![]() |
תגידו איזה שירים אתם אוהבים?!
כל אחד רושם כמה שירים שהוא אוהב ואת הלהקה חחח
שלי smack that של akon lonely של akon מה שלכם?! |
Offer Nissim
skAzi |
יש מלא חח .. ביגלל שיש מיליון אני יגיד סיגנונות חח .. ראפ/היפהופ . רוק/מוזיקה שחורה . טראנס/האוס . =D
|
אני אך ורק מזרחית ודיכאון...
אין כמו זה!!! |
ראפ/היפהופ \ מזרחית
|
מטאל: Korn - Comming Undone (בתכלס אני שומע המון שירים...אבל זה הכי חזק לדעתי ! )
ראפ למיניהם טראנסים (VOID, ועוד כמה...אפילו סקאזי קצת ^_^) |
Avril Lavinge הזמרת האהובה עלי (יש הופעה שלה בקיץ!!!!!)
Linkin Park סוסים. Dima Bilan שירים רוסיים. אלא באמת זמרים/זמרות טובים. אני לא פריק. אני לא מבין איך אפשר לאהוב דיכאון... מזרחית אני עוד מבין אבל דיכאון.. WTF? תסבירו לי מה טוב בדיכאון? |
אההםם?
סקאזי , אינפקטד , VIOP , VISUAL SLIDE , ועוד הרבה אחרים אבל השיר הכי שווה זה של יובל המבולבעלל :P |
אממ הרבה .. המון...
נביא גם את האומנים וגם את השירים שעולים לי עכשיו לראש: Talamasca - Imaginary Friend -Party Generation paranormal attack - Move Insane - אחד הטובים שלהם חברה ! - you and me - Walking in the sun - Paraskazi --- Skazi Vs Paranormal Attack - The Pill infected mushroom כל הטראקים שלה אחד אחד ! mattafix - Big city life Fort Minor - Believe Me Dirty South vs Evermore - Its Too Late David Guetta - The World Is Mine Despina Vandi - Come along now DANCEFLOOR SAINTS - TEN O'CLOCK POSTMA Marc Et Claude - Tremble Fort Minor - Where'd You Go Mika - Relax Take It Easy Good Charlotte להקה אחד הטובות !כל השירים שלהם גם ! Enur Feat Natasja - Calabria 2007 - חח שווה מצחיק |: דרך אגב אני לא חובב את סקאזי אבל אחד הטראקים הטובים שלו SKAZI VS DUVDEV - WORLD DESTRUCTION |
NY House , קצת Dark ו- Psy והרבה Club Trance.
דברים כמו Yahel, עופר ניסים, דודי שרון ;) |
Apocalypta - Somewhere Around Nothing
Vibe Tribe VS Brain Damage VS Feedback - Loud Clear Akon ft. Brasco - O.K קובי פרץ - באש ובמים (DJ_Elon Remix) Linking Park - Forgotten Baby Bash Ft. T-Pain - Cyclone ויש עוד הרבה בעקרון.. פשוט אין לי כוח לכתובXD |
Infected - Mushroom
Becoming Insane artillery STAR-X Holly Dolly - Dolly's Song (Original Mix) - השיר הכי מעצבן בארץ.. Dada Feat. Sandy Rivera & Trix - Lollipop זהו לבנתיים.. |
infected mushroom
coldplay rave maker Infectious Grooves Red Hot Chili Peppers R.E.M. Puddle Of Mudd Extreme |
מצעמם לי של יובל המבלובל.
סתם, אני שומע הרבה ואת כולם אני אוהב (אני לוקח אולי שיר +- מאלבום, את מה שאני לא אוהב אני מוחק ) |
חחח^^^חחח
השירים הכי טובים הם של יובל המבולבל חחח סתם אבל ברצינות איך אפשר לאהוב דיכאון זה דפוק!!! |
House בדם.
|
2Pac Ft. Akon - Gettho Gospel (DJ Guy Raz Crazy Funkymix) Mims - This Is Why I'm Hot Plies feat. T-Pain- Shawty תמיר סולטנה ויניב נסימי - היא לא תפריד בנינו אלי לוזון - קפה בשניים כפיר עטיה - שובי אליי ראובן המלאך - קפה בשניים שימי מזרחי ראובן המלאך - שבור מאהבה זה כמה שירים... שיהיה לך בכיף. |
אני שונא מזרחתית.. אבל באמת השירים של יובל המבולבל הם מצויינים!
מצעמם לי מאוד מאוד אני לא יודע .. מה לעשות כבר אכלתי תדגים ושרפתי תציורים ולא נשארו לי חומרים.. כשמצעמם .. יש פתרון. שורפים איזה עפיפון. |
עמיר בניון
blick 182 red host chilli peppers ועוד כל מיני עבריים מסויימים מאוד, כמו ארקדי דוכין וכו'... |
מזרחית,דיכאון היפ-הופ כל מיני לא קבוע.
למשל שריף,אלון דה לוקו,אבי מסיקה,אינפקטד מסרום,ועוד הרבה.. |
Black Sabbath
Led Zeppelin Pink Floyd The Doors Megadeth ... וכמובן את המוסיקה שלי. |winky| |
2Pac
שייגעצ אביב גפן סינרגיה Guns And Roses עברי לידר שבקס מה שבא ברוך הבא, חוץ מדיכאון ומזרחית (= |
כל כך הרבה =/ אין לי סגנון אחד
אני אוהב אממממ אלקטרו, פסיכודאלי, ישראלי, שחורה, רגאיי void skazi infected mushroom vibe tribe gms bob sinclar bob marley eminem Akon היהודים בית הבובות ביט69(סתאאאאאםםםםםםםםםםםםםםם איזה ג-ר-ו-ע-י-ם) מוניקה סקס יזהר אשדות הג'ירפות איפה הילד סינגריה שייגעצ בדוק שכחתי =/ |
Evanescence, וכל מה שנשמע לי טוב לאוזןןן (:
אה, שכחתי להגיד... כל מה שניקו שולח :) אמא, איך שכחתי, סינרגיה |
שירים של The Ataris..
אשת חיל - העקרב ושלומי שבת Soil - Breaking Me down השירים של שלוש לראש Jet - Are you gonna be my girl KYD - יום עובר הארכיון - התחזית קוראת לשמש לבוא השבט- סוף עונה מוניקה סקס - מכה אפורה סינרגיה - אשם |
אינפקטד
סקאZי fort minor linkin park סינרגיה ועוד מלאא.. |
Blink 182
Linkin park - האלבום החדש שולט :D Red Hot chili pepers Bullet for my valentine Avenged Sevenfold Metallica |
מזרחית ודיכאון
|
רק אלוהים יידע להסביר איך אתם יודעים להפוך אשכול ולעשות ממנו אשכול ספאם.
הודעות שלא קשורות הוסרו. |
טראקים שאני מכין בקיו בייס.
Eskimo. Paranormal Attack. Infected Mushroom. Indra Oforia. ועוד כמה.. |
אוווופפפ שאלה קשה... אם כבר לשאול איזה סיגנונות
אני שומע בעיקר רוק ומטאל וגם פופ... לינקין פארק. ישראלי היהודים,סינרגיה,אביב גפן אוהב את השירים לא אוהב כ"כ את השירה שלו... לא יכול לסבול מזרחית ודיכאון... זה ממש טיפה ממה שאני שומע.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ