![]() |
בית"ר ירושלים - הפועל פתח-תקווה
ברוך הבא למשחק המרכזי !
המשחק כמובן משוחק בטדי למרות שאני רוצה שבית"ר תפסיד זה נראה בלתי אפשרי אחרי ירידת הליגה של פ"ת וחוסר הרצון המתקבל מזה 20:50 ביתר ירושלים - הרכב משוער: איציק קורנפיין; יואב זיו, שמעון גרשון, אריק בנאדו, דוד אמסלם; דרק בואטנג, גל אלברמן, מיכאל זנדברג, מילובאן מירוסביץ'; ברק יצחקי, עמית בן שושן. הפועל פ"ת - הרכב משוער: ברק ויסוקר, עמרי קנדה, מעוז סמיה (נתנאל גולדמן), זאב חיימוביץ', אבוסילה, רמי עמאר, יפתח הררי, עידן סרור, יניב לוזון, סעיד מקאסי, שמעון אבו חצירא. מקווה להפתעה |Lol| - כמובן שלא .. 1 לביתר דקה 23 כרגע |
ייגמר 4-0 לבית"ר
עריכה: לצערי הרב.. |
מזה מתאים לי שבית"ר תפסיד...
קבוצה מגעילה... וחוץ מזה אם היא תפסיד זה יתן סיכוי קטן למכבי ת"א לקחת אליפות...:) עריכה: וזה ממש מעצבן שאת המשחקים של בית"ר מראים הרבה בערוץ 10 יותר מכל קבוצה אחרת! |
מחצית 1-0 בית"ר, יאללה עוד צעד לאליפות! שבוע הבא טדי הר געששש כולם לבוא!
|
בייתרררר מנצחת איזה שאלה
|
ציטוט:
ככה זה יוצא רק את משחק השבוע מראים בערוץ 10 וקורה שלביתר יש יותר משחקים בימי ראשון משאר הקבוצות. |
2:0 לביתר
חחח קבלו הולכים מכות בדשא |
נגמר 2-0 לבית"ר, איזה גול נדיר של ברוכיאן!!
שבוע הבא כנראה יורידו את הגדרות בטדי נגד הפועל.. יאללה לפרוץ למגרש!! אני הולך, למזרחי, מי בא? |
חזרתי עכשיו מהמגרש,
משטרה בזיון! 2 פצועים קשים ו50 פצועים קל. כר הדשא בטדי נראה כמו זירת רצח, בשביל מה הביאו 750 שוטרים?? |
ציטוט:
במקום לתת לאוהדים להיכנס לדשא עומדים יסמים ולא נותנים להם לעבור וכולם נמחצים שם בשערים גועל נפש ! |
קופים.
אין אפשר לתאר את זה אחרת. עם כל תאונות הדרכים, עם כל הפיגועים שהיו, אני מתבייש במדינה הזאת. חשבתי רק המנהיגים אצלנו חרא, מתברר שלא. לפני שאנחנו באים בטענות למנהיגים שלנו, צריך להסתכל במראה, ולראות מה לא בסדר. |
חזרתי כרגע מהמשחק ..
המשטרה בטדי פשוט ביזיון ! במקום לפתוח את השערים חוסמים אותם ומפוצצים אוהדים ! רוב הפצועים זה מהמכות של השוטרים ! |
אני לא מצדיק את המשטרה בכלל...
אבל ויש אבל גדול.. האוהדים מטומטים אין לי מילה אחרת! פשוט אוהדים ברברים! מה הבעיה לחכות טיפה הרי אתם יודעים שלא יפתחו לכם את השערים אז למה סתם דחיפות למה סתם לנסות לצאת לדשא בכוח... הרי אתם יודעים שהם לא פותחים זה לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה אז טיפה מחשבה זה לא מצריך הרבה! פשוט מגעיל מה שהלך עם האוהדים חכו טיפה סבלנות לא יקרה כלום... להזכירכם את המקרה עם מכבי חיפה לפני כמה שנים?! וד"א זה לא שאני אומר שהמשטרה היא לא זבל אבל במקום לבוא ולהאשים תמיד את המשטרה למה אתם לא חושבים טיפה לטווח הקצר ולחכות כמו בני אדם ולעשות את זה בצורה יפה ומסודרת ולא ברברית... |
עוז , אסור לפרוץ לתחומי המגרש :S
ככה שהאוהדים כן רצו לפרוץ והמשטרה לא איפשרה להם את זה. אז הם עשו את זה בכוח והצליחו בסוף ולצערנו עם מספר רב של פצועים. |
נכון אסור לפרוץ לתחומי המגרש!
ויופי שהאוהדים רצו יש חוקים... ובוא לא נשחק אותה ראש קטן סבבה? האוהדים ידעו מראש שהמשטרה לא תאפשר להם להכנס למגרש והם יודעים שאם זה יתבצע בכוח אז סתם יהיו נפגעים ועובדה שיש נפגעים!!!! אז האוהדים שיחקו אותה ראש קטן... והם ידעו מראש שלא יפתחו להם את השערים והם ידעו מראש שיהיה פצועים! אז מצטער אבל פה ההאוהדים אשמים! ואין להם בכלל זכות לפנות בביקורות למשטרה... נכון שהמשטרה הייתה זבל אבל הם ידעו שהם זבל והם ידעו שהם לא יפתחו את השערים מראש והם בטוח זוכרים את המקרה של חיפה לפני כמה שנים... אז למה סתם לחפש? למה לא לשבת בשקט ולפנות את המגרש או להכנס לתחומי המגרש בצורה מסודרת ועם אישורים והכל... ואם אין אישורים וזה לא נעשה בצורה מסודרת אז פשוט לא לפרוץ למגרש אין להם מה לחפש שם... יש המון מקומות שבהם הם יכולים לחגוג את הנצחון...המגרש נועד לשחקנים ולמשחקי כדורגל בלבד! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ