![]() |
[אשכול פרישה] לקהילה וללקוחות החברה.
פרשתי מההוסטינג , למכירה 2 ארונות שרתים לאחר שנמכר השלישי.
אין לי כוח אליכם , ילדים שלא יודעים לפרגן , באמת מגעיל. אני יודע שאני לא עושה לכם טובה כי אתם שונאים אותי , אבל .. בעיה שלכם :) . לקוחות אחסון אתרים , תקבלו החזר כספי על כל הימים וגיבויי אתר , לקוחות רייסלרים ימשיכו על שרת הספר של החברה ולקוחות דומיינים כמובן לא יסגרו , לקוחות שרתים יועברו לחוות השרתים של 012 בשבוע הקרוב. למתן קבלת פרטים נוספים צרו קשר. להת' , היה נעים להכיר באמת. 3 שנים של הנאה מכל הבחינות. |
ציטוט:
(זה בלי להעליב אותך) |
ציטוט:
|
יצאת עוד יותר ילד קטן שפתחת את האשכול הזה.
בכל אופן שיהיה בהצלחה! |
בהצלחה לך בהמשך.
|
בהצלחה לך,תבחר את הדרך הנכונה :) .
|
(לא רציני)
בהצלחה בהמשך |
בהצלחה בהמשך.
|
בהצלחה.. אבל לא כדאי לעזוב - ככה זה, אי אפשר להיות נחמדים אל כולם.. לכל אחד פה חיים משלו - והוא משקיע בהם יותר מאמצים מפה וככה יוצא שאף אחד פה לא נחמד. לכולם עושים את זה, תדלג ותמשיך הלאה.
|
עכשיו אמרו לי דבר נכון ,
אם אני עומד על שלי אני לא צריך להתייחס לאף מילה ולהמשיך. כל הפרישה הזאת מראה שאני נשבר מהר - פירוש הדבר , שקרן. אני יחשוב על מה שעשיתי. |
תמשיך לצלם ספקי כח ולהגיד שהם שרתים (אגב, אהבתי).
אם אתה באמת מוכיח לי שיש בתוך הספקי כח האלה מעבד ודיסק קשיח (שאין מצבבבבב) אני בא ומוציא לך 100 שקל ומפקיד לך מחר בחשבון בנק. חלאס להיות חרטות ולהמציא דברים "שרתים" העאלק. סלאמתק, שיהיה לך בהצלחה oO |
ציטוט:
איזה אינטרס יש לי לשקר אני לא מבין? |
ציטוט:
אתה המצאת פה עכשיו דבר מדהים!!! שרת בתוך ספק כוח! שמע לך אם הרעיון הזה ותרשים אותו כפטנט!!! יפה איך אצלך להקטין את הלוח אם כמעט בחצי (או שפשוט וויתרת על חלקים לא רצויים |Lol| . ועוד משהו , אתה כתבת שהזמנת את השרתים מהחוות 017 ו012!!!! עוד שקר להוסף. תישאר בפורום , אולי תכתוב מדריך איך לבנות את כול זה. |
אני לא יודע במה מדובר אבל אני רואה שאתה רוצה צומי, האשכול הזה הוא בהחלט מיותר.
|
ציטוט:
אני כל דקה משנה את דעתי בדברים קריטיים , הכל מעצבים. |
תעשו לי טובה.. העתק של האשכול הקודם. נעול ולמזלכם אני לא מחלק אזהרות!
|
אם אתה עוסק 3 שנים בהוסטינג, ובגלל אשכול אחד קטן אתה פורש - אתה חרטטן. תעשה לי טובה.
|
אשכול פרישה - לקהילה או ללקוחות החברה?
Hostech.co.il, אתה פורש מהוסטס? אשכולות כאלו לא נהוגים בהוסטס (אלא אם אתה פורש מסיבה נורמלית שהיא לא ~לא מתאים לי~ - פרשתי). לי נראה שאתה עצבני, בכל מקרה הדרך בין פרישה שלך מהקהילה לבין סגירת החברה היא שונה. פתח אשכול סגירת העסק שלך במקום המתאים (הכרזות לעסקים שלא רשומים) ועל האכול פרישה שלך מהקהילה פשוט תשאיר סגור - אני לא רואה טעם לדווח שאתה פורש מהקהילה בגלל ש"אמרו לך את דעתם" (עשו את זה בצורה לא נאותה? הצוות כאן). נעול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ