![]() |
[עיצוב + פלאש] תיק עבודות | חדשדש | GOBLIN STUDIOS
אהלן כולם וערב טוב :) (אצלי עכשיו 2 בלילה ... )
מי שדיבר איתי בזמן האחרון כל תשובה שלי זה.. "כן.. אבל אני אהיה פנוי עוד כמה שעות, צריך לסיים את התיק עבודות.." מתברר שכמה שעות הפכו לכמה ימים והלאה.. בקיצור מה יש פה: עיצוב חדשחדש פלאש מגניב, כשהכל נפתח אתם יכולים לבחור מה אתם רוצים לראות קודם.. את התלת מימד או עיצובי אתרים (כמה שעוד לא ראו אור) ניסיתי להחיות קצת את המעבר בין השקופיות אז עשיתי שלג באלפא נמוך, רואים את זה בחלק מהעבודות שלא בהירות מידי :) בקיצור כנסו, תהנו, תגיב (אם בא לכם) • כניסה לתיק עבודות • תמיד שמח לקבל תגובות..(כל עוד הן לא גובלות בספאם) ** ומי שמתלונן על הגודל .. אז באסה :) חג שמח לכולם ולילה טוב :) יובל. |
תיק עבודות מהמם ! ממש אהבתי !
לדעתי היה טוב יותר אם הגובה היה קצת יותר קטן ^_^...זה פורטפוליו..לא פורטל... |
ציטוט:
|
תותח אתה
|
מדהים!..
רק מאוד ארוך , ואני צופה ב1280-1024 ... תוריד את המודעות גוגל למטה. |
עיצוב ממש מדהים!
רק כדאי שתסדר את הגובה. בהצלחה |
מדהים =] שמח שאתה מנהל איתי :>
|
פצצה.. שיהיה בהצלחה (=
|
נראה אחלה , אבל הגודל , הגודל..
בהצלחה יובל :D |
מדהים!
תוריד את הפרסומות גוגל. |
נראה אחלה רק כשאני מנסה להעביר לעיצוב 02 03 04 05 06 07
זה לא מעביר |
כבר הראת את זה, איך רק סיימת? :|
|
אמרתי לך כשראיתי את התמונה בלי הפלאש אחי קטלני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין על המעצב הזה אין @!!! |
יצא מאוד מעניין ויפה (:
אבל יש כמה דברים שהייתי מציע לך לשפר, את הגוגל אדסאנס קודם כל תוריד למטה את הרקע האדום הזה תשלב לכל אורך האתר זה עדיף של השחור זה סתם הורס סך הכל אין הרבה מה להגיב לתיקון, עבודה טובה , פלאש מצויין שיהיה לך בהצלחה חג שמח :) |
ציטוט:
|
חח תודה לכולם על התגובות :),
חחח אוףףף טוב שמנים .. אני יוריד את האדסנס למטה אבל אני לא משנה את הגודל :) |
אגב יש מצב שאתה מביא תמברשות שיש לך ליד הלוגו ?
תודה מראש |
יפה מאוד :) , אני אישית אהבתי.
הגודל קצת מציק , רואים שהשקעת. תתחדש. |
יפה אבל לדעתי אין שום סיבה להשאיר באופן קבוע את החלק שמספר עליך ואת השירותים שאתה מציע.
מקדישים לזה בדיוק 5 שניות קריאה ואיך כך זה סתם תקוע שם. |
צר לי להיות זה שהורס אבל אני מתקשה להבין את כל ההתלהבות. יש בפורטפוליו שלך הרבה מאד בעיות הן מבחינה עיצובית והן מבחינת התכנון.
דבר ראשון, תעיף את המודעות. אתה מבין כמה לא רציני זה נראה שאתר שבא לפרסם אותך כמעצב מציג מודעות למעצבים וסטודיויים אחרים? דבר שני, אתה אומר שלא אכפת לך מהגודל ובאסה לנו, יותר נכון באסה לך. פורטפוליו לא אמור להיות באורך כזה, הוא אמור להתאים למסך בדיוק כדי שהוא יהיה נוח. אם לפחות הייתה ממלא אותו בתוכן אבל כל מה שעשית היה לתקוע את הגלריה למטה. מבחינה עיצובית, לא הבנתי איך העיפרון והפרפר קשורים לעיצוב הזה, הם נראים תקועים ולא קשורים. למה גם לא עשית שהרקע יהיה על כל הדף כך שהאתר לא יראה כמו ריבוע שתקוע בדף? היה משפר פלאים. החלק של הגלריה מאד מוזר לי, לא הבנתי למה עשית את הריצודים האלו, בקושי רואים אותם וכמו היתר, הם לא הכי מתחברים לעיצוב. גם למה יש 8 מלבנים שרק ב-2 מהם יש משהו? והייצוא שלך מפוטושופ לפלאש לא טוב, הטקסט התפקסל נורא, למה אתה לא מעלים אותו בכלל וכותב אותו בפלאש עצמו? מצטער אחי, אבל אדם שאומר שהוא 7 שנים בתחום העיצוב ו-6 שנים באנימציה אמור להציג תוצר הרבה יותר מרשים ומתוכנן ממה שהצגת פה. בהצלחה |
עיצוב מרהיב
שליטה מלאה בפלאש אהבתי אחי תתחדש רק שפר את הגודל אחי :) |
אני חושב שאם היית לוקח טיפה יותר זמן לתכנון היית מגיע למסקנה שעכשיו זה ממש לא נראה טוב בגלל הגובה . אני לא מדבר על העיצוב - זה שצריך לרדת וזה הורס קצת את היופי בפלאש הייתי מקטין את הכל
|
לפי דעתי - מדהים !
|
פצצה של תיק , אגב ? שנים אני מחפש ת'שיר ברקע . מה השם שלו?!!
|
אוקי .. אז ככה...
לשיר קוראים: Will & Elizabeth זה מ Pirates of the Caribbean (פס קול) אני כנראה יקטין את העיצוב בכלליות ובאמת יוריד את הטקסטים עליי (כי באמת לא קוראים את זה כל כך) לגבי היבוא טקסט מפוטושופ .. שיז.. יש לפוטושופ כמה אפשרויות שאין לפלאש בנוגע לטקסט כמו בחירת ה AA שאני לא אוהב לסדר בעצמי ב costume ומבחית ריווח נכון של תווים לפלאש יש באגים שם ולכן החלטתי לייבא את כל הטקסט מהפוטושופ, אני לא יודע למה אתה רואה מפוקסל.. על איזו רזולוציה אתה.. 640 על 480? אני הולך לעשות כמה שינויים דחופים בזמן המאוד קרוב ויעלה שוב :) תודה לכולם על הפידבאקים |
אני על 1400X1050. הייצוא שלך הוא ב-jpeg, תייצא ב-png פעם הבאה. ואני לא רואה שום בעיה לכתוב את זה בפלאש, אין לך שום אפקט מיוחד על הטקסט.
|
:\
בFF הוא לא מציג לי את הפלאש משום מה. IE הוא נתקע על 42 אחוז. |
אחלה תיק עבודות אחי..
מומלץ! |
יפה מאוד
|
יפה מאוד! אחלה של עיצוב ופלאש...
אבל זה יותר מתאים לאיזה אתר של סרט מאשר תיק עבודות... |
אחי אני שוב אבקש יש מצב למברשות ליד הלוגו שלך?
תודה |
sheeze מאיפה הבאת תשטות הזאת.. אם אין לך מושג על מה אתה מדבר אל תגיד בכלל.. (שתיקה גורמת לאנשים מסיומים להראות חכמים)
הכל מיוצא כאן על PNG ... בבקשה אל תעיר הערות סתם.. |
אחי אתה לא רוצה לענות לי?
ביקשתי תענה כן או לא אתה יכול להביא לי את המברשות שיש ליד הלוגו שלך? |
ציטוט:
|
מדהים מאוד אהבתי !
|
sheeze עם כל הכבוד אתה היחיד שמתלונן על טקסט לא מובן ... אולי זה פונט שגורם לך לראות מפוקסל .. אצלי רואים טוב מאוד..
תיקונים מגניבים בקרוב.. |
** עידכנתי את התיק עבודות .. שיתאים לגודל הגיוני :) מקווה שתאהבו
לתיק עבודות המעודכן מעדכן גם בהודעה ראשונה |
יובל תעשה לי פיליפינית קטנה ((:
אתה פשוט מוכשר, אין לי מילים להגיד יותר מזה.. :) |
עדיין גדול מדי,
אבל יפה :) ד"א, איפה הריצוד?! תחזיר אותו! הוא היה יפה :( |
הגודל מתאים למסך עכשיו אבל לא לכאלו עם רזלוציה של פחות מ-1000 פיקסלים אורך ובפיירפוקס הרקע נשבר. ד"א, למה אתה משאיר את זה 8 ריבועים? חבל 75% מהם ריקים :\
לגבי הטקסט, הבנתי למה הוא ככה, אתה מרנדר אותו בפוטושופ על strong נכון? מציא לך להשתמש ב-sharp, נראה הרבה יותר טוב. ותגיד, לא שכחת משהו מאד חשוב? (כמו לשים את השם שלך באתר :) ) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ