![]() |
ביקורת על A-serv.net
ביקורת על A-serv.net
הייתי חייב להגיד הם יותר נכון הוא בן אדם ממש ממש ממש עלוב! זה אריאל! מוסטנג בהתחלה הכל זרם יפה עד שהוא דיבר איתי על שהחברה שלו עומדת ליפול כי אין לו מספיק כסף לשלם על השרת כל חודש הוא ביקש שאני יאכסן את הפורום שלו קהילת תמיכה ואני אישית גולש בפורום שלו וקהילה נחמדה מאוד אז הסכמתי והוא אמר לי שמע יש לי רעיון אולי אני יצטרף אליכם לחברה יש לי איזה 80 לקוחות ואני יצרף אותם אליך ואני ישתתף איתכם בתשלום אמרתי לו חכה חכה ניסחפנו קצת לא אני ידבר אם השותף שלי ניראה מה היה דיברנו ואני מכיר את החברה ושמעתי עליה דברים נחמדים וגם אנשים נחמדים וגם השותף שלי שמע עליהם בתור אנשים מאוד נחמדים אז אמרו למה לא במילא אנחנו לא חברה מפורסמת ומוכרת וזה יעשה לנו רק טוב עוד 80 לקוחות הסכמנו הוא אמר בוא נתחיל בהעברת לקוחות ביקש גישה הבאתי לו בשימחה והוא היה בערך איזה 20 ד'ק בשרת ולא עשה כלום הוא העסיק אותי בזה שהוא ידבר אם החברה שהוא מסכיר מימנה את השרת יעודי שאולי יעשו לו הנחה ואחרי איזה 5 ד'ק הוא אומר לי שמע בסוף הורדתי אותך ל 200 לחודש ואני לא יששתתף איתך בחברה אמרתי לו סבבה עכשיו אני גולד באתר של לקוח שלי פיתאום אני רואה שגיאה 404 כאילו נימחק האתר באתר החברה שלי אותו דבר ניכנס לפאנל ניהול הסיסמה שונתה אני מדבר איתו אומר לו מה הסיסימה? הנה חלק מהשיחה בסוף: ציטוט:
והוא התנתק עכשיו אני לא יכול ואני חייב לציין לשבח את חברת Gold-host ואת אושר במיוחד שישר שהוא שמע הוא שינה סיסימה סידר את השרת והכל אני ממש שמח להיות לקוח מרוצה שלכם אושר :) ואני מציע לכם לא להתעסק אם a-serv! |
אתה כותב לא ברור בכלל,
כמעט לא הצלחתי להבין כלום..ממליץ לך לעבוד קצת על הניסוח, סדר.. |
עצוב לשמוע אור,ממש עצוב ..
|
אני כבר אומר - לומרות שאור וגיא הם אחלה בחורים, עדיף להמתין לצד השני.
|
ציטוט:
איזה צד שני? שינה סיסמה מחק את כל הלקוחות שלי דפק את כל השרת אושר הריץ את השרת מחדש! |
ציטוט:
עריכה: עזבו צד שני, הוא לא פה שבוע וחצי.. |
עצוב לשמוע אחי
|
חבל לשמוע
לא הית צריך לכתוב "גם ככה החברה שלי לא מצליחה" - אנשים לא אמורים לדעת. |
ציטוט:
באמת זה קצת מוציא את החברה מגעילה אז אני ישנה :) |
חבל באמת לשמוע ממש ממש עלוב לבעל חברה כזאת
|
חבל לשמוע :(
|
כן גם אני מחכה לתגובה מימנו
|
מה ציפית מחברה שלא מצליחה לקנות עיצוב וגונבת טבלאות מכל מיני חברות שונות? :\
80 לקוחות אין לו. היית צריך להתייעץ עם מישהו, לבקש ביקורות. עוד הוא טוען שצוות העסק מעל גיל 40... בכל מקרה מצטער לשמוע... שמח שהסתדר. |
ציטוט:
הבנתי בערך + - , בכל אופן עצוב לשמוע. |
לא הבנתי שום דבר ממה שכתבת, אבל שיהיה.
|
ציטוט:
אני רואה פה שרובכם הבנתם |
עצוב לראות אנשים ממציאים דברים סתם
אני אפילו לא יודע מי זה שכתב את הדברים האלה בכל מקרה יש כאן זיוף ואני יעביר מחר את הנושא לטיפול כי נעשה כאן זיוף מאוד חמור
כל הדפים הועתקו על ידי ויטופלו וממנהלי האתר אבקשכם להוריד מידית את האשכול המוזר הבזה |
בואנה אתה בן אדם ממש ממש מצחיק!
מי שלא מאמין ואני בטוח שיש כאלה שיפנו אלי אני יצלם לכם תמונת מסך של השיחה הכל! וגם אושר יכל להיות עד שהסיסימה שונתה וכל הלקוחות נימחקו והוא דפק את כל השרת בקיצור! |
אני אפילו לא מיתיחס אליך ולשקר אנחנו כבר נטפל בשקר האומלל הזה שלך
|
ציטוט:
או לכל חברי הוסטס! |
שוב אני לא אתיחס לשטויות ולשקרים עם אושר דיברתי אני מקווה שהוא ישמור אי פי של מי שניכנס לשרת ועשה את הנזק שאותו הבחור טוען שנעשה
ולאותו האושר חבל שאתה לא מברר לפני שאתה רושם שקרים ושטויות שגורמות נזק לאנשים שאתה בכלל לא מכיר ולא דיברתה איתם מעולם |
מוסטנג, אם אתה רוצה שהאשכול הזה יירד אתה מנוזמן להביא הוחכות נגדיות ולהוכיח שכל מה שהוא כתב פה זה שקר, אם אני אראה שהמשתמשים (כולל אותי) משתכנעים מההוכחות שלך רק אז אני אשקול לנעול את האשכול.
|
ציטוט:
עכשיו אתה מכחיש את הדיבור בינינו? |
הכזבה באמת
|
רגע רגע
כל אחד מכניס אותי על ימין ועל שמאל מה זה צריך להיות? קודם כל בואו נתחיל מזה. שאור, התקשר אליי, ביקש לשנות סיסמא לריסלר בתור השירות שאני מספק מחובתי לספק שירות זה ללקוח שלי ,וזה מה שעשיתי ,שונתה הסיסמא ,מה שהבנתי הוא אמר לי ודיבר אייתי ואמר שאראיל פרץ אני לא יודע מי פרץ. אני לא מכיר את מי שפרץ. מה שאני יודע שלאף אחד אין זכות להכניס אותי כגורם פה. שיהיה ברור לכולכם. לקוח ביקש שינוי סיסמא ?קיבל אותה, זה הכל |
ציטוט:
שלא הכנסתי מילה עליך לרעה רק שמילת את חובתך! |
אף אחד לא הכניס עליי מילה רעה
אבל כל אחד בא מכניס את השם שלי כאילו זה איזה שוק פה תרגעו שניכם גם אתה אור וגם אתה אראיל בעיות שלכם תתעמתו ביניכם אני לא אחראי לפתור בעיות אני בעל עסק איכסון וזה לא מתפקידי.. ביקשת שינוי סיסמא ,קיבלת ,אני עשיתי את שלי.. |
ציטוט:
גם מזה אתה מתנער? זאת התנהגות מוזוכיסטית משהו... |
ציטוט:
אבל שים לב .. שהבן אדם מתקשר אלי ב 12 בלילה וטוען שרק בגלל שהזכירו את השם שלי אני גם קשור לזה ורוצה לפתוח בהליכים משפטים על הוצאת דיבה, ועל משהו שאני אישית בכלל לא קשור אליו . מבין ?! |
טוב עם אושר דיברתי בטלפון וביקשתי שישמור את האי פי של מי שניכנס לאותו חשבון בכל מקרה אני היום בערב בבית לא היתי ואיתי אף אחד לא שוחח מה שקה כאן זה דבר שניקרא הוצאת דיבה חמורה דברים שנירשמו ללא כל הוחכה וחבל
|
ציטוט:
אם אתה באמת רציני אז בוא תטבע אותי על הוצאת דיבה ולי יש היסטוריה במחשב שכולם בבית מישפט יכולים ליראות אם אתה באמת בן אדם בן 40 אז סליחה שאני אומר לך את זה אבל לא משעמם לך להיות כל היום מול מחשב ולרמות ילדים קטנים מימך! |
בקיצור ידיד המלומד כניראה שעבדו עליך בגדול כי לי יש מספר אחד וכולם יודעים אותו ואיתו לא דיברת ובנוסף במהלך כל הערב אני לא היתי בבית אלא בארוע מישפחתי
רק חבל שהיום עשית טעות מאוד גדולה מבחינתך וגרמת לנזק תדמיתי גדול ונזק כספי על דבר שהושקעו עליו יותר משנה של עמל קשה ותצטרך לשאת בתוצאות ובהוצאות |
כל כך הרבה שטויות במקום אחד
אפשרות הכי פשוטה A-SERV מה המספר טלפון שלך ? ומה מספר האיסיקיו שלך ? OR - מה הטלפון שאיתו דיברת ? ומה האיסיקיו שאיתו דיברת ? לפי איך שזה נראה מישהו מתחזה ל A-SERV בכל מקרה לא הייתי מתאכסן אצל אף אחד ממכם.. |
ציטוט:
מה גם, שבית המשפט לא בדיוק מחכה לטפל בתלונות כמו שלך. אם אתה אומר שכולם יודעים את המספר שלך למה שלא תפרסם אותו פה והוא יפרסם את המספר שאליו הוא התקשר ואז תשוו? אושר, מצטער.. לא הבנתי למה כעסת. |
ציטוט:
והצעתך מעולה אור ? תביא את אותו המספר שדיברת איתו אריאל ? תביא את מספר האיסיקיו המקורי שלך וזהו תשוו הכל , כמו שדימה אמר בית משפט לא יקפוץ רק בשביל זה, וחבל ללכת לשם על שטויות כאלו. |
טוב לשמוע
|
ציטוט:
אני יכול להגיד לך ככה הלקוחות שיש לנו מכסים את ההוצעות וגם נותנים קצת אבל לא מהם נרוויח הרבה אז הוא אמר פשוט שעוד 80 לקוחות בכלל לא יזיק.. כנראה הוא לא הסביר טוב את העניין בכל זאת אור באמת דיבר איתי והכל ואני נתתי לו אישור לצרף אותו כי חשבתי שהוא בן אדם אמין ולא אחד שסתם בא להרוס ועכשיו שאני שומע את זה באמת , חבל שיש אנשים כאלו ולפעם הבאה נילמד כמו שהכי טוב לומדים מלקחים ונעשה בירור ליפני כל צדע שמישהו ירצה לעשות איתנו! |
רק תיקון אחד למשל שאור ישלח לדימה את המספר שהוא התקשר אליו ו A סרב ישלח גם לדימה את המספר שלו... וככה דימה יוכל להגיד אם יש תאימות...
כי אחד יכול לפרסם את המספר והשני יזרום עם זה ויגיד שזה המספר... ככה כדי למנוע את הקטע הזה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא משעמם לי בחיים לפתוח סתם ביקורות או לשקר במיספרים! יש לי מה לעשות בחיים תאמין לי חוץ מלפתוח ביקורות שיקריות! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ