![]() |
יום העצמאות!~
אז אנשים... יום העצמאות עוד שעה=]
לאן אתם מתכננים לצאת? מה אתם עושים? |
גולשים ב BBF?
נחשב? |
מרכז הכרמל
|
ציטוט:
יוצא עם החבר'ה , יש הופעות בהרצליה עד הבוקר... יש את סינרגיה (למרות שהם ערסים) ועוד כל מיני שאני לא זוכר :-0 אמרו שיהיה אחלה... הולך למלאת את כולם בספריי :) |
ציטוט:
ואממ אני חושב שכן >< |
יוצא לעיר, חג שמח לכולם!
|
ציטוט:
|
59 למדינת ישראל - יום העצמאות
מדינת ישראל חוגגת 59 שנה,
תחגגו לה את היום הולדת כמו שרק הנוער יודע (במובן הטוב) =) חג עצמאות שמח, "את הבשר שלי אני אוהב Medium" (דניאל, יום העצמאות שעבר). ספרו לנו מה אתם עושים היום? אולי ייצא שכמה ממכם הולכים לאותו מקום. אני בים. |
מסתובבים במרכז,
הולכים (כנראה) לסטנדאפ בהיכל התרבות ת"א, ואם לא, אז ההוביט בזכרון :) |
מזל טוב למדינה=]
יוצאים ככה בקטנה לעיר עם חברים, בטוח שנפגוש עוד=] |
עושים על האש עם חברים :)
פאנן :P |
באירועי יום העצמאות המעפנים כאן בחולון..
|
הולכים לחגוג עם ידידות שלי ושל חברים שלי, לאחר מכן יכול להיות למסיבת בריכה :)
|
חג שמח לכולם :rolleyes:
|
אוכל שקשוקה (הכי ישראלי שיש ;P) ויוצא עם חברים :)
|
מזל טוב למדינה =]
על האש :) יאמי |
יוצא להופעות שיש בעיר...
זה מה שיהיה בערך - http://www.Galils.info/photos-8.html חוץ מכלא 6 אין שום דבר טוב (גם הם לא משהו), בעפולה יש הופעות יותר טובות. |
על האש עם משפחה, וב11 ככה על האש מסורתי עם כמה חברים.
מחר עוד פעם על האש עם משפחה בצהריים, ובערב עם כל החברה... וכמובן, חג שמח לכולם :) |
נצרת עילית - http://www.Galils.info/photos-8.html
לא משהו מיוחד :| |
מזל טוב אחותי!! הולך להיות לילה בלתי נשכח..
|
יום עצמאות שמח
|
ציטוט:
בקשר לאשכול... מממ על האש עם חברים אחרי זה משהו ספונטני.. (: תהנו כולם! |
עוד איזה שעה אני הולך עם חברים למסעדה לאכול איזה סטייק טוב, ואחר כך נחזור לעיר ונמצא כבר מה לעשות :)
מחר מתחילים פה בצהריים ועושים על האש איכותי, ישר שזה נגמר אני הולך לחברים לעשות על האש שם.. ;P בקיצור ב24 שעות הקרובות אני הולך לאכול איזה 3 פעמים על האש :-D |
מחכה לדוד שלי
|
הלילה סרטי בורקס.
אני לא אוהב את הצפיפות במופעי יום העצמאות... מחר על האש עם המשפחה בגינה :) |
מישהו הלך\הולך לגאידמק?
|
ציטוט:
אני ספונטני.. XD |
אני יוצא לכפ"ס - משם להוד השרון
ולסיום בפארק רעננה נשתכר נדפוק ת'ראש... ויהיה בנזונה... ערב טוב לכולם ולהת' אני בחוץ.ץץץ |
ציטוט:
"אתה הולך!" |טוויסט| |
ציטוט:
אני? וואלה החלטתי להשאר בבית.. זאת אומרת לא שהחלטתי אין ברירה אח שלי חזר מהבסיס והוא לקח את האוטו אם לא הייתי נוסע לחוף (כנרת - טבריה) אז סתם הייתי באנפי ראיתי את יהודה סעדו אומר אשריכם אחרי כל שיר קניתי בריזר וכמה פיצות לטחון וחזרתי הבייתה :) נחרוש קצת על הטלויזיה.. ציטוט:
מחר אני נוסע עם המשפחה לראות את העבודה החדשה של אבא שלי בנתב"ג (סלילת מסלולים חח) סתם להתרשם מהמטוסים ולחזור.. |
כלום...
כל החברים שלי בטבריה (כמו כל הערסים) לקחו לי את הנרגילה חברה שלי נסעה לתל אביב וואי אני כלכך מבואס לקחו לי את הנרגילה (הבאתי לערסים שיעשו פוזות בטבריה כי הנרגילה שלהם) אבל אבא שלי פתח נרגילה במרפסת חחח איזה מרוקאי טוב (יש לו טאצ' ערבי) מחר על האש :) ד"א אכלתי חלבי עם המשפחה (אני כורדי) וראיתי כמה פרקים של עונה 1 של ארץ נהדרת בביפ חחחח |
חחחח חזרתי רק כדי לקפוץ ולהגדים שלום=] יש מצב שאני חוזר עוד פעם החוצה
איך הולך אצלכם? |
וואלה עכשיו היו לנו הופעות חזרתי ואני יוצא לעל האש עם החבר'ה.. תהנו אנשים :)
|
אני כלכך מקנא בכם
|
הייתי בכפ"ס :] איפה שאני גר , הופעות בלאגנים , אוכל :] זיקוקים חבר'ה מה נהיה ? זיקוקים עכשיו ראיתי גם עוד פעם מת לצעוק 3
על המחשב עכשיו , הולך תכף עם חברים , מחר על האש :P מישו היה בכפ"ס היום? אולי ראיתי אותו? |
ציטוט:
חזרתי עכשיו מהמופעים של העיר, היה נחמד... כולם המשיכו למסיבה שיש בעיר, לא היה לי כוח לעלות. |
הייתי עם חברים שלי, הרגע חזרתי, בהתחלה קנינו בירה הלכנו סתם לראות את המופע(איזה 5-10 דקות XD ) אחר כך לפיצה ובמה שנישאר קנינו ספרי, היה מה זה צחוקים עם הספרי :)
|
כבר אמרתי שיום העצמאות זה יום מפגר ומיותר ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ