![]() |
ישראל או חוץ לארץ? איפה הייתם בוחרים לגור.
סתם שאלה שמעניינת אותי.
אנשים שמעדיפים לגור בחוץ לארץ..לאיזה מדינה הייתם בוחרים לגור? |
אין כמו בארץ.
|
ציטוט:
|
אני יודע שזה יגרום לי להשמע שמן, אבל הדבר הכי חשוב במקום מגורים בשבילי זה אוכל.
לדעתי האוכל פה בארץ הוא הטוב ביותר (לטעמי), מקום שני ללא ספק מחוז אסקס באנגליה. |Rolleyes| |
עדיין לא הייתי בחו"ל...
אך אין כמו הבית, ישראל בעדיפות ראשונה! עדיפות שניה - ארה"ב. |
ציטוט:
|
ישראל =)
ohh Israel Dream =D גם אצלי מקום שני ארה"ב עד כמה שזה נשמע מהתחת =D אממ בא לי מקדונלדס בכל חור חח .. |
ציטוט:
|
לא יודע שאלה באמת קשה בארץ יש את כל המשפחה ואת כל החברים...
אבל אם החברים והמשפחה היו מסכימים לעבור איתי אז ללא ספק הייתי עובר לאמסטרדם (הולנד) הייתי שם בבר מצווה פשוט ארץ ועיר מדהימה!!! |
בארץ. (:
|
עדיפות ראשונה - אוסטרליה
עדיפות שנייה - קנדה עדיפות שלישית -ארה"ב עדיפות רביעית - ישראל |
אין כמו ישראל ביתנו :)
|
ארה"ב -אחריי הצבא אני עובר לשם ללמוד שם בקולג של קולנוע.
אבל אני גם אוהב את ארץ ישראל... ולעמרי המנות קטנות יותר אבל זולות יותר... |
"אין לי ארץ אחרת"
|
אין כמו ישראל
אבל הייתי חודש בארה"ב ודיי התבאסתי לחזור לישראל.. |
ציטוט:
|
בחיים לא הייתי בחו"ל ..
לכן אני לא יודע מה המרגש, אבל תמיד יש את ה"חלום הזה, לעבוד בחו"ל " עם כול הכרישים האמתיים. אבל, הייתי מעדיף לגור בישראל, לעבוד גורמים מחו"ל ולטוס פעם ב.. לביקורים :] . |
ישראל כמובן , אבל אם אומרים לי שאני צריך לבחור מדינה אחרת אז אני הייתי הולך לארה"ב
כי זה נוח מכל הבחינות: כלכלית אוכל - אחלה אוכל לבוש לבסס את המשפחה בעיקר הבחינה הכלכלית היא המשפיעה |
קודם תנו לי לבקר בכל העולם, ואז אגיד לכם =]
|
1 אין לי ארץ אחרת
2 ארה"ב |
ארה"ב
ניו זילנד אוסטרליה קנדה הולנד נורווגיה ישראל |
ציטוט:
|
ציטוט:
שיטת היצור שונה מפה, אז הסוכר לא מתוק כמו פה, המיץ תפוזים טיפה מריר יותר וכו'. לא רציני בקטנה, אבל מה יקרה כשתגעגע לדברים שהם ישראלים בלבד? גבינה לבנה של תנובה (חומוס עוד אפשר להשיג, אבל ליבא גבינה זה הזוי) זה דבר שלוקחים כמובם מאליו עד שאין את זה. |Lol| פעם ראשונה שלי שם התחרפנתי קצת, פעם שניה כבר הבאתי איתי דברים טעימים מהבית. |winky| Ori The Man @ רוב האמריקאיות מכוערות, השחקני קולנוע (מיעוט מתוך 300,000,000 תושבים) לא משקפים את המצב ברחובות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא יודע, אני רוצה לגור שם שנה לפחות ולראות איך זה, אם זה ימצא חן בעיני יותר מבישראל אז אני אשאר.
|
אין כמו ישראל.
אין כמו ישראלים בכלל - אני א-ו-ה-ב ישראלים!!!!! אין עלינו, אין! ישראל לעד! |
ציטוט:
הייתי עובר לארה"ב בשמחה. |
ציטוט:
יש מלא מלא כוסיות ויש כמובן שמנות הרבה (כאילו בישראל אין שמנות מיליון ואחד שמנות שמראות את השומן שלהם עם חולצות בטן) שלא תשכח ישראל מקום שני לשמנים לעומת גודל התושבים !!!! ארה"ב ראשונה ישראל שניה .. |
לפני שעליתי לארץ, הייתה למשפחה שלי אפשרות לעלות לארה"ב, וחצי משפחה בסוף עברה לארה"ב ואנחנו לישראל.
עכשיו, במידה ולעבור לארה"ב בגיל הזה, זה ממש קשה, ויש את השיקולים שציינתם על האוכל וכל שאר הדברים היחודיים בארץ...אם לא הייתי נחשף אליהם, הייתי עובר ככל הנראה, כי המצב בארץ לא לרוחי. אבל אם היו שואלים אותי בגיל 6 מה אני מעדיף, היו מספרים לי על שתי המדינות, ארה"ב או ישראל, בוודאי הייתי בוחר בארה"ב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש מלא כוסיות בארה"ב (אני אחד שנתקל בהרבה תמונות של חובבניות משם). |
אז הילד בן ה15 וזה שראה תמונות ישר מחליטים שארה"ב זה "בית גידול לכוסיות".
על כל כוסית שאתם רואים, יש המון... אבל המון מכוערות. |
ציטוט:
היתי 3 פעמים בארה"ב (כי אחות של אבא שלי גרה שם) והשנה אני מתקוון לנסוע לשם שוב אז אני יודע קצת יותר טוב מימך איך החיים זזים שם ..|קורץ| |
אני הייתי ביותר מחצי עולם, ואני טיילתי בארה"ב פעמיים (לא הלכתי לבקר מישהו, הלכתי לבלות!).
אתה פולט שטויות כמו כלום, או שאתה לא יודע מה זה "כוסית". |Lol| אני חייב להדגיש שאתה עכשיו פאקינג בן 15, מה אתה מבין מהחיים? |Lol| |
ציטוט:
(חצי עולם חחח אני לא חושב שנסעת איזה 70 מדינות שזה קרוב לחצי מדינות בעולם) עריכה:וואלה אני בן 15? ואתה בן 80?אני יכול לנחש 16-17-18 גג אז חמוד אתה יותר גדול מימני בשנה אולי שנתיים אז על תשחק אותה אבא.. |
בחו"ל
עם הייתי עובר עכשיונ לחו"ל האנגלית שלי הייתה מתחזקת... |
ציטוט:
ארה"ב היא פדרציה המורכבת מ50 מדינות. |Lol| ואני מוסמך כמומחה לכוסיות. 8-) |
ציטוט:
ואתה יודע מה עזוב אותך סתם אתה סוחף לספאם מיותר.;P |
זו לא מדינה שחולקה למלא "מיני מדינות".
אלו מדינות עצמאיות (כל אחת עם דגל, ממשל עצמאי וכו') שלמעשה חלק מפדרציה אחת. הן קודם היו מדינות נפרדות, לאחר מכן פדרציה. כמו שאנחנו חולקים את יבשת אסיה עם מדינות רבות, במידה ונקים פדרציה מאוחדת לא ניהיה "מדינה שחולקה לאזורים שנקראים "מדינה"...". |Lol| והייתי ביותר מ70 מדינות (למרות ש-70 זה לא חצי, אין לי מושג מאיפה הוצאת את הנתון ההזוי הזה). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ