![]() |
נושא אתגרים בPHP (חושבים שאתם טובים בPHP?)
אני עושה את זה בשביל הכיף, מי שלא רוצה מוזמן לצאת מהנושא.
המשחק משופר, מה שמיוחד במשחק זה שכל מי שמצליח לפתור את האתגר מציע את האתגר הבא. האתגר הראשון: (זה יעלה ברמות כל הזמן) ליצור קוד שיספור עד 5 שניות ואז ירענן את הדף וימשיך מ5 שניות עד 10 שניות וכו' בקפיצות של 5 שניות. |
ציטוט:
|
כן.
|
אם הבנתי אותך... http://lives.co.il/lol.php
|
למה צריך PHP? אפשר פשוט ב JAVASCRIPT.
|
הנה אם ביקשת ב-PHP:
PHP קוד:
|
לא זה לא טוב MASTERPL,אני מבקש לבדוק את הדברים לפני שאתם מראים את הקוד שלהם ולהבא מי שבאמת מצליח שירשום את האתגר הבא כמו שהזכרתי בנושא.
"המשחק משופר, מה שמיוחד במשחק זה שכל מי שמצליח לפתור את האתגר מציע את האתגר הבא." |
ציטוט:
הקוד עצמו הוא עדיין בhtml. אולי sleep.. למרות שנראה לי שkeyboard_c לא הסביר את עצמו טוב. קיצר הביאו כבר כמה תשובות. תן שאלות קשות, אם אתה רוצה אני יתן כמה. |
תביא... (ליאור)
|
הסברתי את עצמי טוב מאוד
לעשות לולאה שתספור עד 5 ותעשה רענן ואז תמשיך מ5 ל10,תעשה רענן ושוב ושוב בקפיצות של 5, מה לא מובן פה? |
למה צריך לולאה? פשוט שומרים בקוקיז ערך ריק וכל 5 שניות מרעננים (עם טאג META) ומעלים ב 5 את הקוקיז...
|
ואיך זה יספור עד 5 בלי לולאה בידיוק?..
--אם יש לך דרך אחרת אז בכיף,אבל צריך לספור,משמע שיהיה תהליך ושיציג גם 1 2 3 4 5-- |
אה גם צריך להציג? אז היית אומר..
|
=\\
רק רציתי להמחיש לך את הדברים לא חובה שהוא יציג, בקיצור שיספור עד 5 ואז ירענן וכל פעם יספור 5 יותר מהמס' הקודם. |
|
אתה צריך להראות פה את הקוד,ויפה מאוד,זה היה קל עכשיו אתה צריך גם להציע את האתגר החדש.(ושיהיה ברמה יותר גבוהה)
|
אני מעדיף שמישהו אחר יציע.. אין לי ממש רעיונות.
הקוד: (לא הכי יעיל, אבל שיהיה) PHP קוד:
|
חבל שאתה סתם משתמש בקוקיז זה סתם מעמיס יותר אבל אוקי,
מישהו אחר יציע אתגר?או שאני יציע שוב? |
אוקיי:
PHP קוד:
למרות שזה ממש לא מעמיס אבל שיהיה. |
אוקיי אז אני אתן לכם אתגר.
יש לכם מערך עם X קבוצות. X חייב להיות זוגי. עכשיו, מה שאתם צריכים לעשות זה שכל קבוצה תשחק מול קבוצה אחרת פעם אחת. כל קבוצה תשחק מול קבוצה אחרת כל Z ימים. ולכל קבוצה חייב להיות משחק חוץ ובית שווים, ואם לא שווים אז קרובים(5 חוץ ו3 בית למשל במקרה של 8 קבוצות) דוגמה: PHP קוד:
זה חייב להיות מודפס כמו הרשימה שלי(team-team) עם ימים..(כמובן שהסדר של איזה קבוצה מול איזה קבוצה לא חשוב.) |
טוב אני רואה ששאלה אחת קשה והאשכול נרדם.
אז אני יתן כמה טיפים: א. תנסו לפרק את המערך לכמה מערכים. ב. תחשבו על : ההעברה |
איזה הסתבכות הבאתם עם ה 5 שניות...
בבקשה.... PHP קוד:
|
ציטוט:
B-) הכי צודק בעולם.. |
לכל מי שרצה לראות פתרון לשאלה שנתתי:
http://lance..co.il/hosts_question.php בין שתי הנקודות יש: h o s o l |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6