![]() |
[ מחירון ] ריסלר
שלום.
בסטפוינט שמח להציג לפניכם מחירון חבילות ריסלר רשמי! בחודש הקרוב בסטפוינט תשנה את תדמית העסק ותעבור לספקית ריסלרים בלבד ! החבילות שאנו מציעים: חבילת ריסלר בסיסי: שטח איכסון: 3000MB תעבורה חודשית: 500000MB ! שאר האפשרויות ללא הגבלה ! ( מסדי נתונים,דואר.. ) מחיר חודשי: 50 ש"ח בלבד. חבילת ריסלר מתקדם: שטח איכסון: 5000MB תעבורה חודשית: 700000MB ! שאר האפשרויות ללא הגבלה ! ( מסדי נתונים,דואר.. ) מחיר חודשי: 65 ש"ח בלבד. חבילת ריסלר מקצועי: שטח איכסון: 10000MB תעבורה חודשית: 1000000MB ! שאר האפשרויות ללא הגבלה ! ( מסדי נתונים,דואר.. ) + שרת רדיו 1 חינם מדי חודש ! מחיר חודשי: 80ש"ח בלבד. בסטפוינט פעילה החל מאוגוסט 2006 ! למעונינים צרו קשר כבר עכשיו ! טלפון נייד: 0544563501 איסיקיו: 413772057 דרכי תשלום: - תשלום בכרטיס אשראי דרך טופס מאובטח \ טלפון - העברה בנקאית - דיסקונט |
איזה מחירים בהצלחה
חברה מעולה ממליץ לכולם |
אם אני יגיד מחירי זנות אתה תיעלב ? כן ?
עד כמה ? |
ציטוט:
אתה חושב שיזיז לי אם מישהו יגיד משהו על העסק שלי? כן? אלו המחירים אתה יכול להסכים איתם ואתה יכול לא זה כבר העניין שלך OK ? אני ירוויח את הכסף בדרך שלי OK תסכים איתי? ואתה בדרך שלך במחיר שלך OK? |
קח בחשבון שב-50 שקל בחו"ל אני משיג פי חמש ממה שהוא הציע.
כנראה אני הולך לקנות ממנו :) |
בהצלחה
אחלה מחירים אבל לפי דעתי לא כדאי שתהיו רק ספקי ריסלרים ,אבל איך שבא לכם :). בהצלחה! |
ממש ממש שווה. למי שאמר שבחול זה זול יותר, אז שידע שהוא ישלם במהירות (FTP שמעלה ב0.1 קילו..) ולמי שאמר שלא שווה להיות ספק רייסלר בלבד לא הבין את העניין - זה מצמצם את כמות הלקוחות בהרבה, הרווח יהיה זהה אבל כמות התמיכה שהוא יצטרך לספק תהיה מינימלית.
|
מומלץ אחלה שרת ואחלה בנאדם אני לקוח שלו
בהצלחה אחי ... |
פשש...מחירים טובים
אחלה מבצע לחבילה הגדולה יפה מאוד שיהיה בהצלחה |
אחלה מחירים
כל הכבוד! שיהיה בהצלחה |
אני רק יכול להגיד שהשרת שלהם רץ בטיל =]
|
שימו לב כולם! הוא לא מזכיר פה את ההגבלה של המסדים, אבל העלתי אליו אתר והוא פשוט אמר לי שהוא גדול וסגר לי את החשבון
|
ציטוט:
עכשיו, לפני כל קנייה מומלץ להסתכל בתנאי השימוש/תקנון http://www.bestpoint.co.il/terms.php ציטוט מהתנאי שימוש: ציטוט:
|
חח המחרים שלך שוב ירדו?!...
אחלה בנאדם ואחלה מחרים בהצלחה!!! |
תודה לכולם.
אכן אני לא מכיר את בוריס וכמו שבוריס אמר ואני אמרתי לך גיל לאחר שיגלתי שהעלאת מסד אשר שוקל 180MB וגילתי שניהיות בעיות רק אז סגרתי את חשבון שלך עד שלא היו בעיות לא סגרתי וגם לא ידעתי שהעלאת מסד כזה גדול ! ואמרתי לך תקרא את התקנון ואתה אישרת אותו לאחר שביצעת את ההזמנה דרך הטופס ההזמנות. לולדיק כן הורדנו את המחירים בשנית אך שיננו טיפה את מאות החבילות ואת התוכן שלהם בקצת לכן נהייתה הורדת המחירים וגם מכמה סיבות אחרות שאולי תוכל לנחש לבד (; אך זה לא ממש פוגע בנו (:| |
אחלה מחיירים
בהצלחה אחלה תעבורה |
האתר שהוא עצמו מציג נפל . מממ מעניין מה זה אומר על שרת ???
|
עבודה מלוכלכת... מההודעה שכתבת פה ניתן להבין שמסדי הנתונים לא מוגבלים, כשאתה בעצם מתכוון לכמות מסדי הנתונים... אבל אתה מגביל את מסדי הנתונים בגודל, ולא רשמת זאת,
אני אישית מעדיף שיהיה לקוח מרוצה במקום אחר מאשר לקוח לא מרוצה אצלי... לא יודע מה איתך, אבל לפני שאני נותן ללקוחות לשלם אני בודק שהחבילה שהוא ביקש במקרה שזה לא חבילה שאני התאמתי לו מספיקה לו, מסביר לו על כל ההגבלות שיש אצלנו, כדי שלא יהיה מצב פתאום כמו שקרה עם krer ששילם וכרגע לא מקבל שום שירות למרות ששילם עליו. עם כל הכבוד לתת למישהו לשלם על משהו ולצפות שיקרא את ההגבלות בתנאי השימוש בלי להגיד לו אותם זה פשוט רמאות ופשע. יום טוב. |
ציטוט:
אתה מדבר שטויות (אני בא כצד שלא קשור לאף אחד) זה כמו שתקנה בוואלהשופס לדוגמא יש לך שם כאשר אתה מזמין לאשר שקראת את התקנון לדוגמא מן הסתם באישור שאתה מסמן אתה מתחייב שקראת את התקנון להם (וואלה) או לדוגמא של BestPoint הם שמו תקנון שכאשר אתה מזמין חובתך לסמן את התיבה שמשארת שקראת את התקנון אז אין מה לבוא בטענות התקנון שלו רשום באתר ואפשר לגשת אליו בכל עת ובנוסף כאשר אתה קונה חבילה מסויימת החברה מחייבת לקרוא את התקנון. בקיצור אין ל krer לבוא אליו בטענות אלא רק כלפי עצמו |
ציטוט:
לפי דעתי ההודעה של xTriplEx נרשמה עפ"י דעתו. לפי דעתו זו היא עבודה מלוכלכת...ואכן גם עפ"י דעתי. כספק אכסון הוא צריך להציג ללקוח את שלל המגבלויות וההטבות מבלי להסתיר אותם (כמובן, חוקית הוא פועל נכון, אבל מוסרית לגמרי לא). אגב, אני עדיין מחכה להצעת מחיר מכם (פותח האשכול) לחבילה הבסיסית (עוד מחודש שעבר). המשך יום נעים ושבוע טוב!. |
שיהיה לך בהצלחה =]
מחירים טובים. |
krer כנראה רכש את החבילה בגלל שהוא ראה מה שכתוב בהודעה שפה (כמעט בטוח)
ובהודעה שפה רשום שאין הגבלות מסד, ניתן להבין זאת בשתי דרכים: 1. אין הגבלות על כמות המסדים. 2. אין הגבלות על גודל המסד. אתם חושבים שכיף לי בהודעות שאני כותב לרשום על כל מבצע את ההגבלה שיש על גודל המסד?.. ממש לא, אבל זה מונע לפעמים מאנשים כמו krer לבצע טעויות כמו שהוא ביצע פה, וגם אם אתה מפסיד פה ושם לקוח... אני בטוח שיעריכו אותך יותר על זה שאתה מעדיף שלא יהיה לקוח בכלל מאשר שיהיה לקוח לא מרוצה. וההודעה שכתבתי לא באה להגיד שהוא עושה משהו לא חוקי.... אלא רק שהוא עושה כסף בדרך טיפה מלוכלכת... אני בעצמי הייתי מעדיף לעשות טיפה פחות כסף אבל בלי כאבי ראש שלי ושל לקוחות אבל כל אחד והדרך שלו, שיהיה לו בהצלחה בכל זאת. |
הטעיה של לקוחות?
אם בחוקים שלך מצווין הגבלה - זה אומר ש"מסדי הנתונים" בעלי הגבלה. כרגע הנושא ננעל, במידה ואתה רוצה שהוא יפתח אנא ממך שלח לאחראי פורום/ קטגוריה את העריכה עם התיקון. אני לא רואה טעם שמישהו משלם לך עפ"י מה שכתבת כאן וזה נסגר בגלל שהטעת אותו (תרתי משמע) דרך האשכול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ