![]() |
ביקורת על חברת ars-serv
שלום,
בפבואר, הכרתי בפורום . את חברת ars-serv במכרז שיתקיים על שרת רדיו. שילמתי כי שביקש וקיבלתי כל מה שביקשתי . והכול הלך סבבה. הוא אפילו אמר לי שאם השרת נופל, אני מקבל פיצוי. עד שבסוף פבואר (שהייתי צריך לשלם) הוא אמר לי לשלם מראש ל2 חודשים ולקבל 4 חודשים. בתמימותי הסכמתי. הוא ביקש לשלם מהר. ומאז הוא לא מתחבר לICQ ולא פתח לי את השרת. ניסיתי לדבר איתו בטלפון אך הוא לא עונה. דיברתי עם גבריאל גבסו - מנהל החברה. ומאז ועד היום לא קיבלתי את מה שביקשתי (שרת רדיו) ולא הוחזר לי הכסף. אל תתעסקו עם ars-serv הם רימו אותי ויכולים לרמות גם אותכם. שמו בפורום : gabso תודה רבה על הקריאה! |
עצוב לשמוע זה ידוע ורק לפי השם צריך
לחשוב שנית אם לקנות מהם צור איתי קשר בבקשה |
עצוב לשמוע
|
בדיוק -השם אומר הכל.
|
ציטוט:
|
ars-Serv
חברה של ערסים?:-/ |
ציטוט:
|
האנשים הכי חראות שאני מכיר.
קניתי מהם משהו ב600 שקל ולא קיבלתי והגשתי נגדם תביעה והכל והם איכשהו יצאו נקיים. לא לקנות מהם שום דבר חברה מסריחה!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
שרת ערס חח.... בכל מקרה עצוב לשמוע גם אני חשבתי להזמין מהם איחסון פעם אבל בגלל השם החלטתי שאין מצב!! |
Ed2ka,
תוכל לפרט על סיפורך? שלח לי אותו בפרטי או תפרסם אותו כאן בפורום. תודה! |
השרת ג'קי :)
חבל לשמוע, מקווה שהכל יסתדר. |
מתוך שיחה איתו באיסיקיו ושתדעו גם אליי הוא שיקר בזמנו..
ציטוט:
|
אני מבקש בכל לשון של בקשה, לצנזר קללות בלוגים.
ערכתי את הלוג הזה, אבל פעם הבאה זאת תהיה אזהרה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פשוט בושה, ערס-סרב, מצחיק אותי, מתי יהיה כבר פריק-סרב?
|
ציטוט:
לזה שפתח את "החברה" ערס-סרב מציע לך לפתוח חברה חדשה נרקו-סרב חברה תצליח לך בגדול ממליץ לך. |
ציטוט:
עצוב לדעת שיש אנשים כאלו... |
ציטוט:
ועוד הוא מושהה מהפורום, בטוח יש לו סיבה~ |
ציטוט:
לפותח האשכול, משתתף בצערך.. אבל ברצינות מתי תלמדו מטעויות ולא תקנו מאנשים לא אמינים.. :\ בכל מקרה אנשים תלמדו מטעויות של אחרים! |
ציטוט:
עצוב לשמוע, תברר איפה הוא גר ותעשה בירור. מה הקטע? |
נערך, טעות .
|
ציטוט:
מה הקשר עכשיו לפה? אני לא מבין .. |
ציטוט:
|
חחח יש לשם משמעות קצת שלילית באמת..
לא הייתי קונה מחברה שקוראת לעצמה ערס-סרב... לפי דעתי עשית טעות בבחירה.. |
ציטוט:
שמח שהוזהרתי . וכן בקשר ל"חברע" מרוב שהוא ערס הוא כבר רגיל להגיד כל דבר עם 'ע' חברע,טיפשע .. ממש ככה תאמין לי . |
בזמן האחרון , עשיתי על החברה . מחקר קטן. וגיליתי שהוא בעל רדיו .
רדיו קסם המזרח - http://www.kesem-hamizrah.net . ניסיתי לתפוס אותו משדר שם . ולא הצלחתי. אך אם תרדו קצת למטה , תראו : " הזמר גבריאל גבסו , סינגל חדש בקרוב..." הוא חושב שהוא זמר. זמר שלא עונה לטלפונים, שלא מתחבר לICQ. שלא נותן תמיכה ושלא נותן את המוצר המבוקש. מעניין איך הוא יראה בתור זמר? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ