![]() |
מצעד הגאווה בירושלים...
שמעו,
בעיקרון אין לי בעיה עם הומואים ולסביות, אבל העיניין הוא שהם פשוט לא יודעים מתי להרפות ולזוז הצידה.. החוצפה שלהם לבוא לעיר הקודש ולחגוג את ה"גאווה" שלהם, זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב. אני לא דתי או משהו אבל אני יודע שהדתיים (חרידים בעיקר) לא ישתקו, מה שהולך להיות מחר אני מניח שלא יסתיים בטוב.. אני לא מאשים רק את ההומואים והלסביות אני מאשים גם את אולמרט, מה קרה הבת הלסבית שלו פתחה את הפה וביקשה מאבאלה שירשה לה ולחברים שלה לעשות את המצעד בירושלים, אז הוא הסכים?.... אם אולמרט לא יצא מהממשלה עם ישראל נמצא תחת סכנה, אומנם לא סכנת הכחדה אבל ברור שהעם שלנו לא כשיר למלחמה נוספת בהנהגה כושלת.. אם אולמרט ישאר קודם כל הינה הדוגמא של מחר, הדתיים לא ישתקו ואני מניח שמה שילך שם לא יהיה נעים לאף אחד (חוץ מלערבים אני מניח). דבר שני המלחמה הקרבה (אפשר לומר כבר בפתח) עוד דוגמא טובה לכך שהעם שלנו הולך להיפגע, הפגיעה תהיה בצורה קשה מאוד אומנם עכשיו עומד בפנינו שר ביטחון חדש ואפשר לומר יותר חזק, אך כל עוד כל הממשל הישן לא יורד אנחנו חיים תחת חולשה וחוסר ביטחון. מצעד הגאווה לא יסתיים בטוב וכך גם המלחמה שבפתח. אני לא יודע מה יהיה מחר בירושלים אבל אני אומר את האמת אני מתפלל שזה לא יגמר ברע, כמו כן אני מתפלל גם לשלום החיילים שמה שקרה במלחמה הקודמת לא תקרה בזו.. ומי שאומר שטויות ואיזה מלחמה בראש שלי הוא בן אדם נורא נורא אופטימי ואפשר לומר גם קצת טיפש. זהו סיימתי, רציתי לכתוב את זה ולדעת מה דעתכם בנושא.. אם מישהו לא קרא עד הסוף אני אבין חח אבל זהו נושא חשוב. שהיה לכולנו יום טוב ובתקווה שבוע טוב. |
צודק , ועוד דבר
שאתה בא ועושה את המצעד דווקא בירושלים שהכי חשובה מבחינה דתית! זה חצוף..! |
גבר,המצעד צועד בירושלים כבר שנה שישית.
שנה שעברה משום מה החרדים התחילו להשתולל. מה כואב להם? שחצי מהחרדים הומואים? מה הם רוצים?. לא יודע אם זה נכון לקיים את המצעד בירושלים או לא,אבל האלימות של החרדים מוגזמת ואסור שבגללה יבוטל המצעד ולו רק בגלל כדי לא להיכנע לאלימות. |
אני לא מבין.. מה אכפת לכם שיבואו לעיר הקודש?
רוצים לחגוג שיחגגו, הם גאים בזהותם המינית. באמא שלי הדתיים עושים מכל זבוב פיל.. מי ישמע שפשוט יישבו בבתים שלהם שעתיים ושיצאו הלכו כל ההומואים והלסביות. |
רציתי לכתוב משהו ארוך, אבל אני אגיד בקצרה - לא טוב לחרדים(שמתנגדים למצעד)? שהם יעופו לת"א.
חיות אדם אלא, האנשים שמנסים להטיף מוסר לאנשים ולהגיד מה אלוהים רוצה מתנהגים כמו פאשיסטים ועוד מעיזים לקרוא לאנשים אחרים נאצים. וברוך מרזל, אויי כמה שאני שונא את האדם הזה, ימני קיצוני לובש כיפה ומתנהג כמו איזה מחבל.. הדמוקרטיה פה בשפל, ואם זה קודם כל מדינת יהודים ואחר כך דמוקרטית... אז גרמניה היתה קודם כל גרמנית ואחר כך דמוקרטית - הצדקה למעשים שלהם. ישראל מתנהגת למיעוט כמו שגרמניה הנאצית התנהגה למיעוט.. ניתאי, פתחת אשכול על נושא רגיש.. יהיו פה המון וויכוחים חח.. |
דברים כאלה מתלהטים כאן,
אני רק רוצה להזכיר: "אדם לאדם זאב" לא אצלנו - משתמשים שיגררו את עצמם לפגיעה אחד בשני/ במישהו יגרמו לחסימתם לאלתר. אני מקווה שסוף סוף יהיה דיון כמו שצריך. |
1. אני דיי בטוח שהמסלול של המצעד לא עובר בשכונות הדתיות.
2. מה זה דווקא בירושלים? אולי כי זאת עיר הבירה? =\ 3. אני גם דיי בטוח שרוב המתנגדים הם אלו הפאנטים שמספרים לך סיפורי שטיפת מוח על כמה נפלא הה' שלהם. מצער שגם הילדים שלהם כאלו. למקרה שאתה לא יודע, תדליק חדשות. בסך הכל לדעתי פשוט עלובים, לא מתורבתים ולא מפותחים, מגדלים דור נוסף של כאלו. מכעיס. |
לדעתי זאת פשוט חוצפה. לא שאני דתי, אבל
ישראל זאת מדינת היהודים. רצינו מדינה משלנו. ויהודים זה מהמילה יהודי. יהודי הוא בן אדם שזאת הדת שלו. ובמדינת היהודים ארץ ישראל, בעיר שהיא דתיה, עיר הקודש בערץ הקודש. צריכים לעשות כזה דבר? למה? ואם כבר יש הומואים ולסביות, למה הם צריכים להפגין את זה? |
הבת שלו לסבית של אולמרט?
|
ציטוט:
|
מצעד הגאווה יביא את הרע לעם ישראל!!!
אתם לא מבינים תיראו כמה רע זה מביא לעם ישראל עם הדור הזה ימשיך ככה ישראל בצרות גדולות! |
לדעתי הם יכולים לעשות כל מה שהם רוצים, אבל כל זה בהתחשבות בשאר הקהילה. כפי שכתוב אצל מישהו בחתימה, המדינה נשפטת לפי המיעוטים. על המדינה חובה לתת לאותם אנשים במה להפגין את הרגשות שלהם, אבל עליהם להתחשב בשאר האנשים. במידה וזה מפריע לאנשים כלשהם שהם יצעדו ליד הבתים שלהם, הם יכולים להזיז את המסלול לעיר אחרת ומקום אחר (אל תחשבו שאני דתתי ואני שונא את הדתיים שעושים בלאגנים, אבל אי אפשר לבוא אליהם ו"לבקש" שהם יעשו בלאגן.)
|
הקטע של החרדים זה לא שיעברו ליד הבתים שלהם והחרדים יראו אותם וזה לא יפה וכו' וכו'...
הקטע הוא שהם מחללים את עיר הקודש. |
תיראו בעיקרון אין לי בעיה שיפגינו,
מצידי בת"א.. עיר שלפי דעתי נותנת במה להרבה מאוד מגזרים שונים, אז איפה הבעיה שגם הקהילה הלסבית וההומואים יהיו בה?.. אני לא דתי אבל לפי דעתי זה שהחרידים מפגינים על מנת שהקהילה הזאת לא תצא ככה בעיר הקודש, זה נכון אומנם דרך הפעולה שלהם קצת אגרסיבית אבל לצערי במדינה הזאת לא מבינים אחרת.. אם זאת לא המדינה הייתה מבינה הפגנות שלא בכוח אז וואלה מה שהחרידים עושים זה פשע, אך לצערי זה לא נכון... אני יודע שאלימות זאת לא הדרך ואני לא תומך בה אבל אם כוח זה מה שיעזור לעצור מהומות שיתחוללו בכל זאת לאחר תחילת המצעד ואני מתאר ששם המקרים יהיו בהיקף גדול יותר, אז שישתמשו בכוח.. אני לא מדבר על כוח מבחינת הרג או פגיעה באנשים חס וחלילה אך יש הרבה הפגנות עם כוח שאין שימוש בפגיעה באדם. לילה טוב. |
אני גם נגד עשיית המצעד בירשוליים...
מבחינתי שייחיו את החיים שלהם מבלי להרפיע לאחרים, העניין הוא שיש את כל העולם לעשות את המצעד והם בוחרים דווקא בירושליים כדי להציק וליצור מהומה, זה מה שמעצבן... לדעתי הממשלה עשתה טעות והם הולכים לשלם על זה בקטטות שיהיו כנראה בין החרידים לבין הגאים. |
אני לא מבין למה הם חוגגים,
הרי הם לא אלו שמבקשים שיתייחסו אליהם כאנשים רגילים? הצעד הראשון הוא להתנהג כמו בן-אדם רגיל, ובן אדם רגיל לא מארגן מצעד פומבי בגלל הנטיות המיניות שלו. אין לי בעיה עם הומואים\לסביות, אבל לדעתי לדרוש משהו X ואז לעשות משהו Y שסותר את הדרישה X זו חוצפה. |
ציטוט:
ציטוט:
צודק. ואלי אל תהיה לחוץ (: אני רואה שאתה כל שנייה נכנס לאשכול לבדוק מה קורה, אני משער שאנשים מתחילים להיות מספיק מתורבתים כדי לא להרוס את האשכול הזה.. שבוע טוב לכולם (: |
ציטוט:
בקיצור, אין שום סיבה הגיונית שלא יעשו את זה ויעשו את זה בירושלים. איש באמונתו יחיה. לא הבנתי את הקישור לאולמרט בכלל, הוא לא אחראי על זה ולא צריך להתערב בזה. ועוד יותר, הקישור לבת שלו עוד יותר דבילי. לפי מה שאתה אומר אם היא תגיד לכבוש את ארה"ב זה יקרה. |
אני גם נגד קיום המצעד בירושלים.
על מה הם כל כך מתעקשים? יש כאן שני צדדים, אם צעד אחד לא מסכים. למה ללכת בכוח? המצעד סתם יסבך את המצב. ירושלים היא עיר הקודש עבור כל הדתות וקיום המצעד יביא רק רע. זה בקשר למצעד. אבל מה הקשר לאולמרט ולמלחמה? אין שום קשר אליו, וזה סתם עוד נושא שונה לגמרי.. בכל מקרה תפתח סקר-אני נגד |
ציטוט:
אתה לא יודע כמה שהמצעד הארור הזה וההחלטה לעשותו בירושלים כמה צרות היא תגרום לעם ישראל! לא מפריע לי שיעשו מה שבא להם! אבל למה בירושלים . ? מה אכפת להם אלה ?פרנציפ רוצים לעשות. אני מצדיק את הדתיים , ואם היה לי אפשרות אני הייתי אפילו הולך ועוזר לדתים! בושה וחרפה מה שנהיה מהמדינה הזאת. |
שמעו ככה או ככה המצעד יקויים ואני עוד שעתיים וחצי יוצא לירושלים עם תיק פיזור, מדים ואלה
אני מקווה מאוד שהכל יעבור בשקט ואז אני יחזור הבייתה עד 20:00 ... בכל מקרה, מה שיבוא לקראתי, הומו או דוס יקבלו אלה לראש .. או אם יש צלמים באיזור אז אלה לרגל.. נמאס שבכל עימות קטן דופקים אותנו באמצע.. בכל מקרה אם תראו אותי בחדשות אני סוף סוף עולה על מדים כחולים כאלה שלא ראיתי כבר הרבה מאוד זמן |
ציטוט:
ציטוט:
תנסו אולי פעם אחת לשם שינוי להבין את האחר. מה אכפת לכם מה הם עושים ואיפה הם עושים? כמו שלכל דבר יש תמיכה יש לו גם התנגדות. אם אתם רוצים שלכולם תיהיה אותה דעה סעו לקובה, ונצואלה, איראן או סוריה, אחלה דיקטטורה יש שם. |
ציטוט:
שיהיה אחר שיעשה מה שבראש שלו חסר ערים בישראל ? שילכו יעשו את זה בת"א או משהו ,למה דווקא בעיר הקודש? אה?.. למה פרנציפ הזה? |
ציטוט:
sheeze צודק ב100%, ומי שמתנגד למצעד, שלא יתקרב למצעד מה קרה כאילו שהעיר שייכת לדתיים... ואיך הדתיים האלה עוד מעיזים להשוות אנשים לנאצים אוהו... בקיצור נמאס לי מכל אלא שחושבים שיש להם את הרשות להטיף מוסר לאחרים.. למי שיש בעיה עם המצעד שילך למקום אחר לשעתיים.. |
ציטוט:
|
רובכם לא גרים בירושלים אה? רחוב יפו שדרכו עובר המצעד ושאר הרחובות של המצעד הינם שכונות חילוניות!!! ומרוחקות משכונות דתיות/חרדיות בצורה משמעותית.
הם מתנהגים כאילו זה עובר במאה שערים. חאלס לדיקטטורה החרדית! מה אנחנו באירן? אסור לאנשים להביעה את זהותם המינית? אני לא מבים אתכם בכלל,ובפרט את אלו שהזכירו את ביתו של רה"מ מה היא קשורה? תפסיקו להצדיק את האלימות החרדית,אלימות לא תפתור שום דבר. |
נאצים זה מה שאתם ,
זאתי עיר הקודש של עם ישראל אם הבת של הבן זונה הזה לא היית לסבית הוא לא היה עושה כלום הלקקן הזה כוס אמא שלו ..ברוך ברזל בגלל אנשים כאלו אנחנו חיים כאן יא מסכנים |
לא הבנתי באמת..
מה בכוח רוצים באלגן שיעשו תמצעד בת"א איפו שמצעד האהבה.. שם לא יגידו כלוום.. סתם בעיות עושים המדינה הזאת |
שיעשו את השטויות שלהם במקום אחר...ירושליים היא עיר הקודש ולא שם עושים דברים כאלה! שבכלל יתביישו במה שהם לדעתי- זו מחלה ובנאדם שיש לו מחלה לא צריך ללכת ולהפגין בעדה
קיצור אותי זה מגעיל ועכשיו אני כבר רואה את התגובות "מה הם לא בני אדם" "ככה זה היה לפני 200 שנה שלא הרשו לאנשים חולים לצאת מהבתים" אז לכל יפי הנפש אני שואל מראש: כמה מכם לא היו מתביישים ללכת להגיד להורים שהם הומואים? 2 אנשים? יופי זה מראה משהו |
ציטוט:
לא בשביל ברוך מרזל שהולך להרביץ לחיילים בהתנתקות, ולצעוק לרצח של אותם חיילים, לצעוק לרצח של אנשים מהקהילה ההומו-לסבית....ובכלל כל אחד שלא תואם את העמדה שלו. אגב, תצפה לאזהרה או אפילו השעיה על השפה היפה שלך. בקשר למצעד, אני לא ממש יגיב...לדעתי כמדינה דמוקרטית זה זכותם...אם אנחנו מבטלים (כמו שאמרו כאן) אנחנו לא יותר טובים מאיראן. מי שעושה את הבלאגן לא לשכוח, זה החרדים, כשיש שם מצעדים אחרים (ויש הרבה) הם לא מתלוננים חס וחלילה. |
ציטוט:
זכית בהשעיה. לפרטים נוספים: http://www.hosts.co.il/forums/showth...143#post494143 |
צריך שמצעד הזה יהיה הדדי מרוחק מהדתיים שנמצאים שם,והדתיים לא יפרעו יותר טוב מזה?(מדינה דמוקרטית)
|
אני אישית לא בעד ולא נגד המצעד, אבל אנחנו מדינה דמוקרטית ולכן אסור לנו למנוע מהם לצעוד אחרת הדמוקרטיה שלנו תהיה בסכנה.
זכותם המלאה לצעוד היכן שירצו במדינה, יש חופש ביטוי במדינה. אין מה לעשות,אנחנו לא מדינה דיקטטורית ולפי חוקי המדינה יש להם זכות מלאה לצעוד היכן שירצו. הנושא הזה עולה כל שנה מספר פעמים לבג"ץ ותמיד הם מאשרים לגאים לעשות את מצעדם בירושלים כי זאת זכותם המלאה לעשות זאת. |
ציטוט:
אם כבר החרדים מביאים הרבה יותר רע מהם! ואני לא מבין מה הבעיה שלהם שיתקיים מצעד גאווה בירושלים?? ושלא יבואו ויגידו מה הבעיה שלהם לעשות את המצעד בת"א! כי זו עיר הבירה שלהם וזכותם לערוך מצעד גאווה בעיר הבירה שלהם! אם ויש בעיה לחרידים עם המצעד אז הבעיה כולה שלהם.... שפשוט לא יצאו לרחובות באותו יום או שפשוט מאוד לא יסתובבו באותם רחובות... זה כמו שאני יגיד שיש לי בעיה בחרידים מסתובבים לי בת"א... אותו הדבר בדיוק! |
חח המתנגדים להומואים לרוב מתגלים כהומואים, לא אתפלא אם יש כמה חרדים שמתפרעים והם בעצמם כאלה:)
החרדים כבר הביאו את הרעה על המדינה, הגאים נלחמים על הזכוית שלהם(בואו נדבר ת'כלס, כשאתם שומעים שמישהו הומו אתם מתרחקים ממנו רק בגלל זה) והחרדים נלחמים על מה? קדושת העיר? הרי הגאים לא עוברים בכותל ולא ליד בתי כנסת.. הדמוקרטיה יותר חשובה ממה חושבים החרדים האלה שמתפרעים בלי סיבה, הגאים לא מתקרבים לשכונות שלהם בכלל במצעד. אם לחרדים לא טוב עם הדמוקרטיה במדינה.. שיעברו לאיראן שם כולם נאלצים לחשוב אותו דבר והדת קובעת. |
אני חושב שהלסביות וההומויים האלה הם סתם אנשים...
חולי נפש... מזה ... אתה נולדת גבר... מה זאת אומרת אתה רוצה להיות אישה..??? אני חושב גם שלא צריך לעשות את זה בירושליים.. ואני חושב גם שהמשטרה לא צריכה להגן עליהם.. שיעשו אם הם רוצים שם.. אבל יבואו החרדים ויפוצצו אותם כמו שצריך... אם כבר שיעשו את זה בתל אביב או משהו... למה בירושלים!?!?!?!?!? |
ציטוט:
הם לא חולי נפש ולא נעליים ! אתה יודע מה זה חולי נפש? ממליץ לך מאוד קודם לדעת מה זה חולי נפש. ולמה שלא יעשו את זה בירושלים דווקא בגלל כמה חרדים ומוסלמים??? זו מדינה חופשית! זה לא שהם עוברים על חוק כלשהו! והמשטרה כן צריכה להגן עליהם כי הם חלק מהמדינה הזו הם משלמים מיסים והכל כמו כולם! ומה זה שיעשו את זה בת"א הם בכלל לא צריכים לשאול אף אחד מהם מלא אם הם היו עושים את זה בבני ברק וואלה הייתי מבין שזה דווקא ולא צריך שזה יעשה שם אבל זה פאקינג ירושלים זה פאקינג עיר הבירה שלהם! זה כמו שאני עוד פעם יגיד לא מעוניין שחרידים יסתובבו בת"א ועוד במיוחד עם הדבר הנוראי והמסוכן הזה שקוראים לו "כיפה וציצית זה פחד אלוהים..." אז מה כל חרדי שרואים בת"א מפוצצים אותו במכות?! ולמה בירושלים מהסיבה הפשוטה ביותר בעולם זו עיר הבירה שלהם! |
קודם כל הם כן חולים,תקרא לזה חולי נפש או חולי שכל או חולי טמטום-ממש לא משנה
דבר שני טיפה התחשבות-למה שם? מה העיקרון הזה של לעצבן? ולעזאזל דקה עם הדמוקרטיה אנחנו מדינה יהודית לא? אם אתה רואה חרדי עם כיפה או לא יודע מה זה לדעתי די יהודי אבל בן שמרגיש כמו אישה זה לא ממש |
ציטוט:
כל אחד והנטיות המיניות שלו! ולפי הטעם שלו... זה כמו שאני יגיד מי שלא אוהב בלונדיניות הוא חולה! תספיקו כבר להיות כאלה פרימיטיביים! אנחנו כבר עברנו מאה... מה פאקינג אכפת לכם מאנשים אחרים אני לא מבין? מפריע לכם מהנטיות שלהם? אז מצטער להגיד לכם הבעיה היא כולה שלכם וכנראה מי שצריך פה טיפול זה אתם! למה להתחשב? סליחה למה שהחרדים לא התחשבו בהם זה עיר הבירה גם שלהם! וזה לא שהם יעברו בשכונות דתיות... וזה לא שהפם יעברו בבני ברק או מאה שערים! זה כמו שאני יגיד ככה ת"א זה יותר עיר חילונית מסכימים איתי? הלכתי לי ברחוב לגמרי חילוני פתאום אני רואה כמה דתיים עם תפילין ומבקשים ממני לעשות "מצווה" ולהניח תפילין ואני לא ראיתי שום איש בא ומרביץ להם ופוגע בהם נותנים להם להמשיך כי זו מדינה דמוקטית! דיי כבר נמאס כל פעם שרק לחרדים יש בעיות עם כל דבר ולפי זה כל הארץ צריכה להגיד אמן... דיי כבר! שהחרדים ידעו מהי דמוקרטיה! וכמו שאמרו רוצים שהכל ילך לפי הדת ולא לפי הדמוקרטיה שילכו לגור באירן זה יתרום הרבה לארץ... |
אנחנו מדינה יהודית, גרמניה הנאצית היתה גרמנית... אז אם אתם מצדיקים את הפגיעה בהומואים(בוא נקרא להם - המיעוט במדינה) אז אני מצדיק את הפגיעה ביהודים שהיו מיעוט בגרמניה.
וזה לא חולי נפש, אולי להיות גבר ולאהוב אישה זה להיות חולה נפש? למה אתה חושב שהקבוצה שבה אתה נמצא היא הנורמלית? חרדי עם כיפה שזורק אבנים זה לא חרדי, חרדי שמתנהג כמו טרוריסט ודוקר אנשים זה לא חרדי, חרדי שפוגע באנשים ששונים ממנו בקצת ואחר כך הולך לבית כנסת - זה מתחזה לחרדי, ואלוהים רואה הכל.. חלאס לחשוב שאם זאת מדינת ישראל והרוב בה הוא יהודי מותר ליהודים לעשות מה שהם רוצים, אני מצדיק את השנאה של העולם כלפי ישראל, ישראל מתנהגת לאחרים כאל זבל למה שהאחרים לא יחזירו לישראל? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ