![]() |
אתם מוזמנים להכיר: NSA \ Cosmic
גולשי הוסטס, מנהלי חברות וסתם עכבישי חיפוש רנדומליים שלום,
לאחר שנה שהייתי מחוץ לשוק האיכסון הגיע הזמן לחזור ובדרך היחידה שאני יודע , בגדול אז מה הבאתי לכם הפעם: אני מציג לכם את רשת האירוח NSA אז מהי בעצם רשת אירוח ? מכיוון ש NSA פונה לקהל יעד רחב בארץ ובחו"ל הקמנו רשת חברות האתר הראשי של החברה הינו www.NSA.co.il וכן ישנו האתר ללקוחות המקומיים בישראל שכתובת www.Cosmic.co.il כל החברות רשומות כחוק, מקבלות תשלום בצ'ק , מזומן , כרטיס אשראי ובדואר רשום. לפרטים נוספים , הזמנות , שאלות, תשובות וסתם לשאול מה השעה... ניתן ליצור קשר בדרכים הבאות: אימייל: asaf@nsa.co.il נייד: 050-7640009 וכמובן לבקר באתרי הבית: www.Cosmic.co.il www.NSA.co.il |
בהצלחה אסף
|
בהצלחה :) .
אבל לא ממש הבנתי מה זה , שיהיה . |
בהצלחה, נראה טוב!
|
ציטוט:
|
בהצלחה, שני האתרים ניראים טוב,
נראת חברה רצינית. בהצלחה. |
בהצלחה אסף.
|
בהצלחה אסף ;)
|
בהצלחה !! נראה רציני
|
בהצלחה אחי..
היכן השרתים הייעודיים שלכם יושבים? |
ציטוט:
ויש ארון איפשהוא בחו"ל... |
ציטוט:
יש לך ארון בחוות שרתים בחו"ל ואתה לא יודע איפה? בכל מקרה בהצלחה, נראה רציני. |
ציטוט:
הארון בחו"ל משמש לגיבוי וכן להרצה של מערכת פנימית שקשורה למערכת סליקה בינלאומית... הארון בחו"ל וכן הארון בארץ אינם שלי הם בבעלות החברה אני שכיר בחברה |
בהצלחה,דיי מרשים
|
אז..מה השעה? |Lol|
וכמובן המון בהצלחה עם החברה החדשה :) |
בהצלחה אסף! שאתה עובר פעם הבאה ליד ג'לג'וליה כך אותי לסיבוב בחווה.
|
בהצלחה!.
אגב, אם אתה מייצג עסק מסויים (אמרת שאתה שכיר בו), אולי תספר לנו עליו קצת...וותק, נסיון וכו'... המשך יום נעים, ושוב, בהצלחה!. |
התרשמתי במידה מסויימת,
מקווה שתחזור לעניינים במהרה. |
אחלה חברה NSA, מי שראה את הקייג' הכחול יודע על מה מדובר (:
מומלץ בקיצור |לב| |
בהצלחה אסף
|
בהצלחה
נראה רציני :) |
האתר של NSA נראה רציני. התרשמתי מ-PR6.
|
אם אני לא טועה ו NSA.CO.IL
זה החברה של אריק אז בהחלט ממליץ הבן אדם ישקיע הרבה בשביל שהכל ידפוק כמו שעון בהצלחה לך ידידי ובחרת אחלה חברה לעבוד בה :> |
בהצלחה :)
|
ציטוט:
|
בהצלחה
|
בהצלחה לכם.
|
בהצלחה.
|
ניראה אחלה חברה בהצלחה
|
נראה טוב ורציני, בהצלחה .
|
בהצלחה. יש קלאן ישראלי גדול של קאנטר עם השם הזה \: שלא יהיו בעיות למיניהן...
|
ציטוט:
לא יודע מי אלה פנומן אבל יודע מי זה אריק הבחור רציני ואני ממליץ עליו ואם אתה עובד איתו סביר להניח שגם אתה רציני כי אריק לא יקח מישהו לא רציני לעבוד איתו אז רק בהצלחה |קורץ| |
ממש חברה רצינית, דפקה לנו את העבודה היום! אני עובד בבית דפוס והם עובדים עם המייל שלהם היום היו כמה נפילו אבל חזר ולפני כמה שעות שוב פעם נפל וזה עדיין לא חזר, ובלי מייל אנחנו לא יכולים לקבל עבודות מלקוחות!
אני מדבר על cosmic |
ציטוט:
.החברה רשומה כבר משנת 99 .. ככה שקלאן של משחק מסויים ממש לא מטריד אותי.. |
נראה טוב ורציני
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ