![]() |
נפתחה חברת עיצוב ופיתוח אתרים
|
מזל טוב אחי ובהצלחה לך רק כמה דברים שהפריעו לי:
1.העיצוב לבן מידי וסטנדרטי מידי עיצוב של חברת עיצובים אמור לשקף את הידע שלהם. 2.הפונט בifream גדול מידי וגס מאוד. 3.אם אין לכם לקוחות אל תשים מקום באתר של לקוחותינו. 4.תקן את התמונה שיש בעיצוב אתרים למה יש רק X אדום. בקיצור אחי מה אני יכול להגיד שיהיה במזל ובהצלחה. יום טוב |
נראה נחמד מאוד. חבל שאתם משתמשים ב-IFRAME, זה ממש לא מקצועי.
גם לא כל האתר עובד - אני מקבל עמודי NOT FOUND. שיהיה בהצלחה :) |
שתיהיה בריא עם איזה רמה אתה פותח חברה....
|
נראה נחמד..
אבל רצוי לפתוח חברה רק לאחר שיש מספיק עבודות קודמות. בהצלחה! |
נחמד מאוד
|
שיהיה רק בהצלחה!!
|
נו באמת...
איזה מקצועיות בדיוק אתה מעביר עם עיצוב כזה? כתוב שאתם יודעים פלאש, למה לא נילצתם את זה כדי "להחיות" את האתר? וכמו בהרבה מאוד אתרים פה - אייסיקיו ומסנג'ר זה לא תמיכה ולא דרך ליצור קשר! איזה רושם אתה חושב שאתה משאיר ככה? |
ציטוט:
נחמד לא מתאים לרמה של חברה בכלל אבל בהצלחה.. |
הייתם צריכים לסדר תו לפני שאתם מריצים תו.
חברה... כן אה |
נקווה לטוב :)
העיצוב מפוקסל, שפרו זאת. |
נחמד, בהצלחה.
|
ציטוט:
הרי האתר לא פעיל. |
ציטוט:
אז האתר עבד כך שאני יודע איך נראה האתר ואין לי צורך להיכנס אליו. |
נפל?
|
לא פועל..
|
ציטוט:
|
אני לא רואה תאתר זה דבר ראשון
דבר שני לפי התגובות שראיתי פה אז כמה דברים א' לפי דעתי שום ילד לא צריך לפתוח " חברה" לעיצוב אתרים כי זה דרישה גבוה למדיי גם מבחינת ידע וגם מבחינת תקציב! שאני אומר תקציב זה אומר לרכוש את התוכנות לדעת יותר מהתוכנות פוטושופ פלאש וכו'! להקים משרד שרק החברה תיהיה שם בלי הרבה שטויות מהצד שיהיה מחשב אך ורק לחברה בעל דרישות מינימליות אשר יגרמו נוחיות בעבודה! ודבר אחרון שהחברה תעבוד רוב שעות היום וילד שהוא תלמיד לא יכול לנהל חברת עיצובים לצערי בגלל שהוא לומד וחברות גדולות שרוצות עיצובים לא יגידו אה הילד לומד אז נחכה לו! מקווה שהבהרתי את עצמי |
ציטוט:
לגיד בהצלחה? אולי תצא עליו וזהו אתה רוצה שיצאו עליך? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ