![]() |
200 ש"ח באדוורדס - מי קיבל?
אתמול, ב-3.7, קיבלתי אימייל מ-TheMarker, ושם כתוב שהם נותנים לי שובר התנסות לגוגל אדוורדס על סך 200 שקל.
היה כתוב שזה ללקוחות דהמקרק (אז איך הגיעו אליי? :-0 ). הייתי צריך למלא איזה טופס, והיום הגיע הקוד של השובר באימייל. אני פשוט מכניס את זה איפה שצריך להכניס את פרטי הכ.א, ואני מקבל 200 שקל חינם. הנה ההודעה: דאג שימצאו את העסק שלך במקום בו כולם מחפשים! Google AdWords הינם קישורים ממומנים אשר מופיעים לצד תוצאות החיפוש ב-Google. זהו הפרסום האפקטיבי ביותר, המאפשר לך להביא לקוחות חדשים לעסק, בכל תקציב! להזכירך, TheMarker מעניק לך שובר התנסות חינם בשווי 200 ₪ לפרסום מיידי ב- Google AdWords! http://www.themarker.com/media07/htm...e/jul/gift.jpg לחץ עכשיו לקבלת שובר ההתנסות * ללקוחות Google AdWords חדשים או לבעלי חשבון קיים במשך תקופה שלא עולה על 14 יום. עוד מישהו קיבל את זה? |
גם אני רוצהההה......
אם אני ירשם לדה מרקר גם אני יקבל את זה? |
אין לי מושג, אני בכלל לא נרשמתי לדהמרקר...
|
מה אני אגיד לך? תביא קצת ;P
סתם, אתה רשום אליהם? אני נרשמתי ;P |
ציטוט:
נעשה את זה מחר עם הכרטיס של אבא ;P (צריך כרטיס בינ"ל) זה בחינם מה אכפת לי חח... |
אנחנו רשומים ולא קיבלנו... איך אתה יודע שזה לא פישינג?
|
ציטוט:
|
לדעתי זה אחד מהדברים הבאים:
1. ספאם ע"י חברה שלא קשורה לTheMarker המנסה לנצל את הכרטיסי אשראי... 2. כלי של המגזין להביא לקוחות חדשים. צרו קשר עם TheMarker באמצעות הטלפון ותוודאו. |
ציטוט:
ויש כמה סיבות טובות להאמין שזה כך: אנחנו רשומים ולא קיבלנו. מה פתאום שיביאו 200 ש"ח, ויודיעו על כך באי מייל (באופן לא רשמי) ובלי יחסי ציבור? וכמובן, קיבלת הנחה לרשומים לדה מרקר למרות שאתה לא רשום, המסגיר הכי גדול של הרמאות הזו. נוכלים יודעים מראש שרוב המקבלים לא יתייחסו (חוץ ממקרים מיוחדים :P) כי אין להם דה מרקר, והם מנסים ב"שיטת מצליח" לגנוב מאלה שמנויים לדה מרקר ויחשבו שאכן קיבלו הנחה. |
כל הקופונים האלה מחייבים אישור קופון שעולה 5$ ע"י כ.א
|
קודם כל, אני יודע שזה מדהמרקר, כי האימייל שממנו קיבלתי את ההודעה הוא זה:
info@themarker.co.il דבר שני, ההרשמה שהם נותנים, זה על הדומיין של גוגל. על השרתים של גוגל. כשמקבלים את קוד הקופון באימייל, זה מהאימייל של גוגל. וכשמכניסים את קוד הקופון בפאנל של אדוורדס, זה מאשר שהקופון טוב, ונותן 200 ש"ח. אז זה אמיתי. "כל הקופונים האלה מחייבים אישור קופון שעולה 5$ ע"י כ.א" לא נכון, לא צריך שום דבר. |
ציטוט:
זה לא בעיה לזייף כתובת אימייל. |
אם זה מופיע אצלך כאילו נשלח מהכתובת: info@themarker.co.il ועל פי זה אתה מתבסס שזו אכן
הודעה מדה מרקר , אז דע לך שלא בעיה לזייף את זה =\. הייתי מציע לך להתקשר ל- דה מרקר לתמיכה שלהם במידה וקיימת כזו , ולברר על כך . |
נכון, בגלל מה שאמרו השניים שמעליי שאלתי איך אתה יודע שזה מדה מרקר. נשמע לך הגיוני שישלחו לך הנחה המיועדת ללקוחות דה מרקר, כשאתה לא לקוח? וכמובן שמבקשים כ.א...
בקיצור, אני מציע לך לברר טוב טוב לפני שאתה נותן פרטים אישיים. |
שמעו, לא מעניין אותי בכלל מאיפה זה, העיקר שגוגל רואים בזה קופון אמיתי, וכשאני מכניס את זה בפאנל אדוורדס של גוגל הוא מאשר את הקופון, זה מה שאכפת לי.
|
תשאיר כאן את הקישור של ההנחה
|
ציטוט:
|
תיזהו
|
ציטוט:
|
יש כאן עוד מישהו שקיבל את זה?
|
ציטוט:
זה שקיבלת 200 ש"ח לאדוורדס לא אומר הרבה, אולי הרמאי סידר לך 200 ש"ח לאדוורדס בשביל שלא תחשוד ולא תעקוב אחר פעולות האשראי (אפשר לבטל פעולה בדיעבד אם לא נעשתה על ידך) - ובעד ה200 ש"ח האלו ייקח לך את הכסף שהוזכר :X. ד"א, מה אתה כל הזמן תוקף ומתנגד, אפשר לחשוב שרוצים את רעתך - רק מנסים לעזור לך. אמנם יש סיכוי קטן, אבל קיים, שתבכה אח"כ, אז למה לקחת את הסיכון בלי לפחות לברר כמה שאפשר? להרים טלפון, קשה? רק רוצים את טובתך =\. |
אני הכי שונא שמגיבים פה מתוך חוסר ידע!
אתה יכול להיות שקט, אכן Google חילקו קופונים כחלק מתהליך שיווקי (גם דרך TheMarker). אני יכול להגיד לך שלא מזמן היתי בכנס גדול של Google בארץ וקיבלתי שם 4 קופונים, כל אחד על סך 200 ש"ח וכך גם כל משתתף אחר (כולם לקחו אחד כמובן... אני לקחתי 4 ולאף אחד לא היתה בעיה). בקיצור זה לא רמאות וזה לא נוכל... אין לך מה לדאוג! אתה יכול לישון בשקט ולהנות ושכל השאר ימשיכו לקנא. שבת שלום |
"הרמאי מדה מרקר" לא קיבל שום פרטים עליי.
הטופס שמילאתי היה בשרתים של גוגל. הנה הטופס למי שרוצה, תנסו אולי זה יעבוד גם לכם: http://services.google.com/marketing/links/themarker5 בקיצור, הכל דרך גוגל, לא יכול לקרות פה כלום. |
טוב, שכח כל מה שאמרתי, מצטער שרציתי לעזור.
WEBox, די לדבר שטויות, לא הגבתי מתוך חוסר ידע אלא רק לברר, ובירור לדוגמא הוא בדיוק מה שאמרת (עוד אנשים קיבלו קופונים כאלה למשל). אז אם זה כ"כ לא נחוץ, למה כתבת את זה? |
ציטוט:
|
זה אמיתי
למי שלא מאמין,
זה הופיע כמודעת עמוד צבעונית במגזין הנייר של THEMARKER ... אז אלא אם כן הרמאי עושה את העוקץ הכי מטורף בתולדות התקשורת האלקטרונית ... |
ציטוט:
עריכה: אחרי שאתה סוף סוף מציג פה לינקים אז אפשר להירגע. סבבה זה אמין.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ