הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   חומרה ומפרטים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=6)
-   -   פאנל שליטה על מאוררים במחשב :) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=48252)

Omri Shalev 25-06-07 12:51

פאנל שליטה על מאוררים במחשב :)

http://www.qerty.net/file.php?file=Voodka_92936125.jpg

כמו שאתם רואים זה הפאנל הסופי ל 2 מאוררים, כרגע הלדים לא עובדים - בעיה כלשהי שאין לי כח לבדוק מהי עכשיו.
תעזבו את הסימונים והכל, אני הולך לצבוע את הכל פשוט אני עובד על המארז במגרש של התיקונים של האוטובוסים של החברה אז ככה שאין שם מחשב לבדוק ואני לא יביא את שלי לבדוק שם חח
הלדים יסודרו, זה בעיה רק במחשב שלי כי שבדקתי את זה על ספק כח אחר שיש במגרש זה עבד מצוין, מחר אני יבדוק את העניין.

אז... מה דעתכם?

Nadav 25-06-07 12:56

משעמם הא?
ויש מארזים עם בקרה בעוצמת המאוררים אתה לא צריך להכין אחד ;P

Gil B 25-06-07 12:59

יפה, אני אקנה ממך, אני צריך גם, במידה ותמכור דבר איתי נראה.

אני צריך כזה גם שסוגר את הנורות לד שבמארז שלי :)

Alm 25-06-07 13:01

נחמד מאוד, אם היית שם מסך LCS פשוט ומחבר אותו לחיבור סיריאלי ודרך תוכנה פשוטה מזין לו פרטים של חום זה היה הרבה יותר יפה ויעיל, ככה היית יודע מתי להדליק את המאווררים ומתי לכבות.

Omri Shalev 25-06-07 13:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm (פרסם 506742)
נחמד מאוד, אם היית שם מסך LCS פשוט ומחבר אותו לחיבור סיריאלי ודרך תוכנה פשוטה מזין לו פרטים של חום זה היה הרבה יותר יפה ויעיל, ככה היית יודע מתי להדליק את המאווררים ומתי לכבות.

זה בבניה :)
הפאנל הוא רק אבטיפוס חח

ציינתי גם שהלדים לא בדיוק עובדים יש בעיה באלקטרוניקה, תוכנה של המעלות של ה HD יש לי במחשב אז אני יודע מתי להפעיל, בקרוב יתווסף פאנל של המעלות של המעבד, כרטיס מסך, ועוד כמה דברים שאני יצטרך אז ככה אני ידע באמת מתי להדליק, הכל בתהליך בניייה.

Gil B 25-06-07 13:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omri Shalev (פרסם 506757)
זה בבניה :)
הפאנל הוא רק אבטיפוס חח

ציינתי גם שהלדים לא בדיוק עובדים יש בעיה באלקטרוניקה, תוכנה של המעלות של ה HD יש לי במחשב אז אני יודע מתי להפעיל, בקרוב יתווסף פאנל של המעלות של המעבד, כרטיס מסך, ועוד כמה דברים שאני יצטרך אז ככה אני ידע באמת מתי להדליק, הכל בתהליך בניייה.

מתי זה יוצא לשוק? ;P |לב|

Omri Shalev 25-06-07 13:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Gil.M (פרסם 506770)
מתי זה יוצא לשוק? ;P |לב|

חחח
זה לא בעיה לבנות, ולמי שאמר שיש כבר כאלה מוכנים, מה הטעם? כל הכיף זה לעשות לבד אפילו אם זה יוצא יותר כסף - מה שלא קורה.

Derey22 25-06-07 13:46

עדיף לעשות עם נגד משתנה,אתה צריך עזרה אני פה גם באלקטרוניקה,
תעשה לד אחד שאיזה מנורה פועתל לד שני מראה את העוצמה,עם הקבל המשתנה.
ואותו דבר למאוור השני והשלישי וכו

Alm 25-06-07 13:48

צודק, נגד משתנה אכן יותר טוב, ככה אתה גם יכול לשלוט על מהירות המאוורר.

Derey22 25-06-07 13:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm (פרסם 506789)
צודק, נגד משתנה אכן יותר טוב, ככה אתה גם יכול לשלוט על מהירות המאוורר.

הלד השני גם יראה את זה,
אני גם יעשה את זה בvb.יצאת הcom

Omri Shalev 25-06-07 14:01

הכל כבר מוכן, נגד משתנה, הכל יורכב במשך השבוע, למי שאמר עם הלדים, אמרתי כבר שיש בעיה עם התאורה של זה, ברגע שהמאורר דולק היה צריך להדלק הלד אבל יש כמה בעיות עם זה, במשך השבוע אני יתקן את הכל אל דאגה.

תודה לכולם על התגובות.

BlueNosE 25-06-07 17:32

לי יש אחד כזה מוכן במחשב (שאני הכנתי).
זה נחמד ללילה.. חוץ מזה לא הכי שימושי.
אני מחבר אליו גם את התאורה של המחשב אז אני מכבה הכל בלילה וזהו.

בהצלחה, אם תצטרך עזרה אני פה, אני מבין במודינג. ד"א זה נקרא FAN BUS.

matan 25-06-07 18:49

נחמד מאוד, גם אני שוקל לבנות פאן באס בזמן הקרוב...נראה איך יילך.

BlueNosE 25-06-07 18:50

ד"א אתה יכול לראות דוגמא למודינג שעשיתי פה:
http://www.youtube.com/watch?v=eWwz-2avZ0M

urieluri93 25-06-07 18:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 507018)

חחחח יפה |Lol|

Arie 25-06-07 19:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 507018)

עומר... שים בר משקאות בצד ופתח דיסקוטק :)

BlueNosE 25-06-07 19:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Arie (פרסם 507030)
עומר... שים בר משקאות בצד ופתח דיסקוטק :)

חכה חכה, זאת רק ההתחלה, יש עוד 65 יום לפנינו.. ;P

Omri Shalev 27-06-07 17:36

כמה שאני שונא את המארזים שיש לי ולך, עם הידית הזו, לחבר שלי יש כמו שלך עם העיניים המכוערות האלה,
אז יש עדכון קטן בלי תמונות:
עוד שבוע יגיע הקיט סליבים, יגיע קירור למעבד, יגיעו עוד איזה 4 מאוררים, וכמובן פתיחת החלון במארז!

BlueNosE 27-06-07 17:45

אוי שמע, תהיה לך בעיה עם הסליבים, אתה צריך לפרק לגמרי את המחברים, וצריך בשביל זה כלים שאין בארץ. אני ממליץ לך לקנות עם הסליבים גם מחברי UV בצבע כלשהו - אני קניתי כחול עם סליב כחול מנועה.

Omri Shalev 27-06-07 18:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 508699)
אוי שמע, תהיה לך בעיה עם הסליבים, אתה צריך לפרק לגמרי את המחברים, וצריך בשביל זה כלים שאין בארץ. אני ממליץ לך לקנות עם הסליבים גם מחברי UV בצבע כלשהו - אני קניתי כחול עם סליב כחול מנועה.

כלים שאין בארץ?
יש לי את כל הכלים - אל תחשוב שאני מתנשא או משהו, פשוט יש למשפחה שלי חברת אוטובוסים ואת כל התיקונים עושים מתחת לבית במגרש אז יש כלים מיוחדים שאין בארץ.

ולמה כלים שאין בארץ לא הבנתי, ראיתי את ההסלבות של אנשים אחרים, לא צריך כלים לזה כל כך.

BlueNosE 27-06-07 19:31

לאלא
אני לא מדבר על ג'יגסו או דרמל, אני מדבר על כלים לפתיחת חיבורים כמו מולקס או החיבור ATX 20+4...
בשביל לפתוח את זה אתה צריך כלים מיוחדים, אתה פשוט לא תוכל לפתוח בלי זה.
בשביל לשים תסליבים אתה יכול גם לחמם ולחתוך עם סכין יפנית את החיבורים ולהחליף לחדשים. אבל אם תעשה את זה, אתה חייב לקנות חדשים - וזאת הנקודה שלי.

Omri Shalev 28-06-07 12:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 508785)
לאלא
אני לא מדבר על ג'יגסו או דרמל, אני מדבר על כלים לפתיחת חיבורים כמו מולקס או החיבור ATX 20+4...
בשביל לפתוח את זה אתה צריך כלים מיוחדים, אתה פשוט לא תוכל לפתוח בלי זה.
בשביל לשים תסליבים אתה יכול גם לחמם ולחתוך עם סכין יפנית את החיבורים ולהחליף לחדשים. אבל אם תעשה את זה, אתה חייב לקנות חדשים - וזאת הנקודה שלי.

לפתוח את המולקס?
עשיתי את זה איזה 15 פעמים עם כמה כלים שיש במגרש שרציתי להלחים את החוטים של המאוררים למולקסים

HagaiA 28-06-07 13:11

נחמד מאוד אבל לא חושב ששימושי,מילא אם זה היה מחובר לאיזה תאורה למעלה שהחדר שלך פתאום היה הופך לדיסקטוטר או משו חח אבל ממש נחמד =]

Omri Shalev 28-06-07 13:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Keyboard_C (פרסם 509283)
נחמד מאוד אבל לא חושב ששימושי,מילא אם זה היה מחובר לאיזה תאורה למעלה שהחדר שלך פתאום היה הופך לדיסקטוטר או משו חח אבל ממש נחמד =]

הגזמנו קצת לא?

BlueNosE 28-06-07 14:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omri Shalev (פרסם 509252)
לפתוח את המולקס?
עשיתי את זה איזה 15 פעמים עם כמה כלים שיש במגרש שרציתי להלחים את החוטים של המאוררים למולקסים

נתתי לדוגמא מולקס, איך תפתח את ה20+4? או את החיבור של הפלופי? זאת תהיה לך בעיה.

HagaiA 28-06-07 15:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omri Shalev (פרסם 509331)
הגזמנו קצת לא?

מה הקטע שיש עיניים למחשב שלך והם מהבהבות?אתה בקושי מסתכל על זה :\

matan 28-06-07 15:18

לא צריך לפתוח שום מולקסים כאשר עושים סליבינג, החומר שמכניסים לתוכו את החוטים מתרחב...
http://www.vantecusa.com/info/images..._install04.jpg

BlueNosE 28-06-07 15:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי matan (פרסם 509391)
לא צריך לפתוח שום מולקסים כאשר עושים סליבינג, החומר שמכניסים לתוכו את החוטים מתרחב...

אתה טועה, זה לא מה שאמורים לעשות, אין לי מושג מאיפה המדריך הזה בא אבל זה יכול להיקרע בקלות בצורה הזאת.

Startzero.net 28-06-07 15:29

מדהים,
זה מאוד יצירתי ומקורי אם תעשה מעלות.
איך אתה עושה תדברים האלה אם אפשר לשאול? שפה? :-/

BlueNosE 28-06-07 15:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי startzero.net (פרסם 509396)
מדהים,

לא קשור לשפה, זאת חומרה, גם אני עשיתי את זה, וזה לא מאוד מסובך..
מעלות אפשר לעשות עם LCD..

matan 28-06-07 18:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 509395)
אתה טועה, זה לא מה שאמורים לעשות, אין לי מושג מאיפה המדריך הזה בא אבל זה יכול להיקרע בקלות בצורה הזאת.

תאמת לקחתי את זה מהאתר של יצרנית ערכות הסליבינג (Vantec), זה המדריך התקנה שבא עם הערכה...

BlueNosE 28-06-07 18:30

אני לא יודע. הסליבים שאני קניתי לא גמישים כאלה ולא יכולים להימתח מעל 10*2 שורות של חוטים.. (חיבור החשמל של הלוח)

Omri Shalev 29-06-07 12:20

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Keyboard_C (פרסם 509388)
מה הקטע שיש עיניים למחשב שלך והם מהבהבות?אתה בקושי מסתכל על זה :\

אם היית קורא כמו שצריך, אז היית מבין שזה לא שלי...

ציטוט:

נכתב במקור על ידי matan (פרסם 509391)

הקיט סליבים שאני קונה זה לא כזה, אלא זה קיט שאתה סוגר את הסליבים עצמם אתה לא צריך לפרק שום דבר במקרה הזה או להלביש מעל.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי startzero.net (פרסם 509396)
מדהים,

לא שפה, זה אלטרוניקה, אפילו לא חומרה למי שאמר כאן, אלקטרוניקה נטו.
פאנל של המעלות בעוד שבוע +- יגיע אליי לבית לא היה לי כח להתעסק עם זה גם אין לי כח להתחיל להתעסק עם מסכי LCD לחבר אותם למחשב וכל זה הכי טוב ופשוט לשים 100 שקל +- ולקנות פאנל של מעלות שמודד לך מעלות של כל מה שאתה צריך במחשב כמו: מעבד, הארד דיסק, כרטיס מסך, ומה שאתה עוד רוצה.

matan 29-06-07 12:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omri Shalev (פרסם 509947)
הקיט סליבים שאני קונה זה לא כזה, אלא זה קיט שאתה סוגר את הסליבים עצמם אתה לא צריך לפרק שום דבר במקרה הזה או להלביש מעל.

ואללה נשמע נורא מעניין, אפשר לינק לראות את הקיט?

BlueNosE 29-06-07 13:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Omri Shalev (פרסם 509947)
אם היית קורא כמו שצריך, אז היית מבין שזה לא שלי...

לא שפה, זה אלטרוניקה, אפילו לא חומרה למי שאמר כאן, אלקטרוניקה נטו.
פאנל של המעלות בעוד שבוע +- יגיע אליי לבית לא היה לי כח להתעסק עם זה גם אין לי כח להתחיל להתעסק עם מסכי LCD לחבר אותם למחשב וכל זה הכי טוב ופשוט לשים 100 שקל +- ולקנות פאנל של מעלות שמודד לך מעלות של כל מה שאתה צריך במחשב כמו: מעבד, הארד דיסק, כרטיס מסך, ומה שאתה עוד רוצה.

מה לעשות שאלקטרוניקה זה חומרה |:
בכ"מ תכין פאן באס בלי קשר לLCD. עכשיו אני מכין מסך LCD נומרי למחשב שישלט ע"י אחת התוכנות שמישהו כבר הכין, אין לי כוח להכין אחת לבד.
אני יכול להציג בו מה שבא לי, מטמפרטורה ועד איזה שיר אני שומע בWINAMP, אז זה דיי שימושי.

Omri Shalev 29-06-07 14:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 509996)
מה לעשות שאלקטרוניקה זה חומרה |:
בכ"מ תכין פאן באס בלי קשר לLCD. עכשיו אני מכין מסך LCD נומרי למחשב שישלט ע"י אחת התוכנות שמישהו כבר הכין, אין לי כוח להכין אחת לבד.
אני יכול להציג בו מה שבא לי, מטמפרטורה ועד איזה שיר אני שומע בWINAMP, אז זה דיי שימושי.

נראה אולי נכין משהו אבל כרגע זה לא הכיון שלי להכין את זה אין לי כח להתעסק עם מסך LCD כמה שזה פשוט אין לי כח לזה.
אני חושב על כרגע על מודינג של המאוררים, במקום לקנות מאוררים מוארים פשוט להכין, לכל המאוררים שיש במחשב.

BlueNosE 29-06-07 15:17

מאווררים? אם אתה רוצה לעשות את זה תצטרך לצבוע אותם בצבע כלשהו (אולי כסף), אחרת הלדים בקושי יראו.
ותצטרך גם לדים UB כמובן.

Omri Shalev 30-06-07 00:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BlueNosE (פרסם 510074)
מאווררים? אם אתה רוצה לעשות את זה תצטרך לצבוע אותם בצבע כלשהו (אולי כסף), אחרת הלדים בקושי יראו.
ותצטרך גם לדים UB כמובן.

אל תדאג אמר הדג יש לי עורך דין כריש :)

אל תדאג אני יכול להשאיר אותם בצבע הנוכחי ועדיין יראו את הצבע - אבל המאוררים ישבו על חלון שאני יפתח אז הם יצבעו בצבע כחול זוהר שיתאים לכל הקתודות שגם אותם אני בונה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:34.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ