![]() |
מה הקטע הזה??
מאז שפתחתי את האתר לעזרה לבוני אתרים
כול אחד בא ומבקש עזרה אפילו בדברים ממש מטומטמים כול אחד מבקש שאני יתכנת יעצב ימצא מדריכים ומי יודע עוד מה כמו המשפט החכם ;P "נותנים אצבע לוקחים את כול היד" מה אתם חושבים על זה? קורים לכם דברים כאלה |
חחחחחח מה קשור עכשיו... תמיד אם רואים שאתה טוב במשהו מבקשים ממך אותו חינם זה ידוע אחי :-) קבל את זה בתור מחמאה
|
ציטוט:
|
זה תמיד ככה, אם אתה עוזר למישהו פעם אחת, הוא לא מפסיק לבקש עזרה, וזה לפעמים קצת מציק.
|
ככה זה ישראלים , אין טיפת נימוס !
אנשים חושבים שאתה חייב להם משהו , חושבים שאם אתה נותן חסות למישהו אז גם הוא צריך לקבל ! תאמין לי חרא של אנשים... כמובן שאני לא מכליל אבל הרוב מתנהגים ככה. |
שמע.. ככה זה..
עוזרים למישהו פעם אחת, הוא יבוא אליך כל פעם.. מבקשים ממני תכנותים שלמים חינם או תמורת קרדיט לחודש / אחסון 100 מגה לחודשיים. |
אשכרה...
זה משו נורא. אתה עוזר לבנאדם, עושה לו ג'סטה, וזהו - אתה נעול אצלו כ"עוזר הקבוע" של כל דבר הכי קטן. ולך לא נעים לחסום, אבל לו נעים לשגע לך ת'שכל 24 שעות ביממה XD |
הרבה פעמים מבקשים ממני עיצוב בחינם או תמורת פירסום או משהו שאין לי מה לעשות איתו וכשאני מסרב מתחילים להפציץ בקללות והרבה פונים לבקש עיצוב בתמורת פירסום.
|
אני מאמין בלעזור באמת
אבל יש גבול יש ממש חפרנים(אני לא מדבר ככה אבל זו המילה שמתארת) |
גם אצלי זה ככה אבל אין מה לעשות.
ואתה לא יכול להתלונן מהסיבה הפשוטה שיש באתר אפשרות יצירת קשר ועל מה ידברו איתך עם לא על עזרה?! זה לא שכתבת שזה לא נועד לעזרה... וברור שלא יכתבו לך שם על המצב הכלכלי במדינת ישראל או על מצבם הלימודי אלא על נושא האתר שהוא בעיקר עזרה לבוני אתרים. |
אני עוזר כשאני יכול, והרבה,
ועם הזמן אנשים מחזירים טובות, כך או אחרת. |
שחכתי לכתוב את זה שם אבל.. אני חושב שאם יש זמן וזה לא מפריע בכיף לעזור בלי תמורה.. תאמין לי אם אתה תהיה סבבה עם אנשים הם אחרי כמה זמן יחזרו ויגידו לך אתה עזרתה לי אז אני יעזור לך עכשיו ..
|
ציטוט:
אני עוזר כמה שאני יכול אבל זה ממש תופעה הדבר הזה ואני חושב שיסכימו איתי |
" שירותים חינמיים לבוני אתרים"
לא מספיק את נותן להם שירותים בחינם, בסוף הם משתינים עליך |Lol| |קורץ| סתם היה בצחוק.. גם אצלי זה כך, "תתקין לי א' על השרת בבקשה", "למה השרת משחק שלי עושה ככה?".. הפכתי להיות מוקד תמיכה של חברות אחרות אפילו.. יש כאלה שעד לא מזמן היו מתקשרים לפלא כדי שאני יעזור להם ... אבל כמובן נדיב כמוני תמיד עוזר |Rolleyes| ואף פעם לא אומר לא... . עד שאיזה אחד התקשר אלי ב1 וחצי בלילה (וזה אמיתי) והוא שואל אותי איך להתקין שרת משחק על המחשב... . |: . ואז עניתי לו בשלילה.. |Stare| (אמרתי לו תקשר מחר אני יסביר לך חח ) |
כשיש לי זמן אני עוזר.
הבעיה היא שכשאני אומר שאין לי זמן או שאני לא רוצה אז זה ממשיך. כל חמש דקות אלרט שאני חייב לעזור, ושאם לא ילך הכסף על הדומיין והפרסום בGOOGLE ADSENSE.. כל כך חדש.. מסכנים, נקרע הלב. |
חח מה ציפית אחי?
ככה זה אחי |
פשוט תלמד להגיד לא כשאתה לא יכול.. יהיה לך הרבה יותר קל
|
מכיר את זה אחי גם לי יש את אותה בעייה אני אוהב לעזור ולעזור אפילו שאני לא יכול או לא נשאר לי אני עדין עוזר =\ .. אבל ככה זה אחי אנשים רואים שאתה בנאדם טוב ואוהב לעזור יש כאלה שיערכו את זה ויש כאלה שינצלו את זה
|
ציטוט:
וזה לא שאני לא עוזר - תשאל כאן הרבה. כשאני יכול אני עוזר. אבל זה תלוי במה מבקשים ובזמן שמבקשים - יש כאלה שאין להם בושה לבקש תכנות אתר שלם בשביל "5% מהרווחים", שאתה יודע שרווחים לא יהיו, ויש כאלה שבאים לך בדיוק כשאתה באמצע עבודה אינטנסיבית ואתה אומר לא והם נורא מתבאסים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש כאלה שמקללים יש אנשים שהם חלאות אדם... פשוט בני אדם רקובים...
גם לי היה אחד כזה שעזרתי לו בהתקנת מודים אז לא היה לי כוח למוד אחד באותו רגע.... אז אמרתי לו שאני אתקין לו מחר הוא בא אומר לי כפרה עלייך נשמה תתקין לי ובלה בלה בלה דיבור שאני לא הכי אוהב ואז אמרתי לו או מחר או בכלל ואז הוא באמת התחיל לקלל אותי ואת ההורים שלי חחחח... תת רמה. |
ציטוט:
יש לך מזל שלא נתקלת בכאלה... פשוט משגע ומוציא את החשק לעזור לגמרי. ולא פחות משגע: "נו תעשה את זה, מה זה בשבילך, אני יודע שבשבילך זה כלום, אתה עושה את זה בשנייה וכו'..." - אני אחליט תוך כמה זמן אני עושה כן? |Lol| |
ציטוט:
אתה יכול למכור עבודה ב100 ואתה יכול למכור עבודה ב1000, זה שאתה מוכר לו את העבודה ב100 יזיין לך את השכל הרבה יותר מזה שאתה מוכר לו את העבודה ב1000, זה מוכח בהרבה מקרים. |
ידוע מפעם, ככה זה, תתרגל.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:55. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ