![]() |
מוכר עיצובים ופתיחי פלאש לכל אתר
שלום..
אני קובי אני וחבר שלי X-FIRE (אלמוג) מוכרים פתיחי פלאש לאתרכם... הפתיחים הם ברמה גבוהה ולכל נושא: חברות איכסון, פורומים, אתרי שיתוף ועוד... הפתיחים יועצבו לכם בהתאמה אישית..לפי בקשתכם.. אם ברצונכם לקנות פתיח או לברר על מחירים אנא צרו קשר: 236835226 או 194664592 בתודה קובי ואלמוג! :qqb003: |
אפשר דוגמאות?
|
ציטוט:
|
דוגמאות??
|
ציטוט:
|
אני מעוניין בפתיח.
תראו לי עבודות לאחר מכן נסגור על הכל. |
PassiOn תגיד לי מה נסגר איתך???? למה ישר אתה תוקף פיייי מה ניהיה פה פשוט גועל נפש
|
יהיה נחמד אם תביאו דוגמאות
ככה גם אף אחד לא יתקוף אותכם. |
http://x-fire5.tripod.com/intro/index.html הנה משהו מאד פשוט זו רק דוגמא ללא קול!
מצטער העלתי את זה על לייקוס כרגע יש בעיות בשרת שלי... אז תחכו קצת לוקח לזה זמן ומי שלא רואה את כל הפתיח אז זה ביגלל הפירסומות ואני יחפש שרת אחר.... טוב מי שרוצה בלי בילבולי שכל פתיח מותאם אישית ברמה שיפנה אליי פרטים למעלה! תודה! אני יחפש שרת אחר לעלות את זה כי הלייקוס הזה הורס הכל... |
ציטוט:
מעניין מה יכול ליהיות כל כך כבד.. |
|
ציטוט:
|
אמרתי זה הכי פשוט שיכול להיות... מי שרציני שיפנה ויקבל פתיח מיקצועי!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
http://mang.ihost-serv.net/lang/en/intro/index.html
הנה משהו יותר מיקצועי.... |
אני לא מבין מה פשר הגלים באינטרו
זה מבלבל אותי :I חוץ מזה די נחמד |
יפה אהבתי..
|
אנשים ביקשו דוגמאות כידי להיתרשם ואתה הבאת משהו שלפי דבריך לפחות הבנתי שלא השקעת יותר מידי. יהיה לך קשה ככה להרשים לקוחות. חבל !
|
נחמד רק האיכות הורסת.
|
ציטוט:
|
לא נראה לי שהרמה שלך מתאימה לרמה של מכירות...
|
ציטוט:
|
תראה, רואים שאתה יודע ברמה טובה אבל הבעיה היא שאתה לא יודע איך לשלב את זה יפה... כל מה שרואים זה בלאגן וגם באתר עצמו לא מבינים כלום... תנסה לעשות יותר אסטטי ולא חייב להראות שיודעים הכל אלא פשוט לעשות מה שמתאים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מדובר בשני נוכלים.
הדוגמא שהבחור הביא הוכנה דרך תוכנה פשוטה מאוד שנקראת Trendyflash Intro Builder מה שהוא עשה זה ערך את הקובץ פלאש בצורה מגעילה שאי אפשר לתאר, הוריד את זכויות היוצרים של התוכנה ועוד רוצה לקבל על זה כסף. פשוט בושה. |
זה מאיזו תוכנה זולה בשם Template builder או משהו כזה...
|
ציטוט:
דבר שני לא אמרנו ש-א-נ-ח-נ-ו מכינים את זה בפלאש אלא אנחנו מוכרים פתיחים ודבר שלישי מה זה קשור בכלל איך מכינים את זה?! העיקר שזה יוצא יפה וזה ייחודי! ודבר רביעי מה הקשר לתוכנה הזה שאמרת ולעכל הדברים שעשינו עם הזכויות יוצרים וכל זה?? יש בכלל תוכנה כזאת כמו שאמרת?? אל תתחיל להמציא שטויות רק בגלל הקנאה ימעפן אחד |
קיצר לא מומלץ :qqb007:
|
חח צודקים שני מעפנים שמכינים עם תוכנות חינמיות אני לא מאמין עליכם שאכלתם תחרא שלהם,לפחות 2 שמו לב....כל כך ברור שזה חינמי עם תוכנה מעפנה שאפשר לשנות 2 כותרות...
|
ציטוט:
אם לא אתה מכין את זה מה אתה מוכר את זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
באמת זה מסביר את כל האיכות והאפקטים. רואים שאין התאמה בין הדברים.. חבל.... |
לא מספיק שפישלתה, אתה עוד מדבר?
פשוט לא להאמין כמה חוצפה יש לאנשים... אם היתה קצת קורא וקצת חושב, היתה מבין מה זה זכויות יוצרים. אין לך שום זכות למכור משהו שלא אתה הכנתה. אני לא חשוב שצריך להמשיך להתווכח. אני פשוט בשוק שאתה עוד מגיב לי. ואני לא צריך להוסיף על כל האנשים שמחזקים את הדברים שלי.. פשוט בושה... מנהלים? |
חחח הוא בטח מוכר עיצובים של TM חחחחח
|
תקשיבו אבל בעיקרון הוא הכין את זה לא בפלאש אבל בתוכנה ארחת פשוטה יותר שיש אפקטים מוכנים וזה אבל הוא הכין אז יש מצב שיש לו זכות למכור. הוא לא גנב ולא עשה שום דבר לא חוקי אלא אם כן הוא הוריד זכיות יוצרים או משהו כזה
|
א. אין לו שום זכות למכור, כל עוד אין לו זכויות מסוימות מהחברה.
ב. אני לא חושב שהחברה שהוציא את תוכנה זו נותנת אישור למכירה של המוצר. לפי מה שאני יודע על התוכנה, התוכנה היא לשימוש ביתי ולאתר האישי שלכם - לא למכירה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ