![]() |
[Extreme-Serv.co.il] בתהליך איחוד עם חברת Webs-IL
שלום לכל פורום הוסטס .
לאחר המון מחשבה ושיקולים מצד שני המנהלים , הוחלט לעשות צעד ולאחד את כוחותיהן של 2 חברות : Extreme-Serv.co.il & Webs-IL.net 2 החברות הנ"ל , נמצאות כרגע בתהליך איחוד מתמשך שיימשך בערך כשבועיים עד שלושה ובמהלכו : מה שיקרה היום - יום שבת ה 5.11.05 : א. חברת Webs-IL תצרף את לקוחותיה למערך הלקוחות של חברת Extreme-Serv.co.il ב. חברת Webs-IL תצטרף למערך התמיכה של חברת Extreme-Serv.co.il מה שיקרה במהלך השבועות הבאים : א. חברת Extreme-Serv וחברת Webs-IL מתכננות לנתק שרתיהן ולהעלות שרת גדול יותר של חברת AMD ובעל המפרט שבתוכו יכיל מעבדי Dual Opteron 248 . ב. חברת Extreme-Serv וחברת Webs-IL יחלו לפעול כחברה אחת באופן סופי . צוות העובדים של חברת Extreme-Serv וחברת Webs-il מקווים כי האיחוד ינחול הצלחה גדולה . שיהיה לנו בהצלחה :) |
בהצלחה...
|
בהצלחה :)
|
אז על זה דיברת.. :)
שיהיה בהצלחה. :) |
פששש יפה מאוד, בהצלחה !
|
בהצלחה!
אבל מזה המחירים האלו? 12 שחקנים 80? אבירן נתן לי 14 שחקנים ב80 אני יקבל את זה? |
ציטוט:
לא כולם נותנים במחירי זנות אתה יודע... |
ולאן המחירים מתעגלים? :qqb007:
וחבל שזה על השם שלכם..אני ממש נגד האיחוד כי כל אחד ירצה את הדברים שהוא מעדיף ויהיו בלאגנים . בלי לפגוע, אם תוך חודש אתם נשארים ביחד - אני מביא ביד במצלמה ;) |
בהצלחה
פיי.. אהבתי. |
ציטוט:
מישהו דיבר אלייך? מישהו שאל אותך? לא אל תתערב בעניינים שלא שלך . דיברתי למנהל לא אלייך |
ליאור כמו שאמרתי לך, בהצלחה !
|
נשמע חמוד השאלה מה יצא בפועל!
|
ציטוט:
אני אזכור לך על זה ובעוד חודש בדיוק אני גם ידאג שתבצע את זה מול כל הפורום , סבבה ? |
ציטוט:
המחירים עולים כי האיכות של השרתים עולה . אנחנו כרגע בתהליך לרכישת שרת דואל אופטרון .. אם אתה יודע מה זה דואל אופטרון , אני בכלל לא צריך להסביר עד כמה האיכות תוגבר .. |
בהצלחה ...
|
בהצלחהה :]]
|
פשש יפה יפה שתי חברות מעולות מתאחדות נקווה לטוב:) בהצלחה:)
|
ציטוט:
ואם אתה רוצה לעשות את זה..תארגן שידור וידאו לכל המעריצים של החמוד שלי ;) |
ציטוט:
סבבה אחי בכיף , רק זה ב 5.11 ולא ב 6 =) |
בהצלחה עם האיחוד, 2 חברות מעולות :)
|
ציטוט:
אשמח לעוד תגובות .. |
בהצלחה:)
|
אני דוקא חושב גם לכיוון שזה לא יצליח...
כל האיחודים עד היום נפלו גג אחרי חודשיים שלוש. ושאני אומר אני מתכוון לזה. זה בולשיט מתחיל סדר עדיפפויות מתחיל כל מיני ויכוחים של מי המילה האחרונה. עוד משהו איך תקרא החברה. אני ממליץ לכם מנהי שנ יהחברות עלשות זאת עם חזוה כמובן שלא יהיה מצב שאח ממכם נשאר בלי כלום. |
אתם מורידים לבנאדם את החשק תגידו לו בהצלחה וזהו אל תבאסו אותו
בהצלחה לכם |
ציטוט:
החברה נשארת חברת אקסטרים-סרב ., לא תקום שום חברה חדשה . ולמה אתה חושב שבגלל שחברות ריסיילר למיניהן התאחדו ונפלו , זה מה שיקרה גם לי ? הכול מתוכנן לפרטי פרטים , זה עוד בתהליכים וזה לא יכול גם להתבצע ברגע אחד . החברה שלי כבר קיימת מאז אפריל 2004 ואני לא אקלקל את שמה בשום אופן שהוא ואני יודע מה אני עושה . ל hostime.co.il - תודה רבה על התמיכה :) |
אין על מה כולם חושבים שאם מתאחדים נופלים לא כולם נוופלים כולם חושבים את עצמם
|
שיהיה בהצלחה :]
|
שהיה בהצלחה ..
|
ציטוט:
אברי |
ומה עם המשרד ? :P
|
ציטוט:
בחלום הוא לחש לי שהוא בעד, כי הוא מאמין בי ;) |
בהצלחה!
אפשר לינק לweb-il? |
בהצלחה ליאור!
דבר איתי, אתה בטח יודע בקשר למה ;) |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא לא עבר על החוקים |
בהצלחה, שתי חברות מעולות
|
ציטוט:
תודה רבה ! אני איכנס הערב למסנג'ר , תהיה שם ;) בקשר למשרד - מתעכב קצת .. בקרוב קו הבזק שיפעל 24 שעות יתחיל לעבוד .. זה בתהליכים .. |
בהצלחה!
יפה מאוד :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ