![]() |
[עבודת 3D] חדשה | "My Little Alien Flower" ,..
אהלן חבובים וחבובות ...
איך הגעתי לרעיון..: הייתי אצל חבר שלי והיה לו מן תמונה מוזרה על הקיר שהזכירה משהו דומה .. אז לקחתי את זה צעד קדימה ... העבודה נעשה ב Vue ו Cinema 4D ותיקונים ב Photoshop בקיצור מקווה שתאהבו .. :) • לעבודה • תגובות תמיד מתקבלות בכיף :) שבוע כיף, יובל. |
יש לך כישרון .. זה בטוח :)
|
יפה מאוד
|
יפה מאוד למה זה לא חלק ?
|
אהבתי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אהה... אוקי ... טישטשתי מאחורה בשביל שזה יראה יותר כמו תמונת מקרו ...
(תריץ על זה חיפוש תבין מזה).. ז"א בשביל שיתמקדו רק על משהו אחד (הפרח) וזה עוזר להקנות קצת פרספקטיבה של רוחק.. |
גם גם אני רואה קצת מטושטש.
אבל ללא ספק,עבודה מדהימה.כמו כל שאר העבודות שלך. |
ציטוט:
|
יפה מאוד אחי אבל הפרח די מוזר
|
כן ..
"my little ALIEN flwor" זה אמור להיות פרח מהחלל |
יפה מאוד !!
|
יפה מאוד....אחלה יצירה...!
שיהיה לך בהצלחה בהמשך.! |
איזהה יופי!
תוריד רצת את ה"אי פיקוס" מאחרוה.. הלכת עם זה רחוק מדי |
פצצה :)
|
חחח נחמד...כל הזמן אתה עובד?:|
כמעט כל יום יש לך עבודת 3D חדשה:P תמשיך ככה |
אני לא רוצה לבאס אותך אבל אם תמשיך עם עבודות מהסוג הזה לא תתקדם הרבה בתלת מימד. לעבוד 5 דקות על משהו לא נותן כלום, כל עבודה בתלת מימד זה פרויקט ואתה הופך את זה למשהו כמו להוריד את הזבל.
לדוגמא, בעבודה הזאת אפשר לראות באופן ברור ששכפלת את אותו אוביקט אין ספור פעמים. גם הדשא, גם הגבעולים וגם העלי כותרת. תשקיע על כל פרט במקום לעשות אחד ואז לשכפל אותו. והאפקט של הטשטוש לא יצא טוב, יש מקומות שהוא נשבר בצורה חדה מדי. גם הכתב שאתה מוסיף לא נראה טוב. תשקיע יותר - תקבל תוצאות יותר טובות, ב-5 דקות לא תגיע לשום מקום. |
שיז, כמה דברים ..
בסיכום כולל על מה שאמרת ... זה טעות אחת גדולה .. זה לא עבודה של 5 דקות .. בניתי תאורה שלמה, הפרח זה לא שכפול ואין פה דבר אחד בכל הסצינה ששכפלתי, דבר שני הטקסט זה לא טקסט ליופי בשביל לכתוב יפה בפוטושופ עם אפקטים .. זה טקסט נקי לבן .. יש כמה פאקים עם הטשטוש ... כן זה נכון ... אבל חוץ מזה..זה בערך זהו.. "אפשר לראות באופן ברור ששכפלת את אותו אוביקט אין ספור פעמים" - לא. בקיצור לדעתי , ..ואני חוזר לדעתי .. כשאתה תתחיל להתעסק עם תלת מימד והביקורות שלך ישקפו משהו בעבודה עצמה .. נוכל לדבר.. ובכלליות תתחיל לעבוד על גישה חיובית ... לא נראה לי שבחיים שלי שמעתי ממך תגובה שהיא יותר מ נחמד.. \ בסדר.. |
יש הבדל בין גישה ביקורתית לשלילית, תבדיל בין שתיהן. מה נותנות לך תגובות כאן כמו "אהבתי"? כלום.
ובחיית, אל תגיד שלא שכפלת פה כלום, תסתכל על הדשא, על השיח הכהה, הוא חוזר על עצמו עשרות פעמים, גם הגבעולים\ענפים והפרחים שלהם. לא צריך להיות מבין גדול בתלת מימד כדי לראות את זה. ושאני אומר עבודה של 5 דקות אני לא באמת מתכוון 5 דקות על השעון, אם זה לא היה ברור, הכוונה לעבודה נמהרת ומחוסרת השקעה. |
שיז גם אני חושב שאתה קצת מתלהב פה על חברי הקהילה..
ממה שראיתי בפורטפוליו שלך העבודות שלך לא מתקרבות לרגליים של חצי ממה שהולך פה אז תפסיק להיות כל כך מתנשא... בהקשר לעבודה... כבר אמרו... נסחפת עם הטישטוש :P אבל חוץ מזה נראה טוב.. עבודה טובה עם התאורה והmetirials יכל להיות נחמד לראות שם את הצוק מאחורה ממש כצוק :) זאת בטח תמונה שהוספת בפוטושופ לרקע? ואם תשים לב הפרח נכנס לתוך הקרקע... הייתי מתקן את זה |
טוב, בקיצור תודה כולם על הביקורות , בואו נפסיק לריב פה.
|
syp, אין כוונה לריב, אין לי מושג איך הסקת את זה בכלל. אני נותן לך ביקורת בונה של מה לדעתי אתה צריך לעשות ולא צריך, ההחלטה אם לקבל את הביקורת היא שלך.
אם אתה מחפש כוונה לריב, תוכל למצוא אותה בתגובה כמו זאת: ציטוט:
אין לי מה להתלהב פה על אף אחד כי אני לא נמצא פה בתחרות עם אף אחד ואף פעם לא אהיה. |
אני אהבתי מאוד.!
תותחי חחח הכי אני צריך לתת לך ח"ח על הרעיון |
שיז, אני לא מתכוון ולא מחפש ביקורות כאלה...
אני אתן לך דוגמא אישית .. על כל ביקורות שאני נותן לעיצוב למישהו אני דואג לציין מה אהבתי ומה לא אהבתי .. ולא רק חסרונות ...(סתם דוגמא קטנה לדרך שאני עלולים להקשיב לך), אני לא מחפש כלום .. אני רואה שזה קצת חורג מה שקורה פה אז אני נועל, תודה לכולם על התגובות :) יובל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ