![]() |
קפץ אחרי פיתה שנפלה מהחלון
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3415200,00.html
לא שאני בא להעליב אותו אבל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול! תקראו את הטוקבקים בכלל אני על הרצפה חחחחח |
שיהיה לו החלמה מהירה,אני לא מאמין שהוא מפגר בשביל לעשות את זה,אולי הוא בטעות נפל
|
עצוב :( ..
אבל מצד שני מצחיק חחחחחחחחחח ... |
החלמה מהירה.. איזה הזוי זה אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.
|
הוא פיתה אותו =[
לא סתם קוראים לזה fast food חח איזה תוגובות |
"גבר במטבח זה כמו אישה על הכביש"
חחחח בכל מקרה,הפיתה הייתה חשובה לו.. שתהיה לו החלמה מהירה. |
החלמה מהירה..
חחח איזה תגובות.. "23. מה עם הפיתה?? למה לא מדווחים מה מצבה? " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחח אוויר, קראתי את הכתבה ופה ושם טוקבקים...
אבל "הוא פיתה אותו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד החזקים יא אללה חחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי בטוקבקים שהיה רשום שזה היה בלילה :\ משהו דפוק, איך מפשירים על החלון פיתה בלילה? |
אולי באמת הוא שמר בפיתה את האקדח שבו תיכנן להשתמש נגד ג' יפית.. הינה טוקבק קורע:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3415200,00.html |
חחח
הפיתה מתלוצצת עם רופאיה |
חחחחחחח
"מזל שזאת לה הייתה פיצה" כי אחרת היה לו גם לנות תפנים :D |
לפי מה שהבנתי הוא לא קפץ אחרי הפיתה אלא ניסה לתפוס אותה ונפל.
אחרת מבית החולים לאברבנל.. |
160. יש לתבוע את המאפייה על רשלנות (לת)
153. זה בגלל שהוא מפשיר בחלונות. אם הוא היה מפשיר בלינוקס הוא לא היה עף. 46. זה עוד כלום לעומת מה שקרה לשכן שלי: ניסה להפשיר פיתה במיקרו וננעל בתוכו. קצת זהירות למען השם. יש עוד מלא טוקבקים נחמדים... החלמה מהירה.. |
ציטוט:
|
חחחחחחח
"הפיתה מתלוצצת עם רופאיה" 165. גם לי זה קרה היינו בלב ים, בהפלגה. אכלתי מנה פלאפל על הסיפון ובעודי מביט מטה אל הים, נפל לי חצי כדור פלאפל אל המיים... אז קפצתי אחריו... כל יום קורים מקרים כאלה... ענק |
מסכן, מקווה שהיה בסדר P:
"ניסה להפשיר פיתה במיקרו וננעל בתוכו. קצת זהירות למען השם." חח התגובה הזאת הרגה אותי חחחחעחחעח P:. |
|
ציטוט:
|
חחחחחחחח קראתי את התגובות:
"הפיתה בסדר?" חחחחחחחחחחחחח |
חחחח..ענק..
בן אדם מטורף |
זה מה שקורה :D
|
חחחחחחח מישהו רשם ככה :
"קודם כל תהיה בריא. ועכשיו -- אתה חייב להבין משהו - לא כל מה שעובד בסרטים מצויירים עובד גם בחיים.כאילו...כשאתה רואה את הזאב רודף אחרי הארנבת,והוא קופץ מהצוק...נעמד באויר, וחוזר חזרה לצוק----בחייםהאמיתיים זה לא עובד !!! עכשיו אחרי שניסית --אתה יודע." |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ