![]() |
גוגל אדסנס ומצב ה-$ לקליק
אני כבר לא יודע מה קרה שם, פעם הייתי מקבל בממוצע 0.4 דולר לקליק ועכשיו בכמה קליקים אני בקושי עובר את ה0.1.
מה המצב אצלכם? |Stare| |
65 סנט לקליק בערך.. זה היה בהתחלה, עכשיו אני לא עוקב יש לי שם 9.64$ בלבד=\
|
לפני מספר שבועות ממוצע של 0.4-0.3 סנלט לקליק, עכשיו בקושי 0.01-0.05 סנט לקליק..\=
|
יש לי ימים של איפלו דולר וחצי
ויש לי ימים של 2 סנט אפילו.. אני עדין לא הבנתי את השיטה של גוגל.. =\ |
ממוצע $0.54 :)
|
על הפנים, גם אצלי.
|
אצלי דווקא בסדר יש לי ממוצע של 1.50 אבל גם לי זה ירד היתי סוגר 8 דולר ביום עכשיו בקושי 2..
|
משהו מוזר!
נכנסתי לפני שלושה ימים היה x5.12 ונכנסתי לאחר שעה ראיתי שלחצו פעם אחת וזה נהיה x6.24 בקיצור זה היה על 1.12 דולר משהו כזה. |
היו תקופות של 0.3-0.4, ולאחרונה אפילו חצי דולר עד דולר (!) לקליק, ופתאום בסביבות ה0.1...
|
מתי תבינו שלא הכל תלוי בגוגל?
העמלות של גוגל נשארו אותו הדבר! אז מה נשתנה הלילה הזה? המפרסמים! שימו לב שעכשיו המפרסמים משלמים פחות, כי אין את המפרסמים הישנים! יש חדשים! פעם היו היוטבה האלה ועוד כמה עכשיו יש איזה HOST ועוד משהו.. |
פתחתי לעצמי מעין תאוריה כזו ע"פ הניסיון שלי... בהתחלה אתם מקבלים תשלום לקליק גבוה 20 סנט זה הרבה כסף (ביחס לחברות ישראליות שנותנות 5-15 אג' לקליק) ואחרי שבועות או חודשים - אחרי זמן מה זה יורד תלוי באתר שלכם.
אתם בטח מכירים את הבוט של גוגל אדסנס - הוא סורק דפים\אתרים כדי להתאים להם מודעה וזו הסיבה לדעתי גם שלפעמים ישר כשאתם שמים מודעה אז יש מודעות שירות לציבור לזמן מה.. ואחר כך הבוט כאמור סורק תאתר ומדרג את האיכות של הקליקים ממנו ועושה מעין בדיקה לאיכות האתר... אפשר להוכיח את זה לדעתי בכך שאם תורידו את המודעות מכל האתרים שלכם למשך שבועיים ובמידה והיה לכם PPC מתחת ל 10 סנט אז כשתחזירו את המודעות אחרי שבועיים שלוש אתם תראו שהPPC עומד על 20-40 סנט (בדקתי עם האתר "המדור" שלי..) |
אצלי 28 קליקים בממוצע ליום .. ואתמול היה לי גם 28 ועשיתי 3 דולר בלבד !
מה הולך שם .. |
משו נדפק ממש חזק שמה... אין לי מושג מה קורה עם זה גם אצלי זה ככה..
|
ציטוט:
אתמול היו לי 44 קליקים ועשיתי $ 15.07 |
אין לי מושג מזה .. אוףף זה מעצבן ..
|
ציטוט:
והיום 44 קליקים שווים אצלי משו כמו 6-7 דולר לא יותר |
ציטוט:
אחרי שאתה "וותיק" הם מורידים תסכומים.. |
לא נורא ידידיי אני יכול לעודד אתכם בכך
ש"יבואו ימים טובים יותר" |
מכ100 קליקים (לא ביום, שבוע וקצת) הרווחתי דולר וחצי.
|
היה יום של 14 הקלקות,
קיבלתי פחות מדולר =\ היה יום עם 5 הקלקות קיבלתי 2 וחצי דולר. עוד יום עם 5 הקלקות קיבלתי דולר 12 הקלקות -> 2 דולר מוזר.. במה זה תלוי כמה אני מקבל לכל קליק? |
די לא הבנתם שהם לא מורידים או משהו, כל אתר מפרסם לפי תשלומים אחרים והעמלות של גוגל יורדות, יש כאלה שמשלמים יותר ולכן מקבלים צפייה יותר גדולה ויש כאלה שפחות, אז יום ככה יום ככה,
יהיה טוב, יש לכם מקום יותר טוב? |
זה תלוי בהרבה מאוד גורמים, אין מה לעשות.
דוגמא? צופה שנותן קליק מארה"ב שווה יותר מקליק של צופה ישראלי, כמובן במקרה והאתר שלך ישראלי. בזמן האחרון יש באמת ירידה מורגשת. אפשר להסביר את זה ב1001 דברים. ונראה לי שמיצינו את העניין. ולדעתי אפשר לנעול . |
לא קשור בכלל לוותק..
יש לי את החשבון ניראה לי כבר שנה ומשהו, ולפעמים זה יותר גבוהה, לפעמים פחות... הכל תלוי במפרסמים.. |
אצלי יש רק 2 מודעות שכל הזמן מתחפות, אחת אני יודע נותנת 18 סנט והשניה 6-7 סנט. לא נורא, יהיו יותר טובות...
|
2.4 דולר לקליק :P אצלי זה שונה למה?
|
ציטוט:
כל מי שלא מרוצה מהרווחים - בסוף יהיה טוב :) אם עדיין לא טוב, זה לא הסוף |Rolleyes| |
נראה לי שזה תלוי באפקטיביות הפרסום.. אני מרויח בסביבות ה50 סנט להקלקה.. באמת לא מובן .
נראה לי שזה קשור להגדרות נושאי פרסוםץ |
בעע... לקליק האחרון קיבלתי 0.04$
|
איך יודעים כמה מקבלים מכל אתר?
|
ציטוט:
|
להגדיר תכתובת של איפה שאני מפרסם?
לא ממש הבנתי מההסברים שלהם :S |
לפני כמה ימים קבלתי פחות מסנט אחד
שאלה - האם הדרך שבא גוגל מחליטים על הרווח שלי מלחיצה, הוא מהתשלום שמשלמים להם המפרסמים? איך זה הולך..? תודה |
ציטוט:
|
פאק
4 לחיצות שהרווחתי מהן 0.12$... |
רוצים כסף מגוגל? תשכנעו אנשים להשרם דרככם
|
יש לי 30 דולר...
לכל קליק אני מקבל 0.10 משהוא כזה... תלוי כמה רואים את הפרסומת... |
אני מרוצה מגוגל (טפו טפו טפו)
הרווחתי מהם כבר יותר מ600 $ בכמה חודשים האחרונים אני מקבל 0.20-0.30 סנט בקליק ובדקתי יד2 משלמים ממש טוב :) |
תשלום כמה לקליק מתבצע רק! ע"י תנועה באתר
אם יהיה לך100 צפיות ו2 קליקים תקבל רק 0.10 ל2 הקליקים! זה לא בדיוק אבל זה הכיוון! |
0.5 :-) +- תודה לאל, יש לי גם 91$ :-)
רק שימשיך. |
ציטוט:
מתי חוסמים לך גם את הניק הזה? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ