![]() |
איאייאי :]] אני עובדדדד :]]
אחרי שכבר שבוע אני חורש את כל באר שבע מחפש עבודה ולא מוצא ממש התיאשתי
אז הלכתי לפורום אוהדים של הפועל ב"ש ושאלתי אם מישהו מכיר מקום שמחפש עובדים ומישהוו נתן לי מספר של בעל מסעדה.. התקשרתי אליו קבנו ראיון עבודה בסוף התקבלתי.. זה במעסדת מיקסלט הבשרי אם מישהו מכיר ליד קופת חולים ג' בדרך לביג אני שותף כלים :D וגם אנחנו עושים מין קיטרינג כזה לאירועים שעושים בבית.. אז כבר ביום שני אני מתחיל לעבוד בצהרים (במקום יום אחרון לפני סיום בצפר :D) ואוז בערב יש אירוע חתונה.. פה בשכונה שלי ואני לא יודע למיזה בכלל! אני ממש מתרגש.. ואפילו חושש קצת כי אפ פעם לא שטפתי כלים.. כאילו פעם פה פעם שם אבל לא משהו רציני.. אנחנו 4 אחים עם 2 אחיות קטנות כל יום אנחנו עושים 3 פעמים כלים בבית.. אז בכל הסוף שבוע וגם ביום ראשון אני רק שותף את הכלים בשביל להתאמן :] |
חח יפה יפה.. איזה התרגשות =)
אני גם עובד, בפארק מים בחפץ חיים, תאמיני לי אין על פארקי מים לא עושים כלום חוץ מלהגיד "כנס" או "ילד תצא מהמים" במגפון.. :) |
כמה אתה מרוויח?
|
יפה מאוד... חח אני עומד במקדונלדס....
עבודה סבבה.... כמה אתה מרויח לשעה? |
אז כולם פה עובדים חוץ ממני?
|
אוף גם אני מחפש עבודה ולא מוצא, וכנראה אני גם לא יעבוד כי אני בצפון ורוב הסיכויים ששוב תהיה מלחמה.
מזל"ט לך, כמה אתה מרוויח לשעה? |
בהצלחהלך :).
|
ציטוט:
|
רק אני לא עובד?|:
(למרות שאני גם לא מחפש עבודה..) |
אני עובד בשתי עבודות ;)
|
אני עובד בחנות ממתקים.. מוכר שם.
|
|
יפה יפה :) .
בהצלחה,תרוויח הרבה כסף! ;) . |
בהצלחה =]
כמה לשעה אחי? אני משאר ש-20 |
אני דווקא לא חיפשתי עבודה ,
הייתי אצל חבר והוא אמר אני חייב לעוף לעבודה . אמרתי אולי אני יבוא לעבוד איתך , נתן לי את המספר באותו יום כבר נכנסתי לעבוד . עד היום אני עובד ומאושר מצוות העובדים ומהמשכורת =] בהצלחה לכולם , ותהנו בחופש :] |
מזל"ט :)
|
גם אני רוצה לעבוד :(
|
עבודות הכי משתלמות לבני נוער אלו עבודות דרך "בני עובדים" דרך מקום ההעבודה של הוריכם.
אני אמור באוגוסט לעבוד 4 ימים+יום כיף ולהרוויח 142 ליום אך החישוב הוא על 9 ימים כבונוס קטן כבן עובדים. אז הסכום יוצא 142*9 :) שזה כ-1300 ש"ח ל4 ימים :) אחרי זה כבן עובדים אשר מחזיק בצו גיוס יש המון מקומות עבודה אשר מזכים את ילדי העובדים במספר ימים עבודה , אני יודע שבקק"ל זה חודש עבור סכום כסף נכבד , ובחברת חשמל זה 10 ימים עבור סכום כסף נאה מאוד. אלו אשר יכולים לעשות זאת דרך הוריהם , עשו זאת חבל על ההזדמנות הזו. |
סתם משהו שאני רוצה לומר לבעלי אתרים ובעלי עסקים שונים שמחפשים עבודה בקיץ,
במידה ויש לכם עסק או אתר אינטרנט לא ריווחי מספיק שמאלץ אותכם למצוא עבודה נוספת, אני הייתי מציע לכם להשקיע בו מבחינת הרווחים, למצוא דרכים להרוויח. בקיץ יש לכם המון זמן לטפח עסקים\אתרים ובאמת לעבוד על זה ברצינות. שיהיה לכם בהצלחה. |
ציטוט:
למישהו יש משהו לסדר לי בחיפה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
עם תרצה דבר איתי באיסיקיו אני מארגן לך אני אחראי שמה |
אורי, אפשר להצטרף? :)
אני מניח שאני סתם אכתוב מאמרים בתשלום =\ הייתי הולך על פארק מים אבל אין פארקים קרובים לחיפה... |
אני עובד כסדרן בסופר, מחלקת חומרי ניקוי :]
|
ציטוט:
|
אני עובד באולם של דוד שלי, אם אתה מכיר את אולמי בית אשל :)
ממלצר, מרוויח 80 לאירוע + טיפים. |
גיא אחי תן לי דרך ליצור איתך קשר נשמע בן זונה
ועומרי יא שמן מי יתן לך טיפים הם יחשבו שגמרת להם חצי אוכל :D |
ציטוט:
פלאפון 0509113026 עדיף באיסיקיו תשאיר הודעה או משו תגיד לי שזה אתה כי בפלאפון אני כמעט ולא הרבה זמין בזמן האחרון ואני מסננן אנשים שלא לקוחות שלי כי אין לי ממש זמן חחח |
פשש מזל טוב אני חיפשתי לא מצאתי..
|
אמ.. אני יכול לקבל עבודה דרך ההורים אבל לא כלכך באלי .. XD
מלא ילדים שאני מכיר עובדים בחופש .. אבל אני לא יודע קצת מתרגש אוליי בגיל 16 אני יתחיל =) מזל טוב למי שיש :P |
|Lol|
ציטוט:
|
שיהייה לך בהצלחה בעבודה החדשה אחי :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני שאלתי אותם בנוגע לעבודה(אני גר לא רחוק משם) הם אמרו לי יום ראשון יהיה תפקיד פנוי. מקווה שאני באמת יתקבל :-) |
תתחדש על העבודה
אני השגתי עבודה בUPS מעצב גראפי, 22$ לשעה ארה"ב טוב! לא מתלונן :) |
ציטוט:
ו22 דולר?!! זה משהו כמו 80 קבל +-!! |
ציטוט:
תוכנות עם רשיון מה שהרבה פה לא רגילים חחח אנחנו עוסקים בעיקר בדפוס ומשרתים חברות גדולות פוסטרים, כרטיסי ביקור, פלאיירים, תפריטים למסעדות ועוד... |
הוצאות מחייה בארה"ב גבוהות יותר בהתאם למשכורת.
כל הכבוד על קבלת התפקיד , ומה עברת לפני הגיוס שלך לגור בארה"ב כדי לעשות כסף? |
עוד לא סגור, אבל בעז"ה יש מצב שאני עובד באיזה קיוסק באיזו בריכה באיזה בית מלון בטבריה (חח סיבוך), למכור ארטיקים וזה.
בהצלחה לכולם :P |
מזל טוב, שיהיה בהצלחה :)
תגיד, אם אתה שותף כלים, אתה מקבל חצי חצי עם הכלים, או 80 20? איך מתחלקת השותפות? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ