![]() |
שלום,אני רוצה ליפתוח חברה קטנה בבית ויש לי...
אז ככה
אני רוצה ליפתוח חברה קטנה בבית כמה מחשבים אתם יודעים... כמו שראיתי ככה כל החברות התחילו... יש לי מחשב פנטיום 3 180 רם משהו כזה 80 ג'יגה ארדיסק מהירות אינטרנט של מגה .. יונדוס של לינוקס מה אני יכל לעשות על מחשב כזה? שרתי רדיו? ונטרילו? אולי איחסון אתרים אבל חינמי של איזה 20 מגה משהו כזה? תציעו... ד"א יש לי עוד מחשב אבל במחשב הזה אני משתמש אבל זה תלוי מה אני יכל לעשות איתו אז ככה המחשב מעבד amd 3000 ג'יגה רם בשני כרטיסים מהירות אינטרנט של מגה וחצי 120 ארדיסק וזהו כרטיס מסך אני לא יודע אם הוא חשוב אבל שיהיה radaon x800 256mb pci-e תודה לעוזרים! |
יש לי הרבה מה ללמוד , אני מציע לך להתחיל ללמוד ולא לרוץ לפתוח חברה.
|
אנדריי תילמד זה הנוב המקורי הם חושבים שחברה נוצרת מי כמה מחשבים בבית
זה בטח ילד בן 12 |
ציטוט:
מרסדס 70000 סעמק :qqb006: |
ציטוט:
למה לרדת על אנשים שאתה אפילו לא מכיר. זה לא בושה לא לדעת משהו בתחום שאתה חלש בו. כולנו נובים ( כמו שאמרת ) בתחום כלשהו שלא יצא לנו להתנסות או להתעניין בו. המצב בפורום דיי עגום שכל ילד שלישי פותח חברה , אז עד שאנשים לא יתחילו להסביר להם בברור מה הטעות שלהם וימשיכו לרדת עליהם המצב רק ידרדר. |
אאאאאא
יש לי עוד 8 מחשבים כאלה... ועוד משהו יש את המחשב של אבא שלי שהוא כבר מממממש טוב...וכבר הוא לא נוגע בו... amd 4000 4 גיגה רם ארדיסק של 150+ לא זוכר למרות שיש לו 2 ארדיסקים קאלה.. הוא שווה משהו? ד"א שרת ונטרילו המחשב שלי הריץ בלי בעיה... איזה מחשב אני צריך כדי להריץ ונטרילו של 50 יוזרים? |
עידכון...
אני לא אמרתי חברה חברה אמרתי יותר חברונת חחח משהו קטן לא לימחור לילדים.... סתם לעשות משהו אני אוהב את כל העסק הזה ואני משקיע בדברים האלה את הנשמה.. |
תתביישו ! , הוא גם אנושי
|
משהו אולי יכל להגיד לי רק משהו קטן?
ונטרילו של 50 יוזרים כמה מהירות אינטרנט מספיק? כמה הוא לוקח מהירות אינטרנט? מגה חצי מגה ...... ??? |
הצעה שלי תתחיל קודם כל להתקין לינוקס על המחשב
לאחר מכן תתקין Team Speak שלא לוקח כימעט משאבים (כמובן גירסאת הסרוור) לאחר מכן תוכל ליפתוח "רייסלר רדיו" תילמד על זה קצת תוכל להתקין פאנל ניהול Direct Admin אך בישביל זה תיצתרך רישיון וככה תילמד יותר ויותר על תחום ההוסטינג אך תוכל להתקין גם פאנל חינמי שתוכל לימצוא בפורום שכתבו עליו לאחר שתידע מספיק תוכל לצאת "לעולם האמיתי" |
זהו...
שאני לא בתוח שהמחשב שלי טוב... זות השאלה שלי... יש לי מחשב קטן דפוק כזה יש לו 300+ זיכרון פנטיום 3 יש לי בבית מגה וחצי אינטרנט אבל הבעיה הזות שבמגה וחצי הזה עוד 2 מחשבים משתמשים.. ככה שאני לא רוצה שהיגמור לי את כל הפס אלה שיהיה לי חצי מגה ל 2 מחשבים... אני לא רוצה "חברה" אני רוצה 2 שרתים משהו קטן או שרת אחד .. לראות איך זה... |
בס"ד
אין לך מספיק העלאה ליותר מ 10 מבקרים. המגביט וחצי זה הורדה. |
אני יודע שזה הורדה...
ד"א פתחתי ונט ... אבל ביגלל שהוא היה על המחשב שלי אז היה לי פינגים במשחקים... והיה לי בו מחוברים 16 ! ולא היה פינגים בונט חוץ מזה הונט שאני רוצה ליפתוח עכשיו זה כבר על מחשב שלא משתמשים בו.... ושיש לו יונדוס לינוקס |
בשביל לפתוח חברה אמיתית אתה צריך לשים את המחשב בחוות שרתים, שמה יש אינטרנט במהירות 10 מגה או 100 מגה (אני לא בדיוק יודע)
בבית המהירות לא מספיקה, וגם כל עוד לא ביקשתה משהו מיוחד מהחברה של האינטרנט שלך אז יש לך מהירות העלאה (שזה מה שחשוב לשרת, כי הוא שולח מידע, לא מקבל, רוב הזמן..) ממש קטנה שתתמלא מהר מאוד. אתה יכול לנסות לפתוח אתר לאחסון חינמי ותראה אם זה גומר לך את כל המהירות של האינטרנט, אף אחד לא יתנגד לנסות כזה דבר בחינם.. אבל לא בתשלום.. |
איחסון לא...
איחסון צריך הרבה אפ לוד ביגלל זה הלכתי לונטרילו ואני רוצה רק שרת אחד של ונטרילו לא המון.. |
תחסוך לך את כל הכאב ראש למה כל הרבה בלאגן כל זה בשביל שרת ונטרילו תשקיע 20 שקלים בחודש ופתרת תבעיה שלך אם זה קשה לך תוכל לעשות שותפות אם כמה חברים דוגמה 4 חברים 5 שקל כל אחד או 2 חברים 10 שקל כל אחד אני כמעט ובטוח שלא תרגיש את זה זה אלא אם יש לך בעיות כספיות.
|
חחח עלק חברה בבית שלי חחחה רגת אותי עכשיו
|
נישמע אינפנטילי ביותר..
לא רציני בכלל.. על תמהר.. אם זה מה שאתה רוצה אז בהצלחה.. |
למה לא רציני? הוא לא פותח חברה.
הוא לא מוכר שום דבר. הוא עושה את זה סך הכול כדאי ללמוד ולתת חינם למשתמשים אחרים. ולפי דעתי זה יפה מאוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה לרדת ישר על אנשים? למה מה אתה היית שפתחת תחברה? עוד אחד שפותח חברה בעיני החברות הקיימות אל תרד על אחרים! מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך! תראה כמו שאנדרי אמר קודם כל תלמד קצת ואז תפתח חברה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היית מציע לך להשכיר שרת או רילייסליר לא עידף לשים את זה בבית מפני שמהירות האינטרנט נמוכה יחסית לשרת , ומה תשאיר אותו כל הזמן דלוק לחשמל לא חבל על הספק בטח גם לא מותאם לשרת . במידה ותרצה ריסלייר תוכל ליצור איתי קשר ואני יכול הלסביר לך מה זה בכלל ואני יביא לך הצעות מחיר .. בהצלחה :) מקווה שעזרתי
|
הלו! הוא רק רוצה ללמוד מזה לא לעשות מזה כסף
אני חושב שאם יש לך רצון ואתה יודע קצת ויש לך אפשרות לך על זה ברגע שתתקדם ותראה שאתה שולט בהכול כמו שצריך כנס לעבוד באיזה חברה תעבוד איזה חצי שנה-שנה ככה ואז תפתח לך חברה משלך כמו שצריך וחברה לא צריך לרדת על הבנאדם מה הוא כבר רצה את העזרה שלכם אם אתם לא יכולים לספק לו אותה אל תגיבו ושהיה לך בהצלחה! |
מי לא הבין הוא קודם רוצה ללמוד
ורשמתי לו כבר הודעה פה איך הוא יכול להתחיל לילמוד |
כעיקרון שמים בחוות שרטים ככה הכי טוב אבל אתה צריך ללמוד שפות זה לא ככה:
|
ציטוט:
|
מה שטוב, שיש לך וינדווז של של לינוקס :)
|
אחי תנסה ותראה שזה לא שווה אחי
|
בשביל ללמוד הוא לא צריך להכניס את המחשב שלו לאף חווה
הוא יוכל ללמוד גם עם המחשב בבית |
ציטוט:
|
ציטוט:
קרעת אותי ! זה לא נקרא ווינדוס של לינוקס , זה בכלל דברים שונים .. יש מערכת הפעלה לינוקס ויש מערכת הפעלה ווינדוס .. :] בהצלחה . :S |
זה טוב רק בחוות שרתים
מהירות אינטרנט קטנה מדי צריך מארז קטן בחוות שרתים קיצר זה סיפור ארוך בכמה מילים: לא פותחים חברה עם מחשבים בבית |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ