![]() |
Melo.co.il - מכרז לוהט
שלום חבר'ה,
כתובת האתר: www.melo.co.il העיצוב שלי, הקידוד של השותף שלי. מה דעתכם? מה כדאי להוסיף ומה כדאי לשנות\להוריד? |
אתר יפה מאוד ! אהבתי !
נשלחה הודעה פרטית עם הצעה . |
אתר ברמה גבוהה מאוד!
שיהיה לכם בהצלחה. עריכה: עכשיו שמתי לב לכמה דברים- אין מחיר כל הודעת SMS ליד כל שירות וזה חשוב לידע את הלקוח כמה הוא משלם. ובמפרטי המוצרים אין כלום אז כדאי שתוסיף שם עוד תוכן כדי שהלקוחות ידעו על מה הם מגישים הצעה ותשים את הכפתור של המפרט המלא במקום בולט יותר. |
ציטוט:
|
יפה, אבל עד שישלחו 300 הצעות נהיה זקנים
|
ציטוט:
|
סתם שאלה - כמה אתה מקבל מכל 10 שקל של SMS?
בגדול ממש אהבתי את הרעיון עם המכסת הצעות, שדרוג של הקונספט של Smswinner שלא הצליחו כל כך. אבל בכל זאת זו אחריות שאני באופן אישי הייתי מתקשה לקחת על עצמי. האתר עצמו נראה טוב מאוד. בהצלחה.. |
ציטוט:
אך יש מוצרים שמספר ההצעות יותר קטן ויש זכיות. (היו עוד כמה עשרות זכיות אך לא נשמרו במסד) האתר פעיל יותר מחצי שנה, ועם הזמן המוצרים ירוצו יותר מהר. the-wolf : צודק, זה ב FF, צריך לסדר את זה. |
היה את האתר smswinner לפי מה שהבנתי הם לא הצליחו באמת לספק את הסחורה ואני מניח שנפלו\פשטו רגל:
http://sf.tapuz.co.il/shirshur-1182-92946908.htm בכל מקרה, הדברים האלו קצת מסוכנים, שיהיה בהצלחה האתר נראה ברמה מיקצועית מאוד! |
ציטוט:
הם השקיעו מליונים בשיווק בכמעט כל מדייה אפשרית ונפלו. כל הארגון שלהם היה זוועתי, הם לא עמדו בזמנים ותשלומים לספקים בשל הוצאות מיותר והיה איתם סיפור ארוך ממה שקראתי. לצערנו לנו אין תקציב של מליונים, אך אנחנו עומדים בכל מכירה. אתה מוזמן ליצור קשר עם כל לקוח שלנו ותראה שאצלינו יש אמינות, שירות ובעיקר זכיות :] |
האתר נראה מעולה!
בהצלחה :) |
הופה אדי :) בהצלחה!
|
תודה לכולם (תומר יא כריש)!
יש איזה שהן הצעות לשיפור? (אין דבר כזה אתר מושלם!) |
ציטוט:
|
הכול נראה מצויין
בהצלחה |
נראה טוב, בהצלחה.
|
אהבתי מאוד את האתר,
גראפיקה מעולה.. שיהיה בהצלחה(= |
יש לי שאלה
עד שמזדה MX5 תתקרב לכמה שצריך יקח כמה חודשים ... אם עד אז האתר לא יחזיק אתם תחזירו את ה-10 שקל ? כי שתינו יודעים שלא.. (אפילו SMSWinner עם אנשים שאמרו שהם הכי מבריקים במדינה נפלו) אין שום סיכוי שתתן למישהו מזדה MX5.. אתה יודע בכלל מזה דורש לקנות אוטו חדש? |
אתר יפה מאוד! עיצוב מדהים.
בהצלחה. |
ציטוט:
הכל כתוב בחוזה בינינו ובין הייבואן! שנית, אם ובמקרה האתר יסגר, כל לקוח שהציע הצעה יקבל את כספו בחזרה. |
האתר מדהים, אין מילים.
אבל יש לי כמה שאלות אליך, לא הבנתי איך עובד האתר. חיפשתי משהו כמו תקנון או משהו שיסביר לי, אך לא מצאתי. או שאני פשוט עייף (ואני חושב כך) או שיש משוה שיסביר לי? ובקשר לשאלות, לא הבנתי איך זה הולך - אתה רוצה להגיד לי שמחשב נייד Intel Dothan 1.73Ghz עולה 300 ש"ח? מה הקטע פה? המחירים כאן פי 10 פחות מהמחירים המקוריים. |
ציטוט:
וכן, אתה קונה אותו ב 300שח אם זכית במכרז. |
אני אסביר למי שלא הבין איך זה עובד.
קחו דוגמא את המאזדה: מחיר השוק - 193,400 ₪ עלות השתתפות - 10 ₪ אוקיי? עד כאן ברור? כרגע יש 87 עמודים של הצעות. בכל עמוד יש 10 הצעות זה אומר 87X10 = 870 סה"כ הצעות נכון לעכשיו 870 (870 אנשים שלחו הצעה) כמה הצעות נותרו עד שהמכרז יסגר? הצעות שנותרו - 28239 אז בוא נעשה 28,239 + 870 = 29,109 סה"כ ניתן לשלוח 29,109 הצעות למכרז רק אז המכרז יסגר ויהיה זוכה נוסחא: מספר הצעות X דמי שליחה להצעה אז בוא נעשה 29,109 כפול 10 =291,090 ש"ח חשבון פשוט!!!!!!!!!!!! ממש מדהים. שיהיה בהצלחה! בהזדמנות זו שאלה לבעל האתר. במידה ושולחים את ההצעה המקסימלית וגם מישהו אחר שולח את ההצעה המקסימלית? מה קורה אז? |
נקודה שלא חשבת עליה שהם לא מקבלים את כל 10 שקל.
אני מקווה שבעל האתר חשב עליה שלא יצא מצב שהוא לא מקבל פה 100 אחוז רווח מכל אסמס... |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט עייף היום |Rolleyes| , תודה על ההסבר. אבל בעיקרון האתר הוא לא כ"כ מפותח, אז עד שיגיעו אליו אנשים חדשים\ישלחו SMS נחכה כמה חודשים לכל דבר.. עריכה: עכשיו כשהתעניינתי קצת באתר, אם אני שולח למשל "נגן 25.26", איך אתם תדעו איזה נגן אני רוצה? או שיש רק דבר אחד בכל קטגורייה? |
כן היה כבר אתר כזה.. קצת מייאש הייתי אומר..
השיטה הזאת מעצבנת בטירוף.. בלי קשר לאתר הזה ספציפי.. בקשר לאתר.. עשיתם את זה בעיצוב חמוד מאוד ונוח למשתמש.. יפה! המכונית אולי לא תימכר עד איזה 2103 :-(... יקח זמן מטורף ומלא הצעות עד שתקבלו את הכסף חזרה ורווח מזה.. גם אם אני אשלח לבד 15,000 הצעות.. כנראה שזה לא יספיק.. ( וגם ירושש אותי :-) ) |
בתקנון ובעמוד ההסברים למשתמש המתחיל יש את כל ההסברים.
במידה ושני אנשים הציעו את אותה ההצעה (למשל את ההצעה המקסימלית) שניהם פסולים! :] האוטו, המוצר הכי גדול באתר דורש הרבה הצעות ע"מ לסגור את המכרז, זה נכון. (בסופו של דבר זה משתלם לזוכה!) אבל יש מוצרים שהזכייה יותר מהירה.. וכמעצב ומנהל האתר, זאת באמת עבודה ארוכה וקשה למי שהזכיר זאת |דמעות| |
אז אתה גנבת לי את השם האא?
אתר מרשים. |
ציטוט:
אבל אני מקווה שיש הרבה עו"ד שעומדים מאחוריך הנושא הזה שינוי במחלוקת בטירוף ולצערי אחרי הבום הגדול של smswinner אנשים לא ממהרים לתרום כסף שהסיכוי לקבל משהו לפי מספר ההצעות שאתה דורש משתווה בערך ל בסביבות 8% ככה שבאמת בהצלחה אבל אני אישית לא רואה הצלחה |
ציטוט:
unixman : הצלחה יש, אבל לא מסחררת. יש עוד הרבה עבודה.. קח לדוגמא את Getit, הוא עושה מכירות קבוצתיות וגם מכרזים כמו שלנו וכן הולך לו.. (ההבדל שלהם יש תקצבי ענק..) ככה שהז'אנר הזה כן יכול לרוץ ולעבוד טוב. |
ציטוט:
10 שקל על מכונית שעולה 200,000 תן לי 0.008% ואני מוכן ... אבל זה הרבה הרבה פחות |
בקשר לשאלה שלי.
דוגמא שלחתי את ההצעה המקסימלית ואחריי שלח עוד מישהו את ההצעה המקסימלית. אז שנינו נפסלים. (הוא פסל אותי, ועשיו ההצעה המקסימלית פנויה?) כך זה ימשך עד הסוף. זה לא משתלם |
GetIt לא עושה מכרזים כמו שאצלכם.
|
ציטוט:
נניח שההצעה המקסימלת היא 20 שקל ואתה ועוד משיהו שלחתם 20 ש"ח עכשיו כל מי שישלח 20 ש"ח יפסל ואז הצעה המקסימלית האפשרית זה 19.99 וכך הלאה |
ציטוט:
הצעתי את הסכום המקסימלי. זה אומר שזכיתי כבר. כי אני הצעתי את הסכום הכי גבוה ואחרים לא יכולים גם. |
אבל הצעה שנשרפת כבר לא תקפה כי היא נשרפה
אסביר את זה ככה נכון יש מספר מסויים של הודעות שצריך לשלוח כדי שמישהו יזכה? אז איך שמגיעים למספר הזה ההצעה הכי גבוה שאין הצעה כמוהה זוכה |
ציטוט:
וההצעה המקסימלית היא 19.90 |
ציטוט:
עוד שאלה אחת. ועם אני שולח הצעה לסכום שהוא כבר שרוף? הלך לי 10 שקל סתם? |
ציטוט:
ככה הם מרוויחים את הכסף.. ד"א - מה קורה אם הצעתי כסף למכונית שילמתי על 10 שקל.. ואיתי עוד מאות אנשים.. אבל האתר נסגר עוד לפני שזה הגיע למקסימום הצעות (מה שהגיוני מאוד שיקרה).. הכסף חוזר אליי? (עריכה - ראיתי שכבר ענו על זה.. לא משנה) |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ