![]() |
אז..איך התעודה שלכם?
אני קיבלתי יום לפני.
כי מחר אני לא לומד, אז סיימתי תחטיבהXD ממוצע: 82 לשון: 65 (ז***) הבעה: 80 מתמט': 80 אנגלית: 85 מדעים: 60 (ז***) חינוך גופני: 85 מורשת: 80 אומנות: 90 (LOL) חינוך: 80 התנהגות: טוב הערות: שחר! נער חביב ונעים הנך, השגיך הלימודים טובים, אני בטוחה שבשנה הבאה תשקיע יותר. בהצלחה, חופשה נעימה, דרורה. החלטת המועצה הפדגוגית: התלמיד עולה לכיתה יוד במסלול בגרות טכנולוגי. יצא לי סבבה לא? מה איתכם?:> |
אנחנו מקבלים תעודות מחר..
|
לא מקבלים תעודות בגלל העיצומים :D .
יש לי מזל ;) . |
מחר...
|
מחר אני מקבל..
אני מתחנן שהעיצומים יהיו גם בבצפר שלי |
תעודות? מקבלים עוד המון זמן.. עד שמשרד החינוך מעביר ציונים ועד שבית ספר מדפיס את התעודות בגרות.. זה לוקח זמן..
|
תעודה..? מה זה? :X
למי אכפת מהתעודות, נראה לי מחלקים מחר אבל אף אחד לא בא XD את המגנים אתה כבר יודע, ומה שאין לך בגרות לא אכפת לך... |
לא מקבלים תעודות.. איזה עצבים אני לא יכול לראות למה המורה להיסטוריה נתן מגן נמוך כל כך.. בן ****
היסטוריה 66 מתמטיקה 100 לשון 90 התנהגות טובה מאוד (השערה חחח) |
מחר
|
נקווה לטוב חחח....
|
לא מקבלים תעודה בגלל העיצומים :D
חחח דיי מזל.. |
עיצומים...
ביטול תעודות. |
חחחח אני את התעודות סיימתי לקבל לפני 5 שנים :)
|
תנך: 85
ספרות: 80 אנגלית: 90 מתמטיקה: 80 פיסיקה: 80 מיתוג: 95 אלקטרוניקה: 90 מעבדות מיתוג ואלק: 100 של"ח: 80 חינוך תעבורתי 85 הסטוריה 80 לשון: 85 |
לא מקבלים תעודות..:\
|
לא כולם מקבלים..
אני כן קיבלתי, וכאלה שמקבלים בכל זאת אז המורים מהארגון לא רושמים להם ציון. נ.ב: אני צובע עוד חצי שעה תשיער לשחור סיני\כחול XDD |
אין תעודות אצלנו =] והיו לנו קטעים בגלל זה (הלכנו לים למרות שהבית ספר החליט שלא נלך,אנחנו הולכים לאן שבא לנו כבר שבוע) כי הם לא יכולים לעשות לנו כלום (להוריד ציון...לא שזה כ"כ משנה)
אם היתה לי תעודה אני מניח שהיה ממוצע של 90-94 |
לא מחלקים תעודות
בגלל העיצומים |
אני לא מקבל תעודות..
|
בעעע יש לי ממוצע בטח של איזה 70 (כיתה ט)
|
אנחנו לא מקבלים תעודות אבל מחר נראה לי אני אקבל גיליון הערכה...
|
אין תעודות..
אני מחכה לציוני הבגרות. הגישו אותי על: היסטוריה- 84 מתמ' (שאלון 05) - 70 מיתוג (אלקטרוניקה)- 87 לשון - 80 וזהו.. יש לי עוד 2 בגרויות לעשות.. :( |
אמ.... מקווה שהיה טוב...
וגם תאמת לא כולכך אכפת לי מהתעודה יותר מהבגרויות... ורק מהמקצועות שיש השנה בגרות בהם. ושנייה על איזה עיצומים בדיוק אתם מדברים? |
איזהה כיףף אני לא מקבל תעודה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנא למחוק :). |
כל אלו שדחו להם את התעודות... מה אתם שמחים? כולה דחו לכם את יום הדין..
|
LOL, אין תעודות
|
היה ידוע כבר שאין לפני כמה שבועות.
אבל לי יש כי המורים שלי לא באירגון נהנה בננה^_^ נ.ב: צבעתי תשיער לכתום, זה היה בחימצון יצא בן זונה ואז אמרנו נצבע לכחול וזה חזר לי לשחור כמו פעם=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ צובע לכתום שוב! |
תעודה זה דף נייר, עם ציונים עליו, שמסתכלים עליו בהתחלה ואז זורקים אותו הצידה.
אין מה להתרגש. startzero.net - במדעים 60 ?! בחלומות הכי גרועים שלי לא הייתי מקבל כזה. |
אין תעודות, עיצומים
|
אין תעודות - אין פיגועים! :O
(של.ההורים.בילדים.כשהם.רואים.תתעודה) מקבלים מחר אם אין עיצומים, זה שאתה קיבלת היום לא אומר :( |
פיי איזה תעודה גרועה יש לי אני לא מאמין על עצמי
ביולוגיה-עוד מעט בגרות לכן אין ציון סופי מתמטיקה 4 יח' -0 ואני עושה קורס קיץ בגלל זה אנגלית 5 יח'-94 הכי גבוה שלי.. ד"א בבגרות קיבלתי 100 חיבור-85 ספרות-70 תנ"ך-40 כמו לכל שאר הכיתה שלי(מורה חרא) מגמה חקלאות-55 ספורט-90 |
דווקא ההורים שלי לא אכלו אותי.. אבל הם מאוכזבים ואני מבין למה חחח
בכיתה ט' אני הולך להשקיע כל מה שאני יכול בלימודים, אני לא רוצה להיות במב"ר, אני רוצה לעלות לעיוני. http://www.keep.co.il/out.php/i558_teodahet.jpg |: |
ציטוט:
:-0 OMG |
ציטוט:
מזל שהיא לא כתבה כמה חיסורים באמת יש לי -.-" |
אין תעודות, עיצומים
|
ספרות:85
מתמטיקה 5 יחידות:91 ערבית 67 אנגלית 91 בין תחומי 85 חינוך לדמוקרטיה 85 ת"י:91 כימיה:91 פיזיקה 80 חנ"ג:90 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ