![]() |
טלי פחימה פותחת בלוג... אויש...
מה נשמע?
היום בצהריים נכנסתי לאתר פליס וגיליתי שהם שמו את הוידאו בלוג של טלי פחימה בעמוד הראשון במומלצים. למי שלא יודע טלי פחימה קשרה קשרים עם מחבלים וראשי ארגוני טרור. היא נכנס לכלא על בגידה בטחונית בזמן מלחמה, סיוע למחבל ועוד משהו.. קיצר בוגדת, אני אם הייתי רואה אותה ברחוב בלי חשבון הייתי זורק לה אבן לראש. הכתובת לבלוג: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1522156 תקראו את התגובות שמה. ערב טוב, עומר. |
למה היא שוחררה?
חשבתי היא זאת שהלכה לאורך ארץ ישראל...ואחר כך היו תמונות עירום שלה...לא? |
היא שוחררה לפני כמה חודשים.. וזאת לא האישה שחצתה את כל ישראל. =\
|
זאת ויקי כנפו.. מ ה קשור?
|
התבלבלתי :@
אז שאלתי :@ |
איכס איכס
קשה לי להסתכל לא פלא שרק מחבלים מזיינים אותה איזה אישה מגעילה.. יש לה חברים? המשפחה שלה מדברים איתה בכלל ? גועל נפש.. שתמות בפיגוע אמן |
והרי לכם חופש התנועה וחופש הביטוי והזכות להליך הוגן.
|
חבל שהיא שוחררה. חבל שהיא מסוגלת לדבר (אם לא היינו מדינה נחמדה, היו חותכים לה את הלשון כעונש, או נותנים לה להתנשק עם זותי שהורידה לחבר את הלשון)
|
איזה ז!נ&
מצטער על ההתבטאות אבל ככה זה! בוגדת במדינה , עוזרת לערבים ... טיפשה ! (רק אל תביאו לי באן שאמרתי זונה :S ) |
אתם יודעים מה משותף בין חומוס לטלי פחימה?
תחנו אותה ערבים!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שתמות אמן |
למה בכלל שיחררו אותה זה פשוט סכנה שהיא חופשייה...
אותה ואת ועננו לא הייתי בכלל משחרר שירקבו בכלא... |
ציטוט:
חחח איזה טוקבקים גדולים, כמעט הכל שם זה: "טלי פחימה שרמ*טה" |
אני יגיד לכם משהו.. נכון היא אמרה שאנסו אותה? לא הבנתי מי יעשה לה טובה כזאת?!
|
ציטוט:
בטח זביידי "לוחם החופש" שלה. הוא כנראה היחיד שמסוגל. |
ציטוט:
"אני, טלי פחימה, מדליקה משואה זו לכבודו של חברי, זכריה זביידי, שיחד ניפצנו חומות והפכנו את הבלתי אפשרי לאפשרי בחברות אמיצה" לינק עד כמה שידוע לי לפי חוקי מדינת ישראל יש דברים ש"חופש התנועה וחופש הביטוי" אסורים. היא אומרת למשפחות שכולות/נפגעי טרור שנפגעו ע"י מחבלים שהוא שלח שהרוצח "זכריה זביידי" הוא שוחר שלום. חולת נפש זה מה שהיא. |
אם היא הייתה נמצאת לידי אני לא הייתי אחראי למעשיי...
בואו רק נגיד ככה שמה שהמדינה לא עושה אני הייתי עושה.. אתם יודעים שיש חוק על בגידה במדינה.. והעונש הוא כמו שבטח אתם מנחשים מוות! מה שלבטח לא קרה ב2 מקרים ועוד הרבה מקרים... למי ששואל 2 המקרים זה ואנונו ופחימה.. 2 אנשים שצריך היה להרוג מזמן. שבוע טוב. |
הדבר היחיד שצריך לפתוח אצלה זה את הת'תחת שלא תהיה מסוגלת לזוז יותר האוהבת ערבים הזאת
|
ללא ספק, היא אחד היצורים הכי דפוקים עלי האדמות.
עצרו אותי במעצר מנהלי ? או שאני לא זוכר נכון,בכל מקרה צריך להשאיר אותה בשטחים לשלול ממנה אזרחות+כל דבר הקשור למדינת היהודים ישראל. היא לא יותר טובה ממפגע ערבי. שבוע טוב |
פשוט אישה דוחה, שצריך להעיף אותה מהארץ...
אהבתי את התגובה הזו: "לפי תגובתך אני מבינה שהבנת לעומק את נושא הבלוג ישר כח" וזו בתגובה לקללה שרשמו עליה. ולטענת המערכת נכתבה ע"י פאחימה עצמה (מודגש בכתום) |
ציטוט:
תגיד לי אתה... כל הערבים הם מחבלים? הם בני אדם בידיוק כמונו אמנם יש באמת מחבלים ערבים אבל אתה לא חייב להכליל! |
יווו איכס
אני מעודד חרם על פליקס! גועל נפש! מי ייתן במה לבוגדת המסריחה הזו רק בשביל לקבל עוד רבע גולש?! |
זה כבר באמת מוגזם האשכול הזה.
דימה מבקש לנעול אשכול על ספר, אבל לדון בשפיות של אישה הוא כן יכול. היגע העת להכיר במציאות אנחנו לא יכולים להשתיק כל אחד, קודם ההמואים ועכשיו הטלי פחימה הזו. היא רוצה לאהוב ערבים לבריאות, אתם חושבים שהיא בוגדת? היא עמדה למשפט , המשפט בדק ומצא שהיא אשמה, היא קיבלה את הענוש שלה. הדיון הזה הולך למקומת לא מתאימים, ולמה מרשים בדיוק להתבטא ככה ? אני לא אוהב את טלי פחימה, לא ואת הערבים. אבל מצד שאני שומר גם על אמות מוסר מקובלת. חבל שאתם צועקים כמה היא רע, מגעילה ובוגדת, ומתנהגים בסופו של דבר בדיוק כמו החברים שלה. |
ציטוט:
|
מדהים אותי לדעת שמישהו מוכן לתת לה לדבר ככה, וממליץ עליה,
ועוד יותר מדהים אותי לדעת שכ"כ הרבה אנשים נותנים לה כ"כ צומת לב (42 מנויים). |
כמה עלוב ?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ