![]() |
אתגר TroubleShooting - טיפול בתקלות
אהלן,
האתגר נפתח בתאריך 13.07.2007, וייסגר בעוד שבוע - 20.07.2007 נושא האתגר הוא טיפול בתקלות - TroubleShooting עליכם לתקן את כל התקלות, ללא שימוש בשרת - משמע, אסור לבדוק שגיאות באמצעות המנוע של PHP. יש לתקן את כל השגיאות, כולל פרצות אבטחה אפשריות - למשל SQL וכו', יש לשים לב להמון פרטים קטנים - זה לא יהיה קל ;) הניקוד יהיה עפ"י כל תקלה שנפתרה - עוד לא החלטתי כמה יהיה ניקוד עובר. תקלה שנפתרה חלקית - תקבל ניקוד חלקי. האתגר ממוקם ב- www.noar.us/Answers/Challenge1.phps את התשובות אתם מגישים ל www.noar.us/Answers, קוד האתגר הוא 0010 ויש להקישו במקום המיועד. קצת הסברים על המערכת הגשה: עליכם להשתמש בכינוי שלכם בהוסטס, לא בשום כינוי מפוברק. הקוד הראנדומלי שתקבלו הוא בשביל לשנות את מה שהגשתם. חצי שעה לפני סיום האתגר - לא תוכלו יותר להגיש, רק לערוך. 10 דק' לפני סיום האתגר - המערכת תנעל לגמרי. ברגע שאתם משנים את הקוד שלכם - אין דרך חזרה, לא תוכלו לראות את הקוד הישן (והאמת, גם לא את החדש). אם אתם משנים קוד - אין צורך לרשום שם וכינוי, רק את הקוד הראנדומלי ואת הקוד PHP החדש. נכון לכרגע - אין שום בדיקות כמו שרשום בעמוד הסברים. המערכת לא בודקת את הקוד, ולא נותנת לכם אפשרות להתחרט - לחצתם Submit? הגשתם. בהזנה הראשונה של קוד ה PHP שלכם - אין צורך להזין את ה Change code - הוא סתם ירשום לכם שגיאה שהקוד לא קיים ולא באמת יוסיף את הקוד החדש למערכת. בלי שטויות - אין לי כוח להתחיל למחוק רשומות דרך המסד של אנשים שהחליטו שבא להם לשלוח לי סתם דברים. הפרס: דרגת Winner, ואולי בהמשך יתווסף עוד משהו הרעיון לאתגר ניתן ע"י אלי - Kel בהצלחה לכולם! |
יש אפשרות לחומר עזר? הDOC של PHP?
|
ואיך תדע שלא הריצו את הקוד על השרת?
|
שלחתי...
:P אלעד למה לרמות?.. |
לא אמרתי שאני ירמה חח...
אמרתי במקרה שמישהו ירמה |
אי אפשר לדעת...אבל מי שמצליח לתקן את הקוד הזה עם שרת יכול גם בלי שרת..
|
אני כבר שלחתי את הקוד..
נקווה שהכל בסדר.. |
איך מנצחים? נגיד 3 אנשים תיקנו את כל הטעיות... אז מה? מי מנצח? או שכל אחד מהם מקבל דרגת ווינר?
|
שלחתי תיכון...
ציטוט:
|
הראשון שהגיש כנראה....
|
יופי אז אני בין הראשונים XD
|
בלי לחלק כאן תשובות בבקשה.
מי שהריץ את הקוד על שרת - סתם הורס ואני אדע שאי אפשר לסמוך עליו. 85% מהקודים שהוגשו זקוקים לתיקון, אני ממליץ לכם לעבור על הקודים שלכם שוב ולתקן. נשארו 3 קודים תקינים בסה"כ |
יש לי שאלה: בשאלתיה צריך להחשיב שכאילו יש טבלה בשם Y עם שדות בשם X, USERNAME וPASSWORD?
|
ציטוט:
|
ואת הטופס אנחנו לא צריכים להכין?זה כאילו יש כבר טופס רק שלא הראת אותו?
|
חח כן
|
הטופס "קיים".. תתעסקו בקוד עצמו..
|
לדעתי זה ממש מטומטם לעשות ללא שרת.
גם למתכנתים הגדולים יכולים להיות בעיות עם משהו קטן ששכחו, בשביל מריצים על שרת ובודקים שגיאות. בכל מקרה שיהיה בהצלחה, אני גם יששתף אני חושב :) |
ציטוט:
|
תומר,
אני מציע לך להבהיר ולהגיד בנוסף שאסור גם כן תוכנות debugger מובנות ל PHP למיניהן. (Dreamwaver לדוגמא) |
אני חושב שכולם כבר שלחו..XD
אם זה לפי הראשון..אז תגיד כבר מי ניצח:P |
שלחתי :)
ולא ממש ראיתי שזה הוסיף אותי? זה מוסיף אוטומט לרשימה ?! אולי עשיתי משהו לא טוב. |
מה אני יעשה אם בא לי לשנות אבל לא שמרתי את הקוד הזהלשינוי?יש מצב שאתה שולח לי בפרטי?
|
ציטוט:
|
חה חה חה. אתגר תכנות - הבהרה
שבת מבורכת,
חה חה חה. יש מישהו מאוד חכם כאן, שהגיש עצמו כמה וכמה פעמים למערכת של האתגר. יש לי את ה IP שלו, הוא נמצא במערכת הוסטס. אני אתן לאותו אחד יומיים להגיע אלי לפרטי ולהתנצל (יום שני) לפני שהוא לא יהיה כבר חלק כאן מהוסטס. |
יש מנצחים?
|
האתגר בוטל? או שהוא נבדק?
|
כל הזמן הם פותחים אתגרים ולא מסיימים אותו XD
אני מבין שאתם עסוקים וזה..אבל לפחות תגידו משהו |
האתגר יהיה בבדיקה בקרוב.
|
ציטוט:
אתה ראית אתגר אחד כזה שהיה ולא הסתיים? נראה לך שאם באמת האתגר היה מתבטל אז..לא הייתה יוצאת הודעה? אל תענה לי על זה, התשובה נמצאת בגוף השאלה. |
אוקיי, שינוי קטן בחוקים:
מאחר ואין לי אפשרות להוריד לכם ניקוד רק על חלק מסויים מהאתגר, מי שיש לו תקלה באתגר או שלא פתר עד הסוף - נפסל. רק מי שהצליח עד הסוף - והגיש ראשון זוכה. בהצלחה למי שיזכה, תשובות בקרוב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ