![]() |
אפשר לקרב מגנט ל LCD?
רק מי שבטוח יודע שיענה|Lol|
|
כן..
|
כן.. רק במסכים שטוחים רגילים זה דופק את המסך
|
כן. אם אתה רוצה הסבר למה זה קורה במסכי CRT (המסכים הגדולים) אני יכול לתת לך.
|
אף כחול- אני לא בטוח אבל נראה לי שזה בגלל שהמגנט משבש את הקרנים או מה שזה לא יהיה של התותח או של הטלווזיה
|
תנסה.. אני בטוח ב98% שזה לא פוגע.. רק במסכים הישנים הגדולים זה פוגע בגלל ששם יש קרניים אחרות.. לא יודע בדיוק איך להסביר.. בLCD זה לא קורה כי הקרנים קצרות או משו' ובגלל זה גם הראיה לא נפגעת מהם..
|
ani אמר בערך למה,
מסך הCRT "משגר" קרניים אלקטרומגנטיות מקצה אחד של המסך לקצה השני. בשביל נקודה על המסך - פיקסל, צריך 3 קרניים כאלו - בשביל שיהיה את כל המידע ליצירת כל הצבעים (אחת עם מידע על כחול, אחת על ירוק ואחת על אדום). ברגע שאתה מקרב מגנט למסך אתה בעצם מסיט את המסלול של הקרניים ומפריע להם להגיע לצד השני. כשזה קורה, הצבעים מתערבבים וקורה מה שקורה. מסך LCD מורכב (היום) מגבישים נוזליים ונורת פלורסנט מאחורה שתאיר אותם. לכן מגנט לא משפיע (ובעצם בגלל זה מסכי הLCD דקים כ"כ). |
ציטוט:
|
סבבה תודה פשוט לא רציתי לקחת סיכון חחח
|
למה, אתה רוצה לשים את הLCD על המקרר? O.O
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא ממש הבנתי.
אתה אומר לשים מגנט על הLCD ועל עוד מקומות ולהעביר אותו ממקום למקום? xD אני לא הייתי עושה את זה, גם אם כן לא ע"י מגנט. בכל מקרה יש לי הרגשה שאתה צוחק עלי ;P |
חחח ברור שאני צוחק=]
עוד שאלה איך זה שלמשל ב TV הרמקולים גם עם מגנטים אם אני לא טועה? |
הרמקולים עשויים ממתכת ומגנטים נמשכים אליהם, זה לא אומר שהם מגנטיים.
|
פעם לקחת רמקול אבל רק את השפורפרת שלו?
מאחורה יש מגנט הסיבה שאין בעייה כזאת בטלויזייה היא שהרמקולים מבודדים יחסית מהמסך והמגט של הרמקולים הוא לא חזק במיוחד |
ציטוט:
|
אז כנראה שהמגנט חלש
ואני בדקתי מאחורה ברמקולים יש מגנט |
זה לא מגנט, תחפש בגוגל מפרט של רמקול ותראה. אני עובד עם הדברים האלה.
|
אתה בטוח?
כי אני מצמיד את הרמקול הפנימי של המחשב לכל מקום שאני רוצה במארז וגם על כל חלק מתכת שמגנט נצמד אליו אבל חתיכת מתכת אחרת לא |
יש ברמקולים מגנטים.
הטלויזיה לא ניזקת כנראה בגלל חוקים של שדה מגנטי בקליפה. |
ברמקול עצמו? יכול להיות שבמעטפת שלו יש. בגוף שלו אני לא חושב שיש מגנט (במגבר עצמו).
|
אפשר רק ב- crt זה פוגע
|
ברור שיש מגנט ברמקולים..
|
ציטוט:
הוא מקבל אותות חשמל והמגנט לפי האותות מזיז את העיגול הזה של הרמקול (שכחתי עכשיו איך קוראים לו..) |
יותר נכון שהמגנט משנה את הקוטביות שלו ומושך או דוחה את הסליל ברמקול שמחובר לממברנה ועל ידי כך נוצר הצליל.
|
נראה לי שהנושא הזה מיצא את עצמו יותר מידי על השאלה..
וכן אפשר לעשות את זה |
נראה לי שאתה מספים.
והנושא היה יורד גם בלי התגובה המיותרת שלך. אני לא נותן לך אזהרה ולא התראה כי אתה חדש פה, אבל כאלו דברים לא עושים. אם החלטתי להשאיר את הנושא פתוח אין טעם שתבוא לפה ותגיד נראה לי שאפשר לנעול. עכשיו אני נועל את זה רק בשביל שלא ימשיך פה ספאם. אני מבקש שתשים לב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ