![]() |
[עיצוב] הוסט חדש שעיצבו לחברה שלי
היי רציתי לקבל תגובות על עיצוב הוסט שעוצב על ידי אידיזיין
לינק לעיצוב : http://www.eyedesign.co.il/gold-host/ אני לא מכניס את זה כתמונה פה כי זה יגדיל מאוד את העמוד אשמח לביקורות :).. |
אהבתי, עיצוב מצויין, רק השרת הגדול שלמעלה לא כל כך מסתדר לעין, הוא יותר מדיי גדול ובולט, גס..
וחוץ מזה עיצוב מצויין אהבתי את המבנה והצבעים.. בהצלחה.. |
אל תשנו כלום. מושלם.
|
ציטוט:
עריכה: ועם כבר על העיצוב ,העיצוב יפה מאוד! |
ציטוט:
אמרתי שאם אני מחליף אני הולך על משהו מושקע שישאר איתי לאורך זמן עכשיו , מישהו ביקש את דעתך על מה שאני עושה? ביקשתי תגובות על העיצוב אם אין לך משהו אחר להגיד אל תגיד |
בדרך כלל אני חופר.
מושלם |
עיצוב יפה , נקי ומושקע!
|
זה רק לי או שזה לא פועל?
|
ציטוט:
:) |
ציטוט:
עיצוב מרהיב יפה מאוד קנית אותו כבר? |
עיצוב נחמד מאוד,
את החלק של ה"מתקשה להחליט..." הייתי מוריד.. והלוגו לא משהו בכלל מצטער. כל השאר נחמד מאוד (: בהצלחה אושר! עריכה: לא שמתי לב .. הרקע מזעזע מצטער... רקע לבן פשוט יספיק לעיצוב הזה לפי דעתי... |
עוד לא נקנה
|
מהמם. כבר אמרתי לך את זה:)
|
העיצוב יפה הרמה גבוה אבל מה לעשות העיצוב נראה עיצוב קצת ילדותי, אולי בגלל ריבוי צבעים אולי בגלל הרקע משהו בעיצוב כשאני מסתכל עליו נראה לטעמי קצת ילדותי.
הייתי מציע רקע בצבע לבן. בהצלחה עם העיצוב. |
אני בדר"כ לא מגיב .
אבל הפעם הייתי חייב. העיצוב באמת יפה. אני אהבתי. למעצב יש סיגנון יפה, שימשיך כך. |
תודה רבה!
מה אתם אומרים להתחיל בתהליך התיכנות? לא צריך לשנות משהו? יש לציין שיהיה פלאש למעלה גם משהו חזק מאוד |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מדהים,
אור עשה לך? |
מ-ו-ש-ל-ם ,
מאוד יפה מקצועי |
עיצוב יפהיפה !
|
ציטוט:
תודה לכולם על התגובות |
אחלה עיצוב, הבאר לא ממש הסתדר לי כנ"ל הלוגו
בהצלחה בהמשך :) שווה |
אושר זה קצת מגוחך להחליף כל שבועיים עיצוב =\
אבל לכל מקרה עיצוב מדהים, רק לא אהבתי כל כך את הלוגו, מצועצע מידי. |
ציטוט:
ביקשו את דעתכם על משהו שאני עושה אני לא מבין מה מפריע לכם אמרתי ואני אומר שוב העיצובים שהיו כולל מה שיש עכשיו אינם מושקיעם ואמרתי שאם אני יקנה משהו עכשיו אני יילך על משהו איכותי שישמש אותי לזמן רב. |
נתחיל בזה שהרקע מזעזע ברמות, הפאטרן אפילו לא מתחבר.
העיצוב עצמו אולי נראה טוב בפעם הראשונה שרואים אותו אבל כשמתעמקים הכל מאד צפוף וצבעוני, דבר שגורם לעיצוב להראות כמו קרקס. יש גם עבודה חלשה מאד במיתוג פה, הלוגו לא בולט, יותר מדי צבעים, יותר מדי תמונות ויותר מדי סגנונות. בקיצור, ככה לא בונים עיצוב, לא רציני בכלל לחברה. |
אהבתי,
עיצוב מקצועי ומיוחד שמושך את תשומת הלב רק צריך לשפר את השרתים השחורים והגדולים, הם לא מתאימים. בהצלחה. |
עיצוב יפה מאוד
|
עיצוב מאוד יפה, אהבתי!
|
פצצה ! לגבי עזרה בתכנות צור קשר
|
אהבתי :)
|
אהבתי מאוד :)
|
תודה רבה לכולם
|
נחמד, הרקע מוזר.
בעיצוב יותר מידי רואים שזה הסגנון של אור (בזמן האחרון כל הזמן אותך צבעים ואותו מבנה). לא הכי התחברתי אליו. |
פצצצצה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ