![]() |
[לוגו] חדשה עם C4D .. | לאולפן הפקות
אהלן כולם ומה נשמע..
אני אחפור טיפה ושיר יציג :) הלוגו נעשה ב C4D ... הלוגו אמור להיות יותר ציורי ונראה ילדותי מפני שזה ללקוח שהם אולפן הפקות טלויזיה קהילתית עם בני נוער (חיפה) --------- ל ע ב ו ד ה --------- תגובות ענייניות תמיד בכיף יובל. :) |
אתה מציג את זה כלוגו שהולך לדפוס או סתם לאתר אינטרנט
או לוגו שהולך להיות על קיר? |
גם אני משתמש בתוכנה CINEMA 4D ולדעתי אתה יכול לשפר את הצבעים ואת הלוגו
|
זה כנראה ילך לכל הנ"ל .. דפוס \ אינטרנט וקירות
RTY.. אהבת יופי של עצה כללי שלא אומרת כלום ... אם אתה רוצה להגיב על משהו ספיצפי שאתה יודע שאתה יכול להסביר לעשות יותר טוב תגיד ..... אם לא אז למה לכתוב סתם ..- זה גובל בספאם |
אני חושב שזה יראה מצויין על קיר
אבל לדפוס זה קצת פשוט והצבעים לא חיים, לדעתי תתן קצת צבעים משמחים יותר |
זה גם יהיה פרומו לטלויזיה .. אבל זה יהיה עם אנימציה .. ז"א שהאורות יעשו פרולים .. כמו
Fox 20th Century ... שיש להם פתיח כזה... אז אני עושה משהו בסגנון |
קטלני אחי !
|
ציטוט:
שהיה יותר בהיר חלק |
נחמד מאוד, לא ממש אהבתי את הצבעים.. :)
|
שפר תכתב
חוץ מזה הכל יפה |
RTy א. לא ביקשתי שתעשה דוגמא עקומה למה שעשיתי ..
ב. זה לא אמור להיות מבריק בכוונה ג. לא שינת שום דבר חוצ להוסיף הברקה. |
חמוד..... אני לא יודע בידיוק מה חסר לי שמה ...
אני מקווה שהאנימציה תוסיף לזה חיים.... כמו כן בגלל שזה תלת מימד לפי מה שהבנתי אתה גם יכול לעשות תנועות מצלמה נכון? לפי דעתי זה יוסיף (די הרבה) ... אני יחשוב מה בידיוק חסר לי כי יש פוטנציאל אבל משהו לא עומד לי טוב שמה... |
כן האנימציה עצה תהיה תנועת מצלמה ותנועת זרקוקרים והיה גם על רקע כל שהוא ולא סתם ככה עם ה אלפא ברקע
|
כן כנראה שזה מה שחסר כרגע ניראה לי שאם הייתה מראה את זה מזווית נמוכה (שיצור תחושת הגדלה) היה יותר מגניב... ובהחלט אני רואה את האנימציה והכל משתלב עבודה יפה מאוד אשמח ותביא לראות אחריי הוספת האינמציה... סתם ככה לידיעה כמה אתה לוקח על עבודה מסגנון כזה?(לא חייב רק אתה אני מדבר בכללי כמה לוקחים פחות או יותר)?
|
לדעתי של RTy יותר מוצלח תשפר את זה כמו שהוא הציע וזה יהיה יותר יפה
|
מישהו מוכן להסביר מאיפה מורידים CINEMA 4D בבקשה?:|
והעבודה, חביבה מאוד..(= |
נחמד , אבל לא מקסימלי.
שנה את הפונט העברי , תעבוד על המנורות - הם לא נראות כמו מנורות.. צבעים זהובים יותר וקצת נפח לא יזיקו לכוכב.. המשטח שעליו הלוגו משעמם במקצת.. אני חושב שהבסיס והרעיון טוב..אבל הביצוע צולע יובל , שיהיה הרבה בהצלחה :] אני בטוח שתגרום לזה להראות טוב יותר.. |
יפה מאוד אהבתי
הפונט קצת מעצבן חח |
ציטוט:
בכל מקרה האתר שלהם זה..: http://www.maxon.net/pages/dyn_files...welcome_e.html (אם אני לא טועה...לא בטוח..) |
ציטוט:
"אני רוצה באן" אבל אני לא יעשה את זה, רק שאלתי אם מישהו יודע. ואני יודע טוב מאוד מה האתר שלהם תודה |
הזרקורים לא נראים מציאותיים בכלל..
נראים כמו יורקי אש כאלה.. לא יודע איך להסביר שפר אותם. |
ציטוט:
חמוד לא ממש אהבתי ד"א של rky ממש יפה, תעשה כמו ש rky אמר.. |
העבודה סך הכל נחמד מאוד :)
אני חושב שתשנה פרופורציה של הלוגו יראה ההרבה יותר טוב מלבד זאת הצבעים מתים וחסרי חיים שיהיה בהצלחה בהמשך :) |
אני דיי מבין ב c4d אז יש לי מספר הערות בונות
תראה, אני לא מומחה גדול בדפוס אבל לדעתי תהיה לך בעיה בדפוס של הלוגו. בנוסף יש מספר בעיות שהדגשתי לך בתמונה הבאה: http://img530.imageshack.us/img530/8...ewlogo1cg5.jpg אדום- בעיה בתלת מימד.. לא ממש גדולה אבל עדיין: הכוכב קצת שקוע בבמה.. צריך להרים אותו טיפה. ירוק- הבעיה העתידית בדפוס: האור על הרקע השקוף כביכול. הבמה עליה במנורות [?] מונחות נראית לי דיי סתמית ופשוטה ולא ממש קשורה ללוגו. בנוסף, התאורה הכללית יכולה לשפר מאוד את המראה הכללי של הלוגו הנתון כרגע... בסה"כ לוגו יפה מאוד. שיהיה בהצלחה בהמשך :) |
דביר, א. תודה
לגבי הכוכב שקוע בבמה בכוונה, אני אולי יעבוד על הבמה ויכניס תאורה כללית .. לגבי הדפוס אני יזיז את האור פנימה .. אבל יש גם פרומו עם אנימציה שיהיה על רקע אחר (כנראה נוף של עיר - הולוויד סטייל) הבעיה ה"אדומה" אתה מדבר על הפיקסול כי זה כרגע לא ב רזולוציה 300 , או שאתה מדבר על ה ambient occlusion ? תודה על ההערות כולם |
ניראה ממש חובבני...
:\ אפילו אני יכול לעשו יותר טוב... \= ... וד"א .. הרוב הגדול של המיקצוענים לא עושים לודיים ב תוכנות #D.. הם מעדיפים לעשות את זה ב ImageReady או ב Photoshop ... האיכות יותר טובה.. והתוצאה מרשימה בהרבה הרבה יותר!! |
ציטוט:
הצבעים מאד אנמיים ולא מושכים בכלל. היה לך רעיון טוב פה אבל לא ביצעת אותו בצורה טובה. הזרקורים אולי יהיו יפים לאנימציה אבל ללוגו כסמל שאמור ליצג מישהו, זה לא נראה טוב. אם אתה רוצה לעשות משהו עם 3D תשקיע ביותר ריאליסטיות, תכניס טקסטורות ותשנה את המודלים. הלוגו שהכנת פשוט מת :\ ד"א, כמו שצוין פה כבר, זה לא ייצא טוב בהדפסה. |
נחמד
הכוכב לא יצא טוב |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ