. ממתי יש פלאפון כזה שלא יכול לקבל שיחות? כנס לאיסיקיו יא נוכל יש לך מזל שרשמת פה הודעה אתה הולך להסתבך אם אתה לא תחזיר את הכסף עד מחר כמו שרשמתי לך באיסיקיו ואני לא צוחק איתך אני ילך איתך ראש בראש עד הסוף |
ציטוט:
דבר שני עם תעשה כמו שאמרתי לך ותשלח SMS עם הפרטים של החשבון בנק שלך עוד היום אתה תקבל את הכסף שלך בחזרה... דבר שלישי לא צריך לאיים תאמין לי לא יצא מזה שום דבר... |
יצא ועוד איזה יצא שאני מכחה שתתקשר אליי או שאני מתקשר אליך אתה לא עונה יצא מזה
אני אומר לך עם לא תחזיר את הכסף חבל לי עליך אני ימצא אותך כבר זאת לא ממש בעיה |
די לאיים פה כמו עבריינים בשקל...הוא אמר שהוא יחזיר את הכסף וביננו מה אתם כבר יכולים לעשות אם הוא לא יחזיר?
|
תמנו כמה פעמים אמרו פה לא לקנות בזול, זה לא משתלם. הייתם מוסיפים 10 ש"ח ומקבלים דומיין מגודדי (עלות עם קופון :) יש לי קופון של 20% הנחה)
|
ציטוט:
(בשביל זה צריך להגיע לתחנה להגיש תלונה) הם יכולים לזמן אותו לחקירה ולפתוח לו תיק ... ואפשר ללכת אם זה גם לבית משפט לתביעות קטנות. |
אבל לפי הדיבור שלך זה לא נראה כמו בית משפט אלא יותר לכיוון של מכות....ואתה לא תלך לבית משפט בשביל 20 שקל
|
שלום רב,,,
מתי אתה תתחבר לאיסיקיו,,, למה הדומיין שלי לא פועל??? והחשבון שלי בגודדי לא פועל??? תגיד ותדבר!! ותודה רבה לכם... |
בהתחלה הוא טעה בכרטיס, אחר כך חסמו לו תכרטיס, אחר כך דומיינים לא עבדו...
עכשיו פלאפון שלא מקבל שיחות. חבר'ה, תבינו בעצמכם אם זה צירוף מקרים או שזה סתם בולשיט... |
מצחיק איך שכל פעם אותם אנשים נופלים בסיפורים האלה בגלל רצון לחסוך כמה שקלים.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ