![]() |
~[Bomper] הוזלת מחירי הבאנרים שבחברה ב-77%!~
|
למה אתה על פלאנט נענע?
צור קשר אם ברצונך לקבל אחסון + דומיין בעבור עבודה.... 227726000 איסיקיו |
אתר מדהים יש לכם,
בהצלחה |
וזה לא פשוט, העבודה הייתה ארוכה ומייגעת,
אך שווה את ההשקעה :). krer, יצרתי איתך קשר |
מיזגתי את 2 ההודעות
חבל סתם ככה להספים / לעשות דאבל פוסט. קיבלת התראה ולא הוזהרת כדי שתבין להבא. |
אחסון לא יזיק לך,
אהבתי נורא את האתר שלך בפלאש :) . בהצלחה. |
אם אתה עדיין זקוק לאחסון תמורת עבודה,
צור קשר. |
באמת אתה מרהיב מאוד!
רק חבל שהוא לא מתאים לתוכן שלו... חוץ מזה שהטקסט באתר ממש לא בר קריאה.. הוא פיצי.. שוב, האתר מאוד מאוד יפה ומרשים, רק חבל שהוא ממש לא קשור לנושא שאותו הוא מייצג(אתר תדמיתי בשבילך) והבאנרים נחמדים מאוד! |
באנרים יפים הכי יפה לדעתי השני
|
אתר ממש ממש יפה !!!!
מאוד מרשים , הייתי מכניס עוד כמה אפשרויות על "שולחן העבודה" כביכול. חבל שזה על נענע פלאנט . באנרים גם כן הם יפים. בהצלחה שיהיה :) |
פייי איזה אתר .
|
ממש תודה רבה לכולכם :)
|
אני מוכן למכור לך מערכת ניהול תוכן בעד עיצוב פלאש .
|
אתר מדהים האבתי מאוד מאוד מתאים לפי דעתי רק צריך תיקון קטן כמו למרכז את הפלאש ולעשות רקע אפור גם כן ולא יזיק לאתר גם עוד קצת שיפורים קטנים פה ושם
|
ווא איזה אתר מדהים! כל הכבוד!
ובהצלחה במכירות. |
אני מעוניין לציין שהפלאש מדהים בצורה יוצאת מן הכלל (הכוונה בבאנרים כי על האתר אין בכלל צורך להגיד שום דבר), אבל בכל זאת משהו בעיצובים עצמם (של הבאנרים) מפריע לי ונראה לי טיפה מוזר.
כמו שכולם כבר אמרו, האתר מדהים ואני פשוט לא מבין למה אתם מאוחסנים על נענע (אני בטוח שאנשים רבים כאן ישמחו לתת לך אחסון בעד באנר פלאש [אני ממליץ לפנות לעסקים הרשומים]). טיפ: עד שיהיה לך אחסון תשים באתר שלך את הקוד: PHP קוד:
|
אתר מצויין, בהצלחה לך!
|
אהבתי את האתר, ראיתי אותו כבר ממזמן אני רואה שהחזרת אותו... (מזכיר גם מה שמוטי עשה)...
בהצלחה בהמשך, |
תודה רבה לכולכם, כיף לשמוע תגובות כאלו :)
ויובל תודה רבה על הטיפ, אני אשתמש בו :) |
אחלה אתר,
כמו שכבר אמרו הטקסט קטן מדי, אבל באמת אתר יפה מאוד!! אחלה עבודה... שמרתי את העמוד הזה במועדפים למקרה שאני אצטרך באנרים.. |
אתר ממש מרשים אהבתי מאוד את הפלאש וגם את הבאנרים שיהיה לך בהצלחה
ציטוט:
|
הבנאדם פשוט סוס
מומלץ ואחלה אתר תקנה איחסון אחי ודומיין בהצלחה!! |
ואווווווווווווו עברתי עכשיו על ה-כ-ל וכל דבר שהוא שם אפשר לפתוח .. אפילו להזיז את החלון אפשר
רק תשפר את כתב ותוריד בהירות מהאתר |
תודה רבה לכולכם!
קראתי הכל, תיקנתי וסידרתי, וכמו שאומרים - הלקוח תמיד צודק.
הרזולוציה של האתר הוקטנה, משום שכשהיא הייתה בגודלה הרגיל, לא ניתן היה לראות את האתר במלואו במחשבים מסויימים (חצוי ע"י גלגלת לשנים), ולכן נאלצתי להקטין ולפגוע באיכות. נכון לעכשיו אפשרתי לשנות את הרזולוציה, כמו שאמרתם, באופן ידני. כמו כן האתר מאוחסן בשרת אחר ושיניתי את הדומין ל- http://bomper.net , רציתי להודות רבות לחברת http://www.uniserv.co.il ובמיוחד לאופיר על האחסון והדומין, ממליץ בחום רב. |
חבל שזה על פלאנט נענע...
|
זה כבר לא :)
http://bomper.net |
כל הכבוד,עכשיו רואים בהרבה יותר טוב וזה נראה רציני יותר,אתר מדהים:)
|
עם כל הכבוד.. זה לא אשכול על האתר.
נא לחזור לנושא האשכול. |
האתר יפה מאוד,
רק שהייתי ממליץ לך להוריד כל זכר לWindows בתיק העבודות שלך. הבאנרים יפים, אבל העיצוב הרבה פחות. אני אשמח לכתוב לך טקסט חדש לאתר, שלחתי לך כבר הודעה פרטית ולא ענית לי, אני אשמח אם תחזור אליי, תאי. |
תודה רבה שי :)
ונראה לי שבימים הקרובים אפרסם אשכול בפורום אחר - ביקורת אתרים. שוב תודה רבה לכולכם! עריכה: תאי קאיש, יצרתי איתך קשר מזמן, תבדוק. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ