![]() |
מה אתם שומעים עכשיו?
מה נשמע?
סתם רציתי לדעת איזה שירים אתם שומעים עכשיו ומאיזה סוג. אז אני יתחיל: Sean Paul - Pick It Up And Drop It Akon - Don't Matter Akon feat. Ludacris Diddy Lil'Jon - Get Buck In Here Infected Mushroom - Becoming Insane אלה האהובים עלי כרגע... |כן| מה אתם שומעים? תנו את רשימת ההשמעה שלכם |
avril lavigne girlfriend
|
Paused =\
|
nickelback-savin me
|
בעע התכוונתי מה רשימת ההשמעה חחח...
|
אין רשימת השמעה, כרגע אני שומע שיר אחד בלבד:
Sean Paul - Pick It Up And Drop Itאחלה שיר!! |
מזרחית ודיכאון!
מי שיגיד איכס ממש אבל ממש אין לו טעם במוזיקה! מזרחית זאת המוזיקה שכל מזרח התיכון שומע אותה! |
ציטוט:
|: |
My Chemical Romance הדיסק החדש, או יותר נכון, האלבום האחרון שלהם..(הוא לא ממש חדש..)
|
all out boy- this aint a scene its an arms race
panic! At the disco-the only difference tween artyrdom nd uicide s ress overage fall out boy-thnks fr th mmrs |
Baby Bash feat T-pain - Cyclone ( prod by lil jon 2oo7)
|
Sweet Child O' Mine - Guns N' Roses.
|
אריק ברמן - בינונימי
|
יש פה לאנשים טעם יותר יותר ממה שציפיתי...
אני כרגע תפוס על Cartel כל האלבום וTaking back sunday ד"א למי ששמע על זה אני בקרוב הולך ל-Projekt Revolution :P:P |
אה רשימת השמעה? התקלת את התוכנה שלי ;P
אממ אני אתן תמונה חח: http://img329.imageshack.us/img329/6030/playlistql2.jpg |
ציטוט:
|
System of a down = lonley day, toxicity, chopsuey
Avenged sevenfold = blinded in chains, sidewinder, M.I.A My Chemical Romance = האלבום החדש Linkin Park = האלבום החדש והישן :P |
ציטוט:
כל המזרח תיכון הם ערבים . אני מקווה שהבנת לבד.. מוזיקה מזרחית/דיכאון = מוזיקה ערבית . לא משנה אם זה שרים בעברית או בארמנית , זאת המוזיקה. מוזיקה יוונית למשל הכי אחרת ממוזיקה ערבית/מזרחית... והרבה הרבה הרבה יותר יפה לדעתי... הרבה לחנים של להיטים גדולים "מזרחיים" בארץ הם יוונים בכלל.. במיוחד יש הרבה של מושיק עפיה.. (בלי קשר לחלום מתוק).. סתם 3 דוגמאות: פיני חדד ונתי לוי - ילדה רעה מושיק עפיה - סך הכל נשיקה זוהר ארגוב - אלינור הלהיטים שהצליחו בגדול.. הם בכלל מוזיקה יוונית ולא מזרחית.. שירים יוונים במקור שעיברתו אותם... אין לי בעיה עם מוזיקה מזרחית.. אבל דיכאון זה באמת סתם.. כל אחד והטעם שלו.. |
Lamb of God - Walk with me in hell
|
Infected Mushroom- Dream
|
ציטוט:
שיר חזק ;P |
מאזין לרדיו לייב fm הכי טוב :)
|
סינריה - מרגיש אחר XD:)
|
Dor Dekel - What u do 2 me
|
שומע תיקייה מעורבבת.
כמה דוגמאות ממנה: Tit 4 Tat (Feat. Pharrell Williams) T.I. Feat Eminem - Touchdown Akon - Sorry Blame It On Me Beyonce ft.Shakira - Beautiful Liar Sean Paul - All Alone ja rule ft. lil wayne- uh oh |
sean kingston - me love
|
INFCTED M USRROM
|
עכשיו
דניאל - אלון דה לוקו ואחר כך שחר צרפתי וענבר ישראל - בידיים זרות |
רשימת ההשמעה המעודכנת שלי כוללת מעל 100 שירים,
וזו רק הרשימה המתנגנת לה ב-24 השעות האחרונות. יש לי לא מעט Playlists, ובכל אחת מהן לא מעט שירים. לכן, לא אפרט על הרשימה, אלא אציין את שם השיר אותו אני שומע ברגע זה. Papa Roach - Last Resort :) |
כרגע שייגעצ-משקאות חריפים^^
|
Californication
|
Offer Nissim Mega Mix המגה מיקס היישר ממקסיקו :]
|
זוהר ארגוב-כבר עברו השנים
אין לי כח לרשום רשימה.. |
דיסקוגרפיה של אינפקטד, בעיקר דברים מלפני 2003...מנסה למצוא כמה שיותר קטעים ישנים שלהם...
|
אני שומע את השיר מהאתר של ביתר "אני אוהב אותך ביתר" ו"אנא אלי"
|
Sagi-Rei - Rhythm is a dancer
אחד השירים היפים של הזמר התותח הזה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ