![]() |
Zpanel פנאל חינם לכל סוגי השרתים ! גם ל IIS !
שלום :)
אז כן ראיתי מלא ילדים שכנראה פתחו על המחשב שלהם שרת ורוצים פנאל אז http://www.thezpanel.com/ זה אתר הפנאל שהוא ממש ממש ממש ממש ממש טוב ! באמת פנאל מצויין ! ! בחול יש חברות שמשתמשות בו ללקוחות שלהן ! בכל מקרה הוא בא עם כל האפשרויות שאנחנו מכירים פשוט תורידו יש אפשרות ליצור שם משתמשים ומסדים וכל זה פנאל נוח יש לו מלא עיצובים שונים ככה שתוכלו לבחור במה שנוח לכם ההתקנה שלו ממש קלה ! פשוטה ילד בגן יצליח להתקין ! בקיצור אני אומר כנסו תורידו תנסו ! http://www.thezpanel.com/ |
אחי לא חידשת כלום
אבל הוא באמת אחלה פאנל שווה לחברות מתחילות... |
לא באתי לחדש נשמה פשוט ילדים פה לא ידעו יענו יש ילדים שזה חדש להם !
:qqb014: |
מוכר, הוא פאנל נחמד מאוד :)
|
נראה פאנל טוב לא מכיר אותו הוא יכול להתנגש עם ה DA?
|
אם יש DA
אז למה צריך את זה ? |
לפי מה שידוע לי ? לא הוא לא מתנגש בכלום
|
יפה, תודה.
|
לא עובד לי :(
|
ציטוט:
Zpanel= חינם. עונה לך על השאלה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחלה פאנל..
בדמו באתר לא עובד אני מתקין שרת iis ואחרי זה אני אתקין אותו |
בס"ד
רק חבל שאין בו אפשרות לשלוט על שרת FTP/mail. |
ציטוט:
אני יודע שזה חינם זיפאנל ובכל זאת אין עכשיו תופעה של לדים בני 12 עם שרת ביתי |
ציטוט:
דווקא זה מאוד טוב. זה יכול להוזיל עלויות משמעותית לחברות אחסון מתחילות. (ואל תתבכינו "הם הורסים את השוק") |
ואני חושב שהם פתחו כבר
ftp ו mail ראית הודעה על זה בפורום שלהם |
אפשרי להתקין אותו על Windows XP SP1 ?
|
אמממ זה שאמר שמלא ילדים פותחים על המחשב מה רע ?
יש לי אינטרנט 1 מגה העלאה ו ה 1 מגה הורדה כן כן תתפלא 1 העלאה יש לי עיסקי ומה רע לי לפתוח על המחשב ? בכל מקרה זה טוב וזה עוזר ! לא לכולם יש כסף לשלם לחברות ישראליות שלך תדע ישראלים היום לא אמינים ! החברה היחידה שהייתה אמינה ונעמנה לי שנתיים ברצף ? טיפ טיפ ועוד הייתי ב חברות כמו WHZONE ACTSERV SHARATIM HOSTAGE ואתה יודע מה ? זה סתם סתם אני אומר לך ! אין כמו על המחשב ככה לא נמחק לך כלום ! ואתה שולט על זה כמו מלך ! ממש עם העכבר ! :) |
ציטוט:
|
איזה כיף יש מצב אני מביא מחשב P3 עם 256 זיכרון
אני יעשה לי 5 מגה בבית וימכור אחסון (חח סתם ניראה לכם) אבל אגב איזה לינוקס בלי קשר אתם ממליצים להתקין על מחשב עם מפרט כזה? |
נראה מגניב.
יש לו קהילה שיוצרת עיצובים שונים ומודלים. מאוד מאוד נחמד, הסתקלתי בדמו גם מאוד יפה :) מומלץ לעסקים מתחילים |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ