![]() |
סיגנון מחאה נגד מקדונלדס
לא חיכו לעודף: שילמו למקדונלד'ס 600 שקל בעשרות אג'
תור ארוך השתרך בסניף של רשת מקדונלד'ס בתל אביב לאחר שעשרה תלמידי תיכון רכשו ארוחות בשווי 600 שקלים במטבעות של 5 ו-10 אגורות. החבורה החליטה לנקום ברשת לאחר שאחד מהם המתין זמן רב למיץ תפוזים. אחד הנערים: "זה התחיל כנקמה והמשיך בשביל הצחוק. בסופו של דבר, עשינו את זה בעיקר בגלל שמשעמם בקריית אונו" הנה הכתובת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,l-3424337,00.html |
חח! 600 שקל באגורות של 10 ו-5, מגניב :)
|
איזה חזקק.
5 אגורות בבזק זה לא כסף קטן. זה הרעיון הבא נראה לי מעניין איפה היא שמה את הכסף. בצ'יפס אוליי? לא נראה לי שזה ייכנס בקופה |
XD גדולללל!
איזה נקמה עצבניתת חחחח |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחח גדול! אני חייב לעשות את זה עם חברים שלי!
|
חחחחחח מסכנים מקדונלדס XD
|
חחח חזק
|
XDDD גדול חחחח ממש חזק .
אהבתי,אולי אני אאמץ את זה ;) .. 600 שקל חחחחחחחחח אהבתי.. |
חזק ביותר מסכנים מקדונלדס לא הייתי רוצה שזה יקרה לי חח אני מתאר לעצמי לקוח ששולח לי בדואר 600 שקל בארגזים ענקיים :)
|
חחח גדול-יש אצלנו איזה חנות שמחזירה עודף רק במטבעות כאלה, אני חייב לעשות את זה גם XD
|
חחחחח חזק ביותר!!!
|
חזק מאוד!
רק תחשבו שנייה כמה הם "חכמים"... לקח להם 4 שנים לאסוף את הכמות כמו שהבנתי, במקום ללכת לבנק עם כמה שטרות ולבקש שימירו את השטרות לאגורות :S |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
איזה מגניב יאווו!! |
חזק ביותר, אני ראיתי את זה לפני כולם, כי ליאור שלח לי חח :)
|
חחח... ענק!
אבל לא חבל על 600 שקל?! היו כבר תורמים את זה! רוצים להתנקם שישרפו להם את הסניף או משהו... |
נקמה? הם הביאו להם 600 שקל. וווו איזה פחד :-/
|
חח רעיון גדולללל :D
|
ציטוט:
חח נקמה גדולה! |
חחח ענק ענק ענק!!
איזה רעיון גדול, אהבתי :D. |
זה נחמד אבל תחשבו שהעובדים שהיו צריכים לספור את זה נענשו שגם ככה מתעללים בהם...
|
נחמד ;P
|
חחח יאללה שבוע הבא אני הולך עם 200 שקל לפרוט אותם לאגורות והולך למקדונלדס
|
ציטוט:
בוא אני יתן להם 100+ שקל מאגורות כל פעם שאנחנו קונים משהו ויש אגורות אנחנו שמים בתוך סלסלה גדולה וכל פעם מי שחסר לו פה ושם אגורה או שנגיד משהו עולה 12.20 אז לוקחים 20 אגורות והולכים לקנות.. והילדים האלו חיכו 4 שעות שם בטח.. אם היה חסר 5 אגורות? :D |
מה מקדונלדס לא יעשו בישביל כסף, במקומם לא ההיתי לוקח תכסף וההיתי אומר תתחפפו מפה.
|
עשיתי את זה עם 50 שקל :Q כי לא היה לי לא באגורות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגורות זה לא כסף?? 100 אג' - זה 1 שקל ומשקל 1 תאמין לי שאפשר להתעשר (לאט לאט). אגורה 1 זה כסף כמו ששטר של 200 זה כסף. וכמו שהיית פותח ידיים לחבק מזוודה של שטרות אתה צריך לדעת גם לקבל שק מלא אגורות. אפילו אם תטבע בתוכו. |
חחח ראיתם בתגובות? "get a girlfeid" זה קרע אותי
|
איזה חזק חחח
|
ציטוט:
אני ההיתי אומר להם או שאתם מביאים כסף נורמלי או שאל תבואו ביכלל, זכותם המלאה לא למכור להם. זה אותו הדבר כמו במועדון אתה יצור לא יכניסו אותך,אתה לא יכול לתבוע על הפלייה |
ציטוט:
זה הפלייה.. ולהגיע למקדונלדס עם אגורות זה באמת לא הגיוני,זה אולי מצחיק אבל במקום להרוס להם יום עבודה שיעשו עם עצמם משהו. |
חחחחחחחחחחחחחחזק קראתי על זה כבר
|
ציטוט:
אפילו בקבלה לעבודה אסור לעשות דברים כאלה, קל וחומר בחנות. כל עוד הם מאפשרים לשלם במזומן אין להם ברירה. נראה לך שאם הם היו יכולים הם היו מקבלים את זה..? XD |
אפליה?
על מה אתם מדברים? איך זו אפליה? בכל אופן, מקדונלדס יצאו כאן דיי טיפשים..בייחוד כשאפשר לשקול את המטבעות ולסיים את הסיפור בכמה דקות.. |
ציטוט:
ציטוט:
מה יהיה הטיעון? "הוא הביא כסף"?.... אגב, היה עדיף להם לשרת אותם ולהיות "מובכים" מאשר לא לשרת ולקבל כתבה על 2 עמודים בעיתון על אי מתן שירות... ובקשר למועדון, אתה יכול לנסות לתבוע...תלוי למה הם לא הכניסו, טיעון של "מכוער", אפשר בהחלט..זה שלא עושים את זה, זה משהו אחר. |
אךך דניאל אתה סקסי באדום! :-]
|
חח רעיון חזק איך לא חשבתי על זה..
|
לפי דעתי שטויות,רק בגלל שזה 600שקל יכול להיות שזה אמיתי אבל תחשבו,תספור את זה ? מי הבן אדם,אף אחד לא היה סופר את זה=\
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ