![]() |
אזהרה חמורה-pro-b
שלום, לאחרונה אני-ואולי גם אתם, קיבלנו הודעה שמתחזה לגוגל, ומציעה לנו להיכנס ל-pro-b.
"שלום רב שלום רב, כנס לפורום הגדול בעולם! http://pro-b.*** " (צינזרתי את הסיומת). נשלח מ-:mail-noreply@google.com לאחר בדיקה, גיליתי שהשרת ששלח את זה הוא phpsec.net. הנה הוכחה נוספת-על מי צריך לסמוך. הדומיין הוא של חגי אבישר.(Keyboard_criminal) לכן, אני אשלח דבר ראשון תלונה לגוגל, שיטפלו בזה-מכיוון שזה אסור בתחלית האיסור, וכמובן, לבעל השרת של phpsec.net תראו מה אנשים עושים כדי להרוויח משתמשים לפורום. |
איך בדיוק יש לו סיומת של google.com ?!?
ואיך בדיוק הוא שלח לך את זה ?!? למה דקווא אלך ?!? מקווה שתסביר יותר את עצמך כי לא מובן כל כך.... יום טוב |
בעזרת סקריפט קטן ב-PHP אפשר לזייף מהיכן זה נשלח.
-אך לא מאיזה שרת כנראה הוא פשוט רכש רשימה ענקית של כתובות מייל. (כן, יש אנשים שמוכרים את זה) |
חחחחחח
והבנתי למה הוא ביקש ממני עזרה בשליחת הרבה אימיילים וכו'.. חחחחחחחחח איזה ילד קטן =] |
תלונה נשלחה לחברת האכסון שעליה הוא מאוכסן.
|
טוב עכשיו הבנתי:)
מקווה שלא יבצרו עוד מצבים כאלו ילדים קטנים זאת בעיה עריכה: שכחתי להגיד תודה,:D |
אין בעד מה :)
|
ציטוט:
הhostname כמובן, נשאר קבוע. |
כן.
הממ, למרות שאם הוא היה רוצה להתאמץ-הוא היה קונה משהו כמו GO0GLE.COM (אפס במקום o), אם אפשר בכלל לגרום שב-host name גם יהיה אותיות גדולות, ואז זה היה הרבה יתר ריאליסטי. |
ציטוט:
בכל מקרה אנשים צריכים להיות קצת פיקחים ולדעת מתי מנסים לעבוד עליכם ומתי לא - אז .. שלא יעבדו עליכם! |
זה לא אני ששלחתי את זה,זה חבר שלי, מצטער אם זה גרם לכם לעוול אני יאסור את השימוש במערכת,
וUDI עזרת לי בסוף?לא,אני עשיתי את הכל לבד ובלי קשר, לא התכוונתי להזיק לאף אחד,מצטער שוב. אני מבקש את התנצלותכם. |
אתה מחזיק רשימות תפוצה של מיילים?
|
ציטוט:
עריכה: עכשיו המערכת נמחקה,שוב - מצטער גברים, לא הייתה לי שום כוונה להציק לכם או משהו בדומה. MasterT קיבל את ההבטחה שלי שזה לא יקרה שוב. |
אני מבטיח לך שגוגל לא יעשו שום דבר עם זה דבר ראשון.
דבר שני שרולק הולמס, הכתובות שלך היגע אליו כי סביר להניח שאתה הצטרפת לאיזו רשימה וכנראה לחצת על "כן אני מסכים" ובכלל לא קראת, ולא משנה מה תגיד לא ישנה את העבודה שאני משום מה לא מקבל כזה ספאם לתיבה שלי ואתה כן, סביר להניח שאתה השארת את הכתובות באיזה מקום מפוקפק. |
גוגל יכולים לחסום מיילים שמגילים מהשרת שלו.
יש מספיק אתרים שבהם חייבים לרשום מייל, וכשיש לך אותו מייל במשך שנתיים, פחות או יותר, אתה מידי פעם כותב את המייל האמיתי-ולא את המייל שמיועד לג'אנק |
יש לו רשימה של כתובות דואר של משתמשים והוא שלח את זה כדי לפרסם את הפורום שלו.
הוא הציע בפורום תמיכה למערכת IPB - לפרסם את האתר של מי שרוצהבתמורה לכסף או משהו כזה. תדווח לגוגל וזהו |
חגי?
|
חגי התדרדרת אה?
|
נערך ..
|
IMG-IL אני לא רשמתי שום דבר כזה,תראה לי את אותה תגובה!
לא התכוונתי לעשות שום רע לאף אחד,כבר אמרתי את זה,ובטח שלא הצעתי לפרסם את האתר כמו שאמרת! לא התכוונתי לעשות רע לאף אחד אז אתם גורמים לזה להיראות הכי רע שיש ועוד לכתוב שקרים!? מה קורה איתכם?! |
איזה סיפור עשיתםם,אשכרה משטרה מי החוקר?
|
בסה"כ בניתי מערכת שתוכל לשלוח אימייל לאנשים,לא התכוונתי להזיק לכם ולא כלום ובכל זאת - זה הזיק לכם?הציק לכם?בסדר,לא התכוונתי - סליחה,לא ישלחו אליכם שוב אימיילים מהמערכת.
|
ציטוט:
אתה נהנה שמגיעות אלייך הודעות לאימייל מאנשים שאינך מכיר? לא מכיר אף אחד שנהנה מזה. אתה היית צריך מלכתחילה לא לשלוח לאנשים שלא אישרו לך לשלוח אליהם אימיילים. |
מצטער באמת שהודעה באימייל יכולה להרוג אותכם ויותר אני לא ינסה לרצוח אותכם לפי מה שאתם אומרים - שוטרים.
אתם יודעים מה? באמת,היה לכם קשה להגיד לי בפרטי שזה לא היה נעים לכם לקבל אימייל ושאני ימחק את המערכת?אתה כאלה קטנוניים, עוד עושים מזה סיפור ומתחילים להמציא דברים, תחשבו מה בראש שלכם אני אמרתי את שלי וביקשתי סליחה ואתם ממשיכים לטחון את הדברים. |
תודה על העזרה :) .
תמשיך לעדכן אותנו ;) . |
אני יודע מי שלח את זה.. זה לא חגי
ד"א, מה אכפת לך? אנשםי רוצים לפרסם את הפורום שלהם.. נכון זה לא חוקי.. אבל למה להיות מלשין? |
ציטוט:
אני אישית שונא ספאם :\ |
ציטוט:
|
למה *הם* אתה לא מבין שלא התכוונתי להזיק או לעשות לכם משהו רע!?
"ולמלשינים אין תקווה" - תפנימו ילדי כאפות. |
ציטוט:
בברכה, ילד הכאפות. |
ציטוט:
|
חלאס באמת אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים שמישו ינעל תאשכול הזה ורדו ממנו
|
ציטוט:
עוד הוכחה, הבנת הנקרא אתה לא יודע. |
זה היה בציניות ואם אתה לא יודע מה זה המצב שלך קשה.
|
ציטוט:
טוב עבריין מקלדת? (זה השם לך..) |
חחח עזבו לא שווה לריב זה לא יגיע לשום מקום
אגב אלכס חסר אנשים שלוקחים רשימות מייל מפורומים אתרים גדולים וכל זה? |
ציטוט:
הפכתם את הפורום הזה לפורום של ילדים. זה אמור להיות פורום עסקי ותראו מה קרה:| |
אשמח להגיב קודם כל לכולם, ובעיקר לחגי.
על ידי הקללות, האשכול ינעל(מטרתו של מישהו). חגי, מלשנים זה באמת לא אנחנו. אני מרגיש כמו בגנון. "הוא הרביץ לי, אבל אני לא אומר-זה להלשין". כל דבר שפגע בך, הפריע לך-זה נקרא דיווח. כל דבר שגרם נזק רציני לאחר או נזק קטן אבל מתמשך-לדווח. אני מקווה שבמקום לנעול-המנהלים יתנו אזהרות למי שצריך. |
חגי, תעשה טובה לעצמך תלחץ Alt+F4 עד שיופיע כיבוי ותלחץ כיבוי. ואל תדליק אותו יותר.
|
גם אני קיבלתי כמה מיילים כאלו ממנו (לא אחד..) וידעתי שזה הוא, ביקשתי ממנו להסיר אותי מרשימת התפוצה שלו שם.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ