![]() |
[עיצוב] ללהקת שייגעצ למי שמכיר.
יובל מנדלסון פנה אליי שהוא רוצה עיצוב..
אז עיצבתי והנה התוצאה: לחץ כאן להגיע לעיצוב הלכתי על הסגנון הפרוע, מתאים ללהקות רוק. תגובות בבקשה נ.ב: אני יודע שהלוגו מפוקסל, זה הלוגו שהם שלחו לי. אני רואה הרבה נכנסים.. אנא ממכם תגיבו זה חשוב לי |
אני חושב שעיצוב יצא יפה במיוחד...תמשיך כך...
|
נחמד מאוד !! =]
הפונט בלוגו קצת מפוסקל :). |
ציטוט:
זה הלוגו שהם שלחו לי.. הוא מפוקסל בכוונה כנראה S: |
ציטוט:
|
נחמד החלק התחתון על הפנים, היית ממשיך כבר יפה כמו שהתחלת למעלה
|
ציטוט:
אז פשוט זרמתי עם מה שיצא S: |
לא אהבתי.
לא יודע איך להסביר אבל זה לא משקף לי את הלהקלה...האתר עם צבעים מאוד כהים וזה די מדכא.. תנסה להוסיף קצת "אור"...ותמונות של הלהקה ברקע לא יזיקו. |
ציטוט:
בהצלחה ! |
עיצוב פצצה, אני אישית אהבתי מאוד, המשך כך .
|
ציטוט:
* החלק העליון גדול מדי, אולי עם פלאש זה יצא יפה * החלק התחתון לא משהו. |
עיצוב נחמד מאוד, הייתי ממליץ להחליף את השחירות.. ולשנות את הצבע הירוק.
|
דווקא אני חושב שצבעים כאלה מאפיינים להקות רוק וזה דווקא יפה מאוד
אהבתי |
ציטוט:
=) |
יפה !
אהבתי סיגנון למרות שיכולת קצת להשקיע יותר בחלק התחתון |
אחי אני לא רוצה להעליב אותך או משהו , אבל אתה מגדיר עצמך בתור מעצב מקצועי.
אני התבוננתי גם בעיצוב הזה וגם בתיק העבודות שלך ולא ראיתי עיצוב אחד שהוא יפה לצערי הרב. לפי דעתי יש לך עוד הרבה ללמוד על עיצוב, שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
|
נחמד מאוד, חסר קצת צבע הייתי אומר והעיצוב בחלק התחתון ניהיה מסודר מאוד, תעשה אותו "פרוע" כמו למעלה .
|
נחמד, מין ה- רצוי וראוי יותר טוב
|
אני חושב שהעירו את כל הערות שצריך , לדעתי תחליף צבע , תטפל בלוגו שיראה כמו שצריך(לא מפוקסל) המבנה משעמם והבאר גדול , אני חושב שיש הרבה מקום לשיפורים..בהצלחה רבה !
|
ציטוט:
לפותח האשכול.. כתבת שהלכת על סגנון פרוע נכון מאוד אבל יותר מידי פרוע וממש לא נקי, חבל מאוד התחלת את החלק העליון נחמד ומשם רק הרסת כמובן שהצבעים ממש לא נעימים ולא מתאימים לסגנון.. בכל מקרה בהצלחה. |
קודם כל , כל הכבוד אם פונה אליך לקוח כזה גדול זה מראה משהו כבר טוב.
עכשיו, העיצוב עצמו גס, יבש, חסר חיים ועניין אין לך טעם להציע עיצוב כזה אין בו הרבה החלק העליון שהתחלת אותו נחמד מתפרס על כל האתר החלק התחתון לא מושקע אין באתר אור וצבע יש את הגוון הירוק הזה , אני במקומך הולך על אדום חזק או כתום עדיף. יש על מה לעבוד, סך הכל עיצוב לא רע בכלל. אני מאמין שאם תעבוד על העיצוב תגיע לתוצאות טובות . אגב, שכחתי לציין עדיף לך לשנות את הפונט הזה המלוכלך שאתה רץ איתו לאורץ כל האתר. בהצלחה בהמשך |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ