הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   פיקסליין pixeline.co.il (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4462)

Alon.R 04-11-05 22:20

פיקסליין pixeline.co.il

שלום לכולם, ברצוני להעביר ביקורת על חברת פיקסליין, אשר מספקת שירותי עיצוב, אחסון ותיכנות.
אני התאחסנתי אצלהם והשירות פשוט נהדר ואדיב! השרת מהיר ויציב והכל עובד פרפקט! כמעט ובלי תקלות בכלל!!! בנוסף לזה שירותי העיצוב והתיכנות שלהם פשוט מדהימים!

כמה דוגמאות:
http://bikoret.net
http://limmon.net

מומלץ בחום!:rolleyes:

אתר החברה: http://Pixeline.Co.il:D

ikkon8 04-11-05 22:21

נראה דיי טוב <:

Zvaim 04-11-05 23:07

הם לא ממש יודעים לעצב
אבל בכל מיקרה טוב לשמוע.

Alon.R 04-11-05 23:38

Eswds

אולי תסביר לי בבקשה מה זה לעצב בשבילך?
כי למשל באתר של פיקסליין אני רואה עיצוב, ודווקא עיצוב מרשים.

אני לא אתייחס לתגובה שלך ברצינות כי לפי מה שראיתי באשכולות אחרים אתה סתם מקטין אנשים וחברות עיצוב.

AlonMi 04-11-05 23:43

תודה אלון :)
חחחח עוד לא פתחתי אפילו אשכול של פתיחה רישמית האמת...
לא יודעים לעצב? אשמח אם תראה לי דוגמא....

Alon.R 04-11-05 23:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlonMi
תודה אלון :)
חחחח עוד לא פתחתי אפילו אשכול של פתיחה רישמית האמת...
לא יודעים לעצב? אשמח אם תראה לי דוגמא....

בבקשה אחי..:rolleyes:
ולמה אתה מחכה, קדימה תפתח.. :qqb014:

Zvaim 05-11-05 09:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
Eswds

אולי תסביר לי בבקשה מה זה לעצב בשבילך?
כי למשל באתר של פיקסליין אני רואה עיצוב, ודווקא עיצוב מרשים.

אני לא אתייחס לתגובה שלך ברצינות כי לפי מה שראיתי באשכולות אחרים אתה סתם מקטין אנשים וחברות עיצוב.

תעשה לי טובה לזה אתה קורא עיצוב
http://bikoret.net/
או לזה
http://limmon.net/

העיצוב של האתר שלהם יותר יפה משל הלקוחות חחחחחחחחחחחח
בקיצור שתי הלקוחות האלה אם עיצוב מממש שלא מגיע למצב של מכירה אולי הלימון כן אבל השני בכלל אבל בכללל לא.

בקיצור ולעניין הם מאד אבל מאד מיהרו אם הקטע של ה"חברת עיצוב"

s.o.s 05-11-05 09:57

העיצוב של לימון יפה :) העיצוב של פיקסילין יפה :) העיצוב של ביקורת, לא משהו :(
עדיין חברה טובה למרות שעיצוב אחד לא יצא טוב , בהצלחה...

AlonMi 05-11-05 13:14

אני אסביר משהו קטן לפני שאתה קופץ - כל אתר והמטרות שלו.
לימון - עיצוב לילדים, כמוכם (סליחה על הבוטות), כמובן שתאהבו... לא עוצב ע"י המעצב שלנו אלא ע"י שחר מ-Opacity.
פיקסליין - אין מה לדבר בכלל, העיצוב הכי נדיר שאיי פעם ראיתי לחברת אחסון...
ביקורת - דיונים אשר אמורים להיות למבוגרים, מעוצב באופן רישמי ומקצועי ומותאם לקהילה בוגרת ללא חיפוש אחר עיצוב צבעוני מדי אלא עיצוב שבשבילהם הוא החלק הכי פחות חשוב באתר, התוכן הוא שחשוב.

"הלקוחות.." = אם תרצה, אני.
ואני, תאמין לי, לא מתפשר על פחות מ-100%.

loading 05-11-05 13:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlonMi
אני אסביר משהו קטן לפני שאתה קופץ - כל אתר והמטרות שלו.
לימון - עיצוב לילדים, כמוכם (סליחה על הבוטות), כמובן שתאהבו... לא עוצב ע"י המעצב שלנו אלא ע"י שחר מ-Opacity.
פיקסליין - אין מה לדבר בכלל, העיצוב הכי נדיר שאיי פעם ראיתי לחברת אחסון...
ביקורת - דיונים אשר אמורים להיות למבוגרים, מעוצב באופן רישמי ומקצועי ומותאם לקהילה בוגרת ללא חיפוש אחר עיצוב צבעוני מדי אלא עיצוב שבשבילהם הוא החלק הכי פחות חשוב באתר, התוכן הוא שחשוב.

"הלקוחות.." = אם תרצה, אני.
ואני, תאמין לי, לא מתפשר על פחות מ-100%.

קודם כל אין לך זכות ואפילו במקצת להתנשא מעל המשתמשים פה הם מביעים את דעתם ואתה לא תגיד שהדעות שלהם הם של ילדים או מה הם רגילים לראות כל אחת והדעה שלו גם אם אהבת וגם אם לא.

לגבי העיצוב של פיקסל ליין: עיצוב נדיר? לא נראה לי עיצוב פשוט ברמה סבירה ומטה.

בנוסף לכל עיצוב אתה מוצא סיבה ותירוץ למה עיצבו ככה אני מציע לך לעבור תיקי עבודות של מעצבים ובוני אתרים מפורסמים וכשרוניים ותשווה תעבודות שלהם לזה ואז תבין לבד.
דוגמא www.prinstyle.com

שבת שלום
טל.

AlonMi 05-11-05 17:15

חס ושלום לא מדבר על אף אחד ולא מתנשא מעל אף אחד. אני באמת האחרון שכזה...
מה שכן, יש עובדות בשטח. ועובדה שמה שרציתי שיקרה, קרה. מבחינה פסיכולוגית העיצובים משפיעים בדיוק על מי שתכננתי שישפיעו.
רוצה להתווכח? תתווכח עם עצמך... קהל היעד שלי לכל אתר שלי הוא מוגדר מראש.
ומעבר להיות בונה אתר או מעצב תותח, צריך להיות פסיכולוג מעולה.
וסליחה טל, אבל התגובה שלך לא עניינית - בכלל, ומשקפת בדיוק את האישיות שלך ומי אתה. כשתגדל תבין מה אני יגיד לך יותר מזה....

loading 05-11-05 17:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlonMi
חס ושלום לא מדבר על אף אחד ולא מתנשא מעל אף אחד. אני באמת האחרון שכזה...
מה שכן, יש עובדות בשטח. ועובדה שמה שרציתי שיקרה, קרה. מבחינה פסיכולוגית העיצובים משפיעים בדיוק על מי שתכננתי שישפיעו.
רוצה להתווכח? תתווכח עם עצמך... קהל היעד שלי לכל אתר שלי הוא מוגדר מראש.
ומעבר להיות בונה אתר או מעצב תותח, צריך להיות פסיכולוג מעולה.
וסליחה טל, אבל התגובה שלך לא עניינית - בכלל, ומשקפת בדיוק את האישיות שלך ומי אתה. כשתגדל תבין מה אני יגיד לך יותר מזה....

כשתגדל תבין? אתה יענו מנסה לזלזל?
אני באמת לא רוצה לרדת לרמה שלך, כי דברים שאני עושה ועשיתי אתה לא תגיע בחיים אז אני מציע לך לשבת בשקט ולא להשתחצן ולהתנשא מעל כולם פה.

ואם לא נאה לך הגיל של האוכלוסיה פה אתה יכול לעזוב.

911fm 05-11-05 18:08

אני יודע שהם חברה גדולה גם מאחסני אתרים לא?

Dodem 05-11-05 18:55

ידוע,
הם חברה בעל שרת שטס!
בהצלחה בהמשך.

AlonMi 05-11-05 19:02

עזבתי, מזמן. לא מחפש מכאן ילדודס שיאחסנו את האתרים שלהם בחברה שלי.
ד"א, כשתגיע לרמה שלי מבחינת מעשים, אני ארשה לך לדבר ככה.. תשקול מילים.
פתחת אתר להעלאת קבצים אתה מרגיש כאילו הצלת את האנושות... אז אני מבקש..

תודה על המחמאות לחברה אנשים :)
וכן, השרת שלנו באמת מיוחד ;)

loading 05-11-05 19:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlonMi

העלאת קבצים?
אני בכלל לא מדבר על זה...האתר הזה הוא אתר שכל אחד יכול לפתוח זה לא מה שיגרום לך לא להגיע לרמה שלי

אני דיברתי כשה"חברה" שלך תגיע לרמה של הלקוחות והחברות שאיתם אני עובד אז תדבר בנתיים
אתם מעצבים איזה אתר ביקורות מסכן שגם הוא לא ברמה.

ואיזה מעשים עשית? קנית את אתר לימון? פתחת חברה עם עיצוב בצייר? על מעשים כאלו אני בכלל לא רוצה להגיע.

AlonMi 05-11-05 19:16

אתה בהחלט צודק... [בוא לא נמשיך כי אני ממש לא אוהב לפגוע ובאותה נשימה אני האחרון שיתלהב מעצמי ומהמעשים שלי הן לקהילה בישראל והן באינטרנט לכיסי האישי]

Zvaim 05-11-05 19:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlonMi

"לא מחפש ילדודס" חחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה קרעת אותי מצחוק, אתה חושב שאתה מסוגל לעשות עיצוב רציני שמתאים ללקוח הבוגר????? לפי הרמה שלכם אתם גג יכולים לעצב לילדים בגן
ואתה לא יכול להשוות בכלל אותך ואת טל, טל עובד אם אנשים רציניים ובוגרים אין אצלו ילדים אני יודע את זה מניסיון כי שיש לו לקוחות אני מעצב לו לפעמים וזה לא סתם אתרים בשקל ולא אתרים של ילדים
תיכנס לפורטפוליו שלי תסתכל בלקוחות תחפש "גבי דויד לימוד תופים" ואת הלקוח הזה טל הביא לי הבן אדם כמעט בן 30, אומנם העיצוב עצמו לא משהו אבל זה לא מה שהוריד לי תרמה, אני מעצב לילדים/מבוגרים ואל תשחק אותה "אני לא מחפש ילדודס" כי לקוחות מבוגרים אתה לא תשיג.

loading 05-11-05 19:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eswds
"לא מחפש ילדודס" חחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה קרעת אותי מצחוק, אתה חושב שאתה מסוגל לעשות עיצוב רציני שמתאים ללקוח הבוגר????? לפי הרמה שלכם אתם גג יכולים לעצב לילדים בגן
ואתה לא יכול להשוות בכלל אותך ואת טל, טל עובד אם אנשים רציניים ובוגרים אין אצלו ילדים אני יודע את זה מניסיון כי שיש לו לקוחות אני מעצב לו לפעמים וזה לא סתם אתרים בשקל ולא אתרים של ילדים
תיכנס לפורטפוליו שלי תסתכל בלקוחות תחפש "גבי דויד לימוד תופים" ואת הלקוח הזה טל הביא לי הבן אדם כמעט בן 30, אומנם העיצוב עצמו לא משהו אבל זה לא מה שהוריד לי תרמה, אני מעצב לילדים/מבוגרים ואל תשחק אותה "אני לא מחפש ילדודס" כי לקוחות מבוגרים אתה לא תשיג.

עזוב אלירן, תן לו לדבר ולחשוב שיש לו איזה חברה שמגלגלת אלפים ומעצבת עיצובים "פסיכולוגים":qqb006:

ד"א
דוגמא נוספת למעצבים כשרוניים ביותר זה אלירן שפשוט לא היה לי תכתובת לתיק שלו ולכן לא ציינתי זכרתי רק את סלקציה ולא תכתובת הזאת...
ESWDS.com
שגם הוא מעצב משכמו ומעלה.

אז אתה יכול לבד ללכת לשני התיקי עבודות של שני המעצבים ולהשוות אלייך ולראות מה יותר יפה מהבחינה הפסיכולגית:qqb006:

cobano 05-11-05 19:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Loading.co.il
קודם כל אין לך זכות ואפילו במקצת להתנשא מעל המשתמשים פה הם מביעים את דעתם ואתה לא תגיד שהדעות שלהם הם של ילדים או מה הם רגילים לראות כל אחת והדעה שלו גם אם אהבת וגם אם לא.

לגבי העיצוב של פיקסל ליין: עיצוב נדיר? לא נראה לי עיצוב פשוט ברמה סבירה ומטה.

בנוסף לכל עיצוב אתה מוצא סיבה ותירוץ למה עיצבו ככה אני מציע לך לעבור תיקי עבודות של מעצבים ובוני אתרים מפורסמים וכשרוניים ותשווה תעבודות שלהם לזה ואז תבין לבד.
דוגמא www.prinstyle.com

שבת שלום
טל.

לא הייתי קורה לדבר הזה כישרוני.

טל רק שתדע שהבנאדם הזה עכשיו הולך להתבע (ולא במובנים של הוסטס) על העתקה מתמשכת אז "מפורסם וכשרוני"?

loading 05-11-05 19:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי cobano
לא הייתי קורה לדבר הזה כישרוני.

טל רק שתדע שהבנאדם הזה עכשיו הולך להתבע (ולא במובנים של הוסטס) על העתקה מתמשכת אז "מפורסם וכשרוני"?

איזה העתקות?

somebody 05-11-05 20:51

cobano על מי דיברת?(סתם בלי לי לדעת.).
ו אתה יכול אולי טיפה טיפה להמשיך?
חחחחחח אני רוצה לדעת על מה מדובר!;)

אבל האמת פיקסלליין באמת ניראים מקצועיים מאוד!!
וגם אני לא מת על העיצוב של ביקורת...
ולימון מעוצב מצויין רק התקינות בדפדפנים השונים גרוע!

AlonMi 05-11-05 22:46

העבודה שלי מול לקוחות בני 25+ היא יומיומית, יותר מזה אני לא ארחיב....
כפי שאתם רואים, פיקסליין לא פורסמה כאן אפילו פעם אחת על הפתיחה או משהו כזה, אתם יכולים לראות איזה מקום היא בגוגל תחת "פתרונות אינטרנט"...
"איגוד האתלטיקה הקלה בישראל" איננו גוף של "ילדודס" כמדומני.. תקנו אותי אם אני טועה.
וכמוהו עוד כמה וכמה אתרים....
אבל נכון, אנחנו בחיים לא נצליח להביא לקוחות בני 30+.... חחחחחח
וטל, אחרי שתלמד פסיכולוגיה ותקשורת 3 שנים, אולי תבין מהי המשמעות הפסיכולוגית של כל מה שאתה רואה, מהרחוב ועד לטלויזיה. העובדה שאתה מגיב בגיחוך מעידה על ניסיון החיים הרב שלך...

loading 06-11-05 12:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlonMi
כפי שאתם רואים, פיקסליין לא פורסמה כאן אפילו פעם אחת על הפתיחה או משהו כזה, אתם יכולים לראות איזה מקום היא בגוגל תחת "פתרונות אינטרנט"...
"איגוד האתלטיקה הקלה בישראל" איננו גוף של "ילדודס" כמדומני.. תקנו אותי אם אני טועה.
וטל, אחרי שתלמד פסיכולוגיה ותקשורת 3 שנים, אולי תבין מהי המשמעות הפסיכולוגית של כל מה שאתה רואה, מהרחוב ועד לטלויזיה. העובדה שאתה מגיב בגיחוך מעידה על ניסיון החיים הרב שלך...

א. אני לא אלמד פסיכולגיה בשביל זה כל אחד ודרך העבודה שלו אתה עובד על עיצוב בתחום ה"פסיכולגי" ואני עובד על הדגש המקצועי והנקי להבדיל מכמה עיצובים שהצגת פה שלא מתקרבים לזה.
ב. הבנו שאתה מנסה להדגיש שאתה יותר מבוגר ממני, אבל זה לא אומר כלום אתה לא מכיר אותי ולא יודע לאן הגעתי וכמה הגעתי אז אל תדבר הרבה...
ג. אף אחד לא אמר שלא תביא לקוחות 30+ אבל הוא ציין שאני לא עובד עם ילדים.
ד. ושוב אם הקהל בהוסטס היינו הילדים לא מתאים לך אתה יכול לעזוב למה נרשמת מהתחלה אם יש פה ילדים ואנשים ש"לא לרמה שלך".

Dvirs.Net 06-11-05 13:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlonMi

אתה רוצה לומר לי שאתה גם מתמחה גם בקידום אתרים?
ממתי לקוח יחפש 'פתרונות אינטרנט' בשביל בניית אתר?

קראתי את כל ההודעות והדגשת שאתה לא רוצה להתלהב מעצמך וכו' אבל לפי מה שאני רואה
זה בדיוק מה שאתה עושה. אתה קצת תופס תחת וסליחה על הביטוי. קצת כדאי להירגע.
אומנם הקהילה היא כאן כמעט כולה 'ילדודס' אך יש ילדים שהם יותר מבוגרים מאנשים בני 20+ בנפש, במוח ובמעשים.
אל תקבע מי זה ילד עפ"י הגיל שלו ובטח לא להכליל קהילה שלמה.

חבל להוריד את הדיון לרמה של מריבות ושטות ללא סיבה.
הבהרת טוב מאוד שאתה מקצועי, עם נסיון ולא מתעסק עם ילדים אז מה עוד נותר לומר? צהריים טובים...

AlonMi 06-11-05 14:11

לא טובים, מעולים...
רק כמה הערות קטנות בקשר לתגובות:
א. לא באתי לחפש פה לקוחות, יש כאן אחלה אנשים, בלי קשר ללהביא אותם להיות לקוחות שלי. אפשר ללמוד כאן הרבה, בנוסף, אני תמיד חושב שצריך להיות מעודכן בשוק, ככה שכשאני רואה מה מתנהל כאן, בין אם במחירים, או בין אם בחברות שמרמות אני מסיק מסקנות. ואני לא אמרתי שאנשים כאן לא לרמה שלי, אל תוציאו דברים מהקשרם.
ב. אני לווא דווקא מבוגר ממך, לא יודע, אולי אפילו צעיר יותר. רק דביר, תרשה לי לחלוק על המשפט של "יותר מבוגרים בנפש ובמעשים....." - לדעתי המשפט מוטעה, מאוד.
ואני לא מדבר על התמונה הקטנה של - טוב הזמינו עבודה, עשינו את העבודה, קיבלנו כסף, סגרנו עניין. זוהי התמונה שעליה אתם מסתכלים, אני מסתכל על שירות לקוחות כמו שצריך, אני מסתכל על לא להתחמק מלקוח, אני מסתכל על לעשות לפעמים מעבר בשביל לקוח. ובוא נגיד - שהרבה כאן לא כאלו. (שוב, לא מדבר על מישהו ספציפי וגם לא מכליל, תמיד יש יוצאי דופן, בכל דבר.)

Dvirs.Net 06-11-05 14:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AlonMi
לא טובים, מעולים...
רק כמה הערות קטנות בקשר לתגובות:
א. לא באתי לחפש פה לקוחות, יש כאן אחלה אנשים, בלי קשר ללהביא אותם להיות לקוחות שלי. אפשר ללמוד כאן הרבה, בנוסף, אני תמיד חושב שצריך להיות מעודכן בשוק, ככה שכשאני רואה מה מתנהל כאן, בין אם במחירים, או בין אם בחברות שמרמות אני מסיק מסקנות. ואני לא אמרתי שאנשים כאן לא לרמה שלי, אל תוציאו דברים מהקשרם.
ב. אני לווא דווקא מבוגר ממך, לא יודע, אולי אפילו צעיר יותר. רק דביר, תרשה לי לחלוק על המשפט של "יותר מבוגרים בנפש ובמעשים....." - לדעתי המשפט מוטעה, מאוד.
ואני לא מדבר על התמונה הקטנה של - טוב הזמינו עבודה, עשינו את העבודה, קיבלנו כסף, סגרנו עניין. זוהי התמונה שעליה אתם מסתכלים, אני מסתכל על שירות לקוחות כמו שצריך, אני מסתכל על לא להתחמק מלקוח, אני מסתכל על לעשות לפעמים מעבר בשביל לקוח. ובוא נגיד - שהרבה כאן לא כאלו. (שוב, לא מדבר על מישהו ספציפי וגם לא מכליל, תמיד יש יוצאי דופן, בכל דבר.)

אשמח אם תפרט מדוע המשפט שאמרתי מוטעה (עפ"י דבריך).

AlonMi 06-11-05 14:40

כנס לפורום ביקורת חברות תבין...

double_r 06-11-05 14:59

בקשר לאלון, אתה באמת מתלהב יותר מידי עם הגילאים של הלקוחות שלך, איך שאתה מדבר זה כל כך ילדותי, אתה ממש ממש מתנהג כמו ילד, אני למדתי תיקשורת 3 שנים, וזה בכלל לא עוזר בבניית אתרי אינטרנט... ואם אתה חושב שזה עוזר לך בפירסום, אתה טועה.
ס"ה עוד ילד שחושב שהוא התבגר.

k.machine 06-11-05 15:06

חברה לפי דעתי הוויכוח כאן הוא לא לגיטימי.
כל אחד צודק עם הצד שלו.

אלון- אתה בהחלט צודק. אני לא אתן ביקורת על העיצוב, שזה הצד הפחות חשוב. הצד החשוב זה אם הלקוח מרוצה, והעיצוב מעביר את המסר שהוא אמור להעביר. לא איכפת לי שהעיצוב יהיה בצייר והעיקר יהיה כמו שצריך זה יספק אותי. לא אוהב סיפורים של עיצוב יפה או לא יפה.
בקשר לאתר למון- מאוד יפה מבחינת מבנה. עיצוב בהחלט מתאים לאתר.
בקשר לאתר הביקורות- משום מה לא עולה לי. אין לי ביקורת עליו.

שתבינו משהו, המוטו העסקי שלי זה תמיד -"הלקוח תמיד צודק". אפילו אם הוא יבקש ממך אתר הכי מכוער שיש- אתה תסכים כדי שתקבל בסוף את הצ'ק להפקדה בבנק. מה יצא לך בזה שאתה לא תסכים איתו בגלל שהטעם שלו גרוע? הפסדת לקוח. ולכן עם לקוחות חייבים לזרום. לא משנה אם אהבת או לא.
רוצים דוגמא שלי?
בבקשה.
www.e-dfus.com
(נא לא לתת ביקורת על האתר. הוא רק להמחשה)
עיצוב ללקוח.(אני עובד עם לקוחות עסקיים- אנשים בעלי חנויות ועסקים ברחבי הארץ- מעל גיל 30+) אני אכן מודע שהדגש על העיצוב לא מושלם. אבל ככה הלקוח בנה איתי את התוכנית. ככה הוא ביקש את האתר שלו ב-100 אחוז והוא גם חייך כאשר ראה את הסקיצה המוגמרת. ותנחשו מה?? לא מעניין אותי בכלל שזה לא משהו. העיקר קיבלתי את ה2500 ש"ח. מבינים??
כמובן שיש לי עוד לקוחות ששמתי דגש על סגנון עיצוב ברמה גבוהה. אבל כאן נתתי רק את הלקוח הזה כדי להמחיש את הנקודה שלי.
נ.ב.
-דיברתם על קידום אתרים?:)
כנסו לגוגל ותרשמו "דפוס", ותראו מי במקום ראשון:D
-הכל קוד 100 אחוז שלי ופירסום גדול- גרמו למקום הראשון. זה בלי קידום ובלי שום בדיך. הכל עבודה שלי.

בקשר אליך טל אח יקר.
אתה צודק בנקודה מסויימת. זה נכון שעיצוב מפציץ ושנראה פיגוז לעין, יותר יפה מעיצוב פשוט.
אך שוב, אני חוזר לנקודה שלי. האם העיצוב של למון אכן מתאים לתוכן? האם שאר העיצובים באמת מתאימים לאתרים? והאם (הכי חשוב) הלקוח אהב את זה??
תחשוב על מה שאמרתי ותן כאן תגובה בבקשה:)

אממ...זהו חברה. נראה לי שכתבתי מה שרציתי לומר.
(והתגובה שלי לטל- משתייכת גם לאלירן.)

אז שוב,
אל תריבו חברה....אתם שניכם צודקים בצד שלכם. אבל לפעמים צריך להסתכל למרכז:)

רפי.

loading 06-11-05 15:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי k.machine
כל אחד צודק עם הצד שלו.

אלון- אתה בהחלט צודק. אני לא אתן ביקורת על העיצוב, שזה הצד הפחות חשוב. הצד החשוב זה אם הלקוח מרוצה, והעיצוב מעביר את המסר שהוא אמור להעביר. לא איכפת לי שהעיצוב יהיה בצייר והעיקר יהיה כמו שצריך זה יספק אותי. לא אוהב סיפורים של עיצוב יפה או לא יפה.

שתבינו משהו, המוטו העסקי שלי זה תמיד -"הלקוח תמיד צודק". אפילו אם הוא יבקש ממך אתר הכי מכוער שיש- אתה תסכים כדי שתקבל בסוף את הצ'ק להפקדה בבנק. מה יצא לך בזה שאתה לא תסכים איתו בגלל שהטעם שלו גרוע? הפסדת לקוח. ולכן עם לקוחות חייבים לזרום. לא משנה אם אהבת או לא.
רוצים דוגמא שלי?
בבקשה.
www.e-dfus.com
עיצוב ללקוח.(אני עובד עם לקוחות עסקיים- אנשים בעלי חנויות ועסקים ברחבי הארץ- מעל גיל 30+) אני אכן מודע שהדגש על העיצוב לא מושלם. אבל ככה הלקוח בנה איתי את התוכנית. ככה הוא ביקש את האתר שלו ב-100 אחוז והוא גם חייך כאשר ראה את הסקיצה המוגמרת. ותנחשו מה?? לא מעניין אותי בכלל שזה לא משהו. העיקר קיבלתי את ה2500 ש"ח. מבינים??
כמובן שיש לי עוד לקוחות ששמתי דגש על סגנון עיצוב ברמה גבוהה. אבל כאן נתתי רק את הלקוח הזה כדי להמחיש את הנקודה שלי.
נ.ב.
-הכל קוד 100 אחוז שלי ופירסום גדול- גרמו למקום הראשון. זה בלי קידום ובלי שום בדיך. הכל עבודה שלי.

בקשר אליך טל אח יקר.
אתה צודק בנקודה מסויימת. זה נכון שעיצוב מפציץ ושנראה פיגוז לעין, יותר יפה מעיצוב פשוט.
אך שוב, אני חוזר לנקודה שלי. האם העיצוב של למון אכן מתאים לתוכן? האם שאר העיצובים באמת מתאימים לאתרים? והאם (הכי חשוב) הלקוח אהב את זה??

אז שוב,

רפי.

שמע רפי אתה צודק בדבר אחד שהלקוח תמיד קובע .
אבל הנה בא ה"אבל" שלי
אבל יש לקוחות שלא מבינים באינטרנט מה לעשות לא מבינים לא כלום מתקשרים אליי אנשים רוצים אתר לא מבינים עכשיו זה להסביר והכל...סבבה מסבירים מה הלאה? מעצבים עכשיו בעיצוב הוא תמיד יגיד לך יפה יפה יפה כי הוא בחיים לא ראה משהו יותר יפה או שלא ממש מבין לכן התפקיד שלנו בתור המעצבים\מנהלי הפרויקטים שהעיצוב יהיה יפה ברמה של אתרים גדולים באינטרנט, ולא יפה כמו שהלקוח חושב.

hi_sorie 06-11-05 15:55

יואו אתם יודעים מה אני שונא בהוסטס?

שלא משנה איזה נושא תפתח או מה תגיב , מילה אחת של מישהו גוררת 40 הודעות ספאם של קללות , הקנטות וויכוחים ...

סה"כ אתם טוחנים מים !

צאו מזה .... פותח האשכול בסה"כ נתן ביקורת כל מה שמצפים ממכם זה לקרוא ולהפנים ... את הדעה שלכם תפתחו בנושא חדש ...

חאלס לגרור את כל ההודעות בפורום לספאם ולנסות להראות מי יותר בוגר למי יש יותר למי יש ככה וכמה זה שווה לעומתי ... זה מילים של ילדים שעדיין לא התבגרו ...

אני מקווה שתבינו שאני לא בא לריב או להדריך , סתם נותן לכם נקודת מחשבה....

קיצר לעיניין הנושא :

נראת חברה רצינית - חלק מהעיצובים יפים חלק לא ....
התיכנות נראה טוב .

קיצר שיהיה בהצלחה .

Potatoz 06-11-05 15:58

בחיי, דיון כזה ילדותי עוד לא ראיתי, בעצם כן, זה עם הג'ינסים :D

בקשר למה שאור אמר (על זה שהולכים לתבוע את אלירן prinstyle)
אופיר (ofir8 או perfectstyle) הולך לתבוע אותו על העתקה מתמשכת, עם הרבה עדויות.

loading 06-11-05 16:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי filter
בחיי, דיון כזה ילדותי עוד לא ראיתי, בעצם כן, זה עם הג'ינסים :D

בקשר למה שאור אמר (על זה שהולכים לתבוע את אלירן prinstyle)
אופיר (ofir8 או perfectstyle) הולך לתבוע אותו על העתקה מתמשכת, עם הרבה עדויות.

כמו שחשבתי, כשאור אמר ישר אמרתי אופיר.
אז תקשיב לי אופיר מדבר הרבה ולא עושה כלום.
אם אלירן ירצה להגיב (בעוד שבוע כי הוא בפנימיה) הוא יספר לך תסיפור.
אבל גם לאופיר לא חסר הוא מחפש את אלירן כל הזמן.

k.machine 06-11-05 16:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Loading.co.il
שמע רפי אתה צודק בדבר אחד שהלקוח תמיד קובע .
אבל הנה בא ה"אבל" שלי
אבל יש לקוחות שלא מבינים באינטרנט מה לעשות לא מבינים לא כלום מתקשרים אליי אנשים רוצים אתר לא מבינים עכשיו זה להסביר והכל...סבבה מסבירים מה הלאה? מעצבים עכשיו בעיצוב הוא תמיד יגיד לך יפה יפה יפה כי הוא בחיים לא ראה משהו יותר יפה או שלא ממש מבין לכן התפקיד שלנו בתור המעצבים\מנהלי הפרויקטים שהעיצוב יהיה יפה ברמה של אתרים גדולים באינטרנט, ולא יפה כמו שהלקוח חושב.

אתה גם צודק בקטע הזה:D

אבל מה עם הלקוח יודע קצת עיצוב ועדיין יש לו טעם חרא והוא מחייב אותך להשתמש בו. תגיד לא?? :D

A1ex 06-11-05 16:32

ציטוט:

כל אחד צודק עם הצד שלו.

רוצים דוגמא שלי?
בבקשה.
www.e-dfus.com
נ.ב.

בקשר אליך טל אח יקר.

אז שוב,

רפי.

חחח קודם כל בקשר לדברים של אלון של "קידום אתרים",כשתיהיה במקום טוב בבניית אתרים/איחסון אתרים/אירוח אתרים אז תוכל באמת לדבר
כי כמו שזה נראה עכשיו לא עשית כלום!
ובקשר לרפי, דפוס זאת לא מילה כל כך תחרותית ויש אתרים בודדים שמתעסקים בזה אז אל תתפוס מעצמך איזה מקדם אתרים מומחה.
דרך אגב תכנסו לגוגל ותיכתבו "הכרויות לבני נוער" ותיראו את מי תמצאו במקום הראשון למרות שעשיתי דברים בודדים לקידום האתר שלי אבל זה ישתנה עוד כמה חודשים כשאני יקח את הנושא הזה ברצינות.
יש כל כך הרבה גורמים למקום טוב בגוגל שאתם לא יכולים לחשוב עליהם אז זה שפתחתם איזה אתר והמילה דפוס מופיע שם מספר פעמים והוא ממקום באחד מהמקומות הראשונים לא אומר כלום.

k.machine 06-11-05 16:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NoarLove.Com
חחח קודם כל בקשר לדברים של אלון של "קידום אתרים",כשתיהיה במקום טוב בבניית אתרים/איחסון אתרים/אירוח אתרים אז תוכל באמת לדבר
כי כמו שזה נראה עכשיו לא עשית כלום!
ובקשר לרפי, דפוס זאת לא מילה כל כך תחרותית ויש אתרים בודדים שמתעסקים בזה אז אל תתפוס מעצמך איזה מקדם אתרים מומחה.
דרך אגב תכנסו לגוגל ותיכתבו "הכרויות לבני נוער" ותיראו את מי תמצאו במקום הראשון למרות שעשיתי דברים בודדים לקידום האתר שלי אבל זה ישתנה עוד כמה חודשים כשאני יקח את הנושא הזה ברצינות.
יש כל כך הרבה גורמים למקום טוב בגוגל שאתם לא יכולים לחשוב עליהם אז זה שפתחתם איזה אתר והמילה דפוס מופיע שם מספר פעמים והוא ממקום באחד מהמקומות הראשונים לא אומר כלום.

קודם כל לא הבנתי למה אתה תוקף אותי.

דבר שני. אני לא עשיתי שום נסיון להצליח בגוגל.
פשוט ככה. האתר תוך חודש ניהיה מקום ראשון במילת חיפוש דווקא דיי פופולרית. (המילה מופנית לתחום הדפוס. לא לחברות האיכסון שיש כאן, ולא לשום קטגוריה אחרת שציינת. אם פשוט היית קורא את דבריי כמו שצריך לא היית אומר זאת)

ציטוט:

אז אל תתפוס מעצמך איזה מקדם אתרים מומחה.
לא הבנתי...אתה מתנשא עליי??

loading 06-11-05 16:58

ציטוט:

קודם כל לא הבנתי למה אתה תוקף אותי.

דבר שני. אני לא עשיתי שום נסיון להצליח בגוגל.
פשוט ככה. האתר תוך חודש ניהיה מקום ראשון במילת חיפוש דווקא דיי פופולרית. (המילה מופנית לתחום הדפוס. לא לחברות האיכסון שיש כאן, ולא לשום קטגוריה אחרת שציינת. אם פשוט היית קורא את דבריי כמו שצריך לא היית אומר זאת)

לא הבנתי...אתה מתנשא עליי??

חחח כל האשכול הזה מריבות.

שתדעו לכם שמי שבונה אתרים טוב ויודע לעבוד לפי החוקים גוגל מקדם אותו
ואין פה איזה התמחות בתחום פשוט צריך לדעת לבחור מילות חיפוש טובות
ועוד כמה אלמנטים שצריכים לזחור על עצמן הן אם זה בטקסט והן אם זה במבנה.

אגב דפוס זה מילה יפה להיות מקום ראשון השאלה כמה זמן תחזיק שמה;)

Alon.R 06-11-05 17:22

סלחו לי, אבל כולכם פה מקשקשים בשכל לגמרי!
טל לא זכור לי שאתה התנסת בשירות לקוחות של אלון ושל פיקסליין בכללי.

אלון עשה בשבילי מעל ומעבר ממה שהוא היה צריך, אף פעם אבל אף פעם! לא התחמק ממני! גם שהוא היה בחו"ל, גם שהוא היה עסוק!

כשהייתי צריך משהו, הוא דאג לי, גם שממש הוא לא היה צריך.

טל אין לך מושג איזה ניסיון יש לאלון בכל עניין של בניית אתרים, עיצוב אתרים, אחסון אתרים, שירות לקוחות וכו'... פשוט אין לך מושג! אז אני מציע לך שלא תדבר באוויר..

כי באמת שאין לך מושג קלוש עם מי ומה הוא באמת עושה..

AlonMi 06-11-05 17:45

עזוב אלון, הוא חושב אולי שאני מתעצבן או משהו מהסגנון דיבור הזה..
האמת, לא מזיזה לי כאן אף תגובה. [כן, אני לא צבוע. אני אומר מה שצריך מתי שצריך ולמי שצריך] רק התגובה של חי היתה המציאותית ביותר, ולקחתי לתשומת ליבי.
היתה פה רק כמה תגובות שלא ממש הבנתי את ההקשר שלהן - אני אמרתי שאני איזה מקדם אתרים דגול? לא עשיתי דבר אחד למען קידום פיקסליין בגוגל, ותאמינו לי, לא חסרות שיטות, אבל אני לא חושב שאני צריך את זה, בבוא הזמן זה יגיע לבד.

יאללה בקיצור מנהלים תנעלו בבקשה...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:02.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ