![]() |
דומיין ישראלי חדש :)
שלום :).
קניתי דומיין חדש לאתר עתידי, כמו שוקס, שין, מקושרים וכו'. הדומיין נקרא www.MySelf.co.il איך? תודה ענקית לMatches |
דומיין טוב, יכול גם להימכר בהרבה בעתיד.
מוזר שעד עכשיו לא קנו אותו. |
איפה התודות?
אני המצאתי את השם הזה! \: |
גם אני קניתי אתמול דומיין חדש, אבל משהו פרטי, לא המוני :) ...
תתחדש באמת מוזר שלא קנו עדיין. |
חחחחחחחחחח נשבע לך לפני כמה ימים ראיתי אותו אבל אמרתי לעצמי 'מה אני יעשה איתו?'
הוא נחמד לא יותר..דוגרי לא ההייתי קונה אותו . עובדה שלא קניתי :P .. |
אחלה דומיין
בהצלחה יכול לשמש להרבה דברים |
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ך
איזה רשע מרושע!!!! אני רציתי לקנות אותו!!!!!!!!!!!!!!! }-] נו טוב, זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי (כנראה כדאי לקנות להבא במקום ססתם לפנטז |Rolleyes| ) מזל טוב |קורץ| |
ציטוט:
דומיין נחמד דור.. אני לא מתחבר לכל האתרים סטייל "שין", ככה ש....לא התלהבתי מהרעיון לאתר...אבל הוא נחמד מאוד. |
ציטוט:
לי קרה עם Giggle.co.il, Diary.co.il, עכשיו עם MySelf ועוד כמה פעמים |דמעות| ד"א, אם לא אמרתי - יופי של דומיין |קורץ| |
ציטוט:
למרות שהיום עליתי על איזה דומיין נחמד שאני לא יודע איך הוא תפוס בorg.il ולא בco.il, אבל..שיהיה. יש עוד כמה דומיינים על הכוונת..נקווה שלא יתפסו אותם, קודם צריך כסף. |
דומיין קליט נחמד והכל...
אבל למה הוא יכול לשמש כבר? "בעצמי" מה ה כבר יכול להיות :\ |
באמת דומיין טוב מאד
|
ציטוט:
אפשר בלוג על עצמך רשת חברתית (שין, שוקס וכל הסלט) יש מיליון אפשרויות, רק צריך לחשוב :) |
תתחדש!
דומיין עם יכולת לשימושים רבים! בחירה חכמה |קורץ| |
אחלה דומיין בתכלס :)
|
הוא דומיין נחמד, וכן, אפשר להרים עליו מערכת ענקית כמו של השין, השוקס, מקושרים, תות והשאר...
מספיק שיש יותר מדי, אני גם לא מוצא דרך שאנשים יבואו ויגידו "טוב אני מגיב שניה ב'עצמי' ואני בא" וכאלה.. קיצור מבחינת השם בעייתי. תמיד אפשר לפתוח בלוג רציני. |
חזק מאוד :] .
|
אחלה דומיין
|
דומיין טוב, טוב מאוד.
|
דומיין מעולה =] תתחדש !
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ