![]() |
מוכר פלייסטיישן 3
אחי עוד שבועעים בתאילנד והוא אמר לי אם אני רוצה לקנות..
מי שמעוניין לקנות בכ500 דולר פלייסטיישן 3 הוא לא מזוייף אבל אין לו ביטוח.. חצי מהמחיר בארץ!!! מי שמעוניין שיפנה אליי בפרטי |
תשלום בדולרים?
|
קודם היית מביא אחר כך מוכר
|
אחי מה אני מיליונר יתחיל להביא ואז למכור?
ואם לא ירצו? מי שרוצה שיקנה אני עושה לו את זה כמעט במחיר שעולה שמה ברווח של 25 דולר בלבד! תשלום או בשקלים לפי 4 שקל לדולר או בדולרים.. |
יש פליסטיישן מזוייף? =\
וזה כולל גו"ק? המכשיר שלט אחד ובקופסא המקורית? |
dimonb
כרגע לא יצא צ'יפ לפלייסטישין 3 . כנראה ייצא מאוחר יותר . בהצלחה במכירה . |
הדולר היום 3.90
אז זה עולה 1950 אני צודק? חח אם כן זה ממש שווה בארץ זה עולה בסביבות ה-4000 ש"ח |
ציטוט:
|
בדיוק מה שאמרתיהמחיר הוא פר 4 שקל לדולר
שזה כ 2000 שקל למה 4 שקל אתם שואלים? כי עולה עוד כמה אגורות להפוך את זה משקל לדולר.. וכן המחיר בארץ זה 4 אלף שקל |
צור איתי קשר אני מעוניין אבל תפרט יותר מה מגיע בקופסא
|
נשמע מעולה... והמחיר בארץ ממש לא 4000.
הוא יותר בכיוון של ה-5000 ש"ח. וזה עושה את הדבר הזה שווה אבל אף אחד פה לא ממש מכיר אותך ולא יודע אם אתה דובר אמת, ותן פרטים כיצד תבוצע העיסקה. |
כמובן שמגיע בקופסה
אם אתם רוצים לשאול על אמינות? אתם יכולים לשאול את עומר מויהוסט אם אני אמין.. איך העסקה תבוצע זה יהיה ככה אחי נוסע עוד כשבועיים ויום לתאילנד ברגע שהוא יהיה שמה הוא הולך לחנויות בודק בכמה הוא יכול להביא הוא מודיע לי אני מודיע לכם אתה מפקידים לי את הכסף בחשבון על פי שער דולר +העמלה של המרת הדולר אחי חוזר 3 שבועות אחרי ואתם תוכלו לקחת את הפלייסטיישן מרחובות,ראשון או מאילת.. עוד משהו? |
אני יקנה אם יש אפשרות לשלם מתי שאני בא לקחת אותו ולא 3 שבועות לפני.
|
ציטוט:
מקסימום אם הוא ירמה אותך תפנה לבנק וזהו .. |
נגיד ואחיך ייקנה שם עשרים מכשירים, אתה חושב המכס בארץ ייתנו לו לעבור כל כך בקלות?
|
ציטוט:
ובמזוודה מותר עד 23 קילו והם יראו שיש משהו מוזר במזוודה .. =\ לא כל כך קל לייבא דברים לארץ |
זה לא הקטע... אפילו אם הם יגלו מכשיר אחד חשמלי בתיק הם יבקשו עליו מכס...
ומלבד זאת יש הגבלה של עד שתי מכשירים חשמליים... כלומר הוא יאלץ להבריח את המכשירים של כל אלו שרוצים כאן... במידה והוא לא יצליח, מי ישלם את הקנס? במידה והקנס לא ישולם המכשירים יילכו למדינה והכסף שהמשתמשים שילמו לך אבד. |
ציטוט:
8-* |
שווה לאחיך להבריח מוצר במכס בשביל 25$?! :)
|
NTSC או PAL ?
|
חח כולכם אנשים באמת מצחיקים
מי מביא כמות מסחרית תגיד לי? אני רוצה להביא 2 גג אין לי צורך ביותר גם הרווח שלי בעניין ממש נמוך וזה לא נרא להווריח כי זה לא כמות מסחרית זה סתם אחד בשבילי ולעוד אחת שירצה לא רוצים לא מכריח זה לא שיוצא לי מזה רווח |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם לא מביאים באמת בכמות מסחרית נגיד 1-2 אז קודם כל לא הולכים עם החשבונית עלייך או נגיד לשים בנעליים שלא ימצאו דבר שני אתה אומר שאתה היית אצל דודים וקנו לך מתנה לחג\ליום הולדת או משהו כזה.. אני עברתי באור ירוק עם XBox360 תפסו אותי ואמרתי שזאת מתנה בדודים... יצאתי נקי מהסיפור ולא הייתי צריך לשלם שום דבר.. בהצלחה. |
אף אחד לא משלם על דבר שתיים
אומרים זה מתנה באמת ונותנים לך אחי הגיע מספיק פעמים עם דברים ולא עשו לו כלום |
ציטוט:
או במילים אחרות: גם אותי תפסו שוטרים על מהירות וויתרו לי על דו"ח, זה לא אומר שכל מי שנוסע מהר לא מקבל דו"ח. מבין את ההקבלה? |
אשמח לקבל עוד פרטים לגבי מה החבילה מכילה.
|
לפותח האשכול:
אתה יכול לקחת את ההימור, כלומר להזמין בכל מקרה לפני ההזמנות את המוצרים. במידה ואתה מצליח, תאמין לי אנשים יקנו ממך גם ב2500-3000. ויקנו הכל! במידה ואתה לא מצליח- אכלת אותה בעצמך. כלומר רוצה ללכת על עסקה כזו- תזמין לפני. אחרת יכול להיות מצב לא נעים בכלל.. |
במידה וזאת גירסא שמתאימה לארץ (זאת אומרת למשחקים ולכל דבר),
במידה והעסקה חוקית לגמרי אזזז... צור קשר בבקשה. |
מה אבדל בין 3 ל 2 .
|
ציטוט:
|
איך אפשר לדעת שזה לא מזוייף?
|
ציטוט:
|
הבנאדם בסך הכל שאל מי רוצה מה הגעתם למכס ולכל השטויות האלה תענו לעניין
|