![]() |
[דיון] לאן אתם רוצים להתגייס ואיך אתם רואים את העתיד שלכם
טוב , קצת מעניין אותי לדעת את זה ,
שכל אחד ירשום כאן לאן הוא רוצה להתגייס ולמה ואיך הוא רואה את העתיד שלו? אני אישית רוצה חייל מודיעין כמעט בטוח שאני נעול על זה למרות שיש עוד שנתיים להחליט ... זה מעניין להיות שמה , להיות פעיל והכל ... אם לא מודיעין אז קרבי והכי רחוק שרק אפשר - שייטת 13 וכו'... אני כנראה אלמד מחשבים ויהיה איש היי טק , ככה אני רוצה לפחות, במידה ולא יצליח אחשוב על עסק שיכול להצליח. |
לאן שהצבא יקח אותי.
תמיד יש את הנטיה לטייס..נטיה טבעית.. אבל אם לא, לא סוף העולם....אם לא טיס אז כל יחידת מחשבים וכל סיירת של כל חטיבה (פלח"ן פלנ"ט פלס"ר..וכו') (חוץ מחיל הים). |
חברת סטרטאפ קטנה :P
ובצבא אני רוצה להיות טייס \ פלס"ר גולני קצת להרוג ערבים רעים :) *תודה על התיקון עומר :P |
ציטוט:
אני רוצה מטכ"ל, אבל נראה כבר. |Rolleyes| |
מממ...הייטק..
בצבא ככל הנראה תוכניתן.. |
תוכניתן? מה זה?
|
שריון.
האדם שבטנק ישרף!;P |
יש לי חרא של פרופיל:\
|
פרוייקט גאמא הנה אני באאאאאאאאאאאאא
|
בצבא במג"ב וגם כל דבר אחר זה טוב וזה עדיין פתוח בשבילי.
מאוחר יותר אני חושב לעבוד כצלם או עורך (או שניהם) ואולי להתעסק גם עם עיצוב גראפי :) |
ציטוט:
|
חיל האוויר :)
אמרו שהפרופיל ירד בגלל הראיה המחורבנת שלי, אני אלך כנראה ליחידת מחשבים או ליחידה קרבית. |
מקווה לשחק כדורגל מקצועי :)
אם לא משהו שקשור במחשבים 100% ובקשר לצה"ל? נחיה ונראה :) |
בואו ללוחמה אלקטרונית, יהיה טוב :)
|
ציטוט:
|
אממ.. משהו במודיעין בצבא .. ואחריי זה אני רואה את עצמי בתחום הרפואי , אם לא אני מקווה הייטק , מקווה שהמשפחה שלי יצליחו להכניס אותי איכשהו לאיזו חברה ..
|
יש עוד זמן .. אבל אני אפילו לא חושב על זה לחזור יומי הביתה .. חושב קרבי בנתיים - מג"ב וכו'
|
ציטוט:
יכול להיות שכמה חבר'ה מאצלנו הולכים לשם..חח.. (אם אתה זוכר את עידו..הוא כנראה ילך לשם...הוא בעצמו לא יודע..הוא על פרופיל זמני). ציטוט:
|
מפתיע לראות שאף אחד לא רוצה להיות ג'ובניק אבל זה עוד יבוא לכם אחרי שתתגייסו...
|
ציטוט:
|
בחיל האוויר אני בטוח יהיה, איפה? לא יודע.. כנראה בטייסת קרב בתחזוקת מטוסים.
|
משהו שתשמעו כשתגיע לקצין מיון, ברחבה תמיד יש את אלו שתקועים בבקו"ם כמה חודשים ויש להם את הסיפורים הכי מדהימים על צה"ל:
מגיע חייל לקצין מיון ואומר אני הולך רק לטייס, הקצין מיון עונה שהוא לא. החייל מסכים להתפשר על נ"מ (נגד מטוסים) ומצהיר: " אם אני לא טייס, אף אחד לא טיים ". בכל מקרה אני כבר שנתיים וחצי במודיעין שדה ונהנה מכל רגע... ממליץ.... |
ציטוט:
לך למג"ב, הכי טוב!! |
ציטוט:
בצה"ל לא ממש אכפת לי איפה אני אהיה.. מצידי בסיירת מטכ"ל מודיעין, לא משנה לי איפה. אני אהיה שחקן כדורסל בעתיד (שי אתה עוד תשמע עליי) |
מי רוצה בכלל להתגייס לצבא?
אחרי מה שעשו לאחים שלי שתמות המדינה אני לא יגן על המדינה החרא הזאת :/ |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין חייל חרא, כל אחד עושה תפקיד חשוב. אין לי פרופיל 72 ואני לא בנ"מ. |
עם פרופיל 72, שלי זה נראה כמו פרופיל שלא טוב למי רוצה להיות קרבי, ולא טוב למי שרוצה להיות ג'ובניק (אני). קשה לי להאמין שהצבא יתחשב בי (עוד בראיון אישי הודעתי שאני מוכן לשבת בכלא אם יציבו אותי ביחידה קרבית), וביקשתי דברים שקשורים לאנגלית, הדרכה ומחשבים. כמובן להיות חלק מחל הים זה חשוב, וקל"ב - החוף השקט - הנה אני בא!
|
יחידת הסרטה!!!!
ואחר כך לבוע לארצות הברית ולהיות עורך וידיאו בהוליווד !!!!! חלומות גדולים אה? |
תוכניתן = מתכנת..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
"פרוייקט גאמא"
מה זה ? |
פרויקט גאמא =יחידת מחשבים למאותגרי פרופיל.
יש לי עוד מעט גיבוש חובלים ... |
ציטוט:
יש עוד דרך ארוכה...רק אתמול הוועדה הרפואית קבעה לי 97. |
ציטוט:
אני פרופיל 97, עם קב"א על הפנים אבל (52) .. בגלל הדפ"ר.. סתם זיינתי בשכל במבחנים.. הייתי עייף, טעות חיי. |
פששש משוגע , אתה הולך לטייס - מצדיע לך! ;)
יפה לראות מה כל אחד בוחר |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחח גיא אתה בדיוק כמוניי חירבשתי את כל המבחנים מעייפות את הבדיקת ראיה לא עשיתי הרגשתי על הפניםםםםם והפרופיל שלי הורדתי אותו כמה שאפשר =] הכי הרבה נוציא 24 :P |
אני הולך לממר"ם או אפיקים או עתודה...
לא יודע, עדיין..בעקרון יש לי פרופיל 87 נראה לי...ככה שאני לא יכול קרבי :( |
ציטוט:
ב. לממר"ם אין הקצאות לבעלי פרופיל קרבי ג. מזה אפיקים? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ