![]() |
מישהו מתגיס ב 23.7 ?
מה קורה חברה?
מישהו מהקהילה מתגייס ב 23.7 ( יום שני הקרוב ) לחטיבת גבעתי פה? |
אני התגייסתי ב24.1
רק שזה היה ב1988 :) עוזר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
גיוס קל ונעים :)..
|
גיוס קל אחי אני שבוע אחרי זה הופך להיות אזרח :)
|
אוליי אני ב2011? מי יודע?
|
בהצלחה בגיוס, תהנה!!
|
שיהיה לך בהצלחה בגיוס ...
תהנה בבקום האוכל שם הוא הכי טוב ... אבל גם בגיזרות של גבעתי לא רע בכל אופן תיזהר ... טיפ קטן למסלול שלך אל תעשה שנ"צ כשיתנו לך זמן לשפצר ציוד כשתגיע לשם תבין את המושגים |
אני הייתי צריך להתגייס ב22.7
אבל עכשיו אין תאריך גיוס :) שהיה לך גיוס קל :) |
ציטוט:
יצא לי להיות במוצב יחד עם גבעתי בחברון איזה חודשיים ככה.. והיה כיף... (אני בעצמי לא מגגבעתי) אבל אני יכול להגיד שזה אחלה חטיבה מהרושם שקיבלתי של אחד שלא קשור בדרך ישירה אבל היה מסופח אליהם... (תיגברנו אותם בקו שלהם...) קיבלנו את כל הכבוד שבעולם ואנחנו גם קיבלנו נהלים כמו שלהם (היינו שם מחזור לפני אחרון) אז מי שמבין את המושגים זה וותיקים אז הלכנו לחדר אוכל על אזרחי וכאלה... :) |
אח שלי מתגייס ב30.7..
שיהיה לכולם גיוס קל ונעים (; |
גיוס = צו ראשון?
אם כן אז גם לי יש צו ראשון ב23.07.07!! |
גיוס קל =]
|
ציטוט:
לא הולך לעשות בדיקות שתופסים לך את 2 ה"אשכים" |winky| ובודקים אם יש 2 או 3 או 1 :] |
ציטוט:
|
ציטוט:
לרוב החברים שלי בת עשתה את זה|winky| |
ציטוט:
|
שנ"צ מה זה לעזעזל?
פאק כמה קיצורים יש בצבא אני כבר משתגע.. טוב ניתרגל אין מה לעשות 3 שנים (: וCream גורי שדיברת עליו מה הוא רס"פ מניאק כאילו ? חחח ואי תאמינו לי אני מתרגש אוכל סרטים גם לקראת הצבא כאילו WTF אני יוצא תאכלס לחיים האמיתים.. כל הצחוקים של הבית הספר והחברה ניגמר זהו בצד .. ועכשיו כאילו מתחילים החיים הרציני תאכלס.. וCream מזל טוב (: על השיחרור .. איפה אתה משרת? ומה אין פה אף אחד שמתגייייס ביולי? |
שיהיה לך גיוס קל ונעים !
הכי חשוב - שמור על עצמך ותגן על המדינה ביעילות ! בהצלחה =] נ.ב בקשר לבדיקת אשכים , אם זה בת - זאת זקנה בת 50+ שבודקת ולפי מה שהבנתי - הן מוחצות את האשכים :S . |
שנ"צ-שנת צהריים,
אני ב-25.7 מגויס עוקץ שיהיה בהצלחה לכולנו :) |
ציטוט:
וגם אותי בצו ראשון בבדיקות רפואיות בדק רופא ורופאה.. ( בדיקת אשכים **) הרופא הוא הקצין לא יודע והיא אין לי מושג מה היא אבל היא היתה בת 40+ לא צעירה |: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ