![]() |
Extreme-Serv - ביקורת .
שלום לכל גולשי הוסטס ,
ברצוני להמליץ לכם על Extreme-Serv חברה מעולה , בעלת שרתים סוסים אין נפילות . אני מאוד מרוצה מהאיחוד , במיוחד שאבירן בתור תמיכה לבד סיפק אותי , אך עכשיו יש לי יותר למי לפנות אף יותר תמיכה . אבירן תמיד יעזור לך :Pיענה לך , בנאדם זהב כפי שאומרים .(גם המוזיקה שאתם מתקשרים יפה :D[את הכי יפה בעולם...]אהבתי חחח) אז מה שרציתי להגיד זה שבעצם אני מאוד מרוצה , אני נהנה . ואבירן תמיד יהיה שם בשביל כל לקוח , הוא לא ינסה לברוח ממך או משהו , הוא תמיד יעזור לך . אז אל תטעה ותקנה מחברת Extreme-Serv . שרתים מעולים , תמיכה מעולה++,ללא לאגים , מלא תומכים . מה חסר? אז שיהיה לכולם שנה טובה , ומקווה שתהנו כמוני , |
יפה
|
חח טוב.
|
תציין מה קניתה
|
ציטוט:
לדעתי לא קשה לשים לב אם קוראים הכל , תתחיל כבר לרדת אתה טופס גובה ליד כל החברות , כל פעם יש לך מה להגיד , יש לך משהו שלילי בלשון?תשתוק . תבלע את זה אל תגיב פה , |
כמוני כמוך, אני גם מרוצה מהם, חברה ממש טובה !
בהצלחה בהמשך ובאיחוד.. ליאור יחרמ*... |
אין מה להגיד באמת השרתים לאחר הפורמט וסידור הבעיות ממש פועל טפו טפו כמו שצריך
שימשך רק ככה כל הכבוד ליאור :) ויאיר תאכל ת'לב אני לא בטוח שהשרתים שלך יותר טובים משלו הם פועלים מעולה.... וחלאס לצחוק עליו למה הוא פי 100 יותר טוב ממך |
שיחזיק את כמות השרתים שיאיר מחזיק(=
|
ציטוט:
|
ידוע:) בהצלחה באיחוד מקווה שיצא רק טוב מזה
|
tnx 10x
תודה :) :P עוד תגובות בבקשה :P |
לא להתקרב לחברה הזאת,עם השרת שלכם עלה 80 שקל תשלמו עוד 400 שקל על חשבון טלפון.
תיזהרו! |
שמחים שאתה מרוצה :)
|
ציטוט:
|
שמח שאתה מרוצה יוגב :)
|
ידוע.
ועכשיו הם גם הולכים להתאחד ושיהיה להם ממש בהצלחה. |
ציטוט:
ניתן להסיק מכאן, www.Webs-il.net |
ידוע אחלה של חברה :)
|
ראיתי הרבה ביקורות רעות פה
|
ציטוט:
אתה מביא ביקורת על חברה ומבקש עוד תגובות? מי שלח אותך? |
ציטוט:
|
איזה יופי לך
באמת שמח בשבילך חבל שאני רק נדפקתי שילמתי לפני חודש 180 שקל על שרת ומאז הבטחות ולא שומדבר תמיד עוד מעט מחר מחרתיים חודש כבר ואין מוצר לא יודע אולי עושים לי בכוונה אם מישהו יכול להביא לי מספרי טלפון של מישהו חוץ מליאור זה יעזור לי ושיהיה לך בססבבה עם השרתים אני בטוח שהם טובים |
חברה שוק כל הזמן הסרבר נופל אין למי לפנות אין כלום בקיצר לא מאמיין עליהם
|
ליאור הוא הכי שקרן שיש הוא לקח כסף ולא הביא תמורה,
אתם יכולים לראות את החתימה המשגעת שלי! |
ציטוט:
|
ליאור אתה לא בת"א?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא רק אומר את האמת. ליאור הוא שקרן, ואני אומרת את זה מניסיון איתו. יאיר רק מזהיר אנשים שלא יודעים את זה עדיין. בשביל שרת משחק שעלה 80 שקל הוצאנו מעל 400 שקל בגלל שיחות לליאור, שכל פעם המשיך עם התירוצים שלו, שהוא לא נמצא בבית, והוא לא על המחשב כרגע, והאינטרנט שלו לא עובד, ועוד שעה זה יתוקן, ועוד.. אנחנו שילמנו בתחילת-אמצע ספטמבר על שרת משחק, ועד עכשיו לא קיבלתי את החודש ההוא במלואו.. וכמו שיאיר כבר אמר, אחרי כמה שבועות שהתקשרנו לליאור לשאול מה עם השרת ולמה הוא לא עובד עכשיו.. הוא פשוט בא אלינו בו "איפה אתה היית 3 שבועות?! " , הרי, אנחנו הלקוחות שלו, הוא אמור לדאוג שזה יהיה בסדר, וזה לא היה ככה. אנחנו הגענו למצב שהשרת עובד, אבל נופל כל 2 פקודות.. וחוזר אחרי כמה זמן, וליאור אמר שהוא יתקן את זה, ועוד הרבה דברים, והאדון גם כבר לא עונה לאיסיקיו, ולא מוכן להחזיר פיצויים, ולא מוכן להחזיר כסף ולא כלום. ואני אומרת שהמשתמש שפתח את האשכול הזה פקטיבי, זה יותר מדי ברור. |: ציטוט:
אבל הנה 3 דוגמאות לביקורות דיי רעות, עכשיו אתה מרוצה? אחת שתיים שלוש ערב טוב. |
ציטוט:
יש דרכים אחרות להודיע על חברה שהיא אינה מומלצת (בשביל מה נועד פורום זה לדעתך?). |
ציטוט:
אבל זה לא שמה שהוא אומר הוא לא נכון גם ככה. \: ו..בע, הפורום הזה נועד לביקורות חברה, לך תאשים את יאיר. X: |
ציטוט:
ליאור שקרן ? אתה זה שנכנס כרגע ונרשם עם כינויים שונים אתה רוצה להגיד לי שנרשמתה לפורום רק בכדי להגיב ? מוזר מאוד :qqb006: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ודבר שני, כן, נרשמתי לפורום רק כדי להגיב על זה [וכי אני לא זוכרת את המשתמש הישן. X: ], כי מה שהולך פה הוא ממש לא בסדר. כי אני שילמתי על שרת שאני עדיין לא קיבלתי, וזה ממש לא הוגן. אתה לא חושב שצריך להזהיר אנשים אחרים שגם לא יודעים לפני שגם להם יילך כסף על כלום? |
ציטוט:
הכל עובד מצוייין ואין תלונות מלקוחות ברוך השם ורק אתם מתלוננים . השרת משחק שלכם פועל מצויין , וקיבלתם שירות מצויין . מה הבעיה פה אני לא יודע ? |
ההיום ליאור אמר שהוא בת"א הוא יחזור ב-7 ויתקשר אלי,הפלאפון שלו נשבר והוא לא יכול לראות כלום(סוף סוף הוא לא יראה מי מתקשר אליו)
|
ציטוט:
והמסך שלו אכן נשבר . תפסיקו לנסות לעקוץ זה נמאס כבר ! |
אז למה הוא לא חזר?
|
ציטוט:
ולפי מה אתה אומר את זה? אין לך אפילו מושג מה השם שלי, מה המשתמש שלי, לא כלום.. אתה כאילו סתם אומר את זה. בכל מקרה, הוספתי אותך לאיסיקיו, אני כבר אדבר איתך על זה שם, אם בכלל תחליט בטובך לענות כמובן. <_< |
ציטוט:
|
הדיון הזה נועד לביקורת טובה על חברת Extreme-Serv.
כל מי שיש לו בעיות עם החברה (לקוח לשעבר!) מוזמן לפתוח דיון ביקורת רעה עפ"י חוקי הפורום בלבד! משתמש אשר ישמיץ חברה ללא סיבה וללא הוכחה כתובה בפורום יקבל אזהרה ואף יושעה. סיכום לדיון: חברת Extreme-Serv הינה מומלצת וידועה כחברה טובה. הדיון נעול! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ