![]() |
אני כבר יותר משבוע ברשת ועדיין לא מאונדקס!
האתר שלי מדריכים לפוטושופ כבר יותר משבוע באוויר, שמתי מילות תיאור, והחלפתי עם יותר מ5 אתרים קישורים, כולם אתרים מאונדקסים.
יש לי את כל התנאים שגוגל דורש, קוד תקין, מפת אתר, עשיתי אימות, והכל, אבל עדיין לא אונדקס. אצל חבר שלי האתר אונדקס תוך יום יומיים והוא עשה פחות ממני.|דמעות| אשמח לפירוט למה זה ומתי הבוט של גוגל כבר יכנס לאתר שלי ובכלל באיזה תדירות הוא חוזר?|...| |
חכה בסבלנות. =\
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה צריך קישור מדפים שיש אליהם כמה שיותר קישורים מדפים שיש אליהם כמה שיותר קישורים מדפים שיש... כדי שזה יהיה מהיר
אבל אל תדאג, בסוף גוגל יעבור על אחד מהדפים שמקשרים אליך... |
ציטוט:
מה המינימום בערך? |
האתר שלי אונדקס תוך שבועיים חכה בסבלנות
|
ציטוט:
איזה חירטוט בלבוש בכדי שגוגל יאנדקס את האתר שלך הוא צריך למצוא אותו קודם. ובכדי למצוא אותו הוא צריך להגיע אליו מאתר כלשהו. באתר שיש הרבה עדכונים באופן יום יומי גוגל יריץ בוט כל יום... ושהבוט הזה ירוץ הוא גם ימצא את הלינק לאתר שלך ויאנדקס אותו. אם האתרים אשר החלפת בהם קישורים מתעדכנים פעם בשבוע או שבועיים הבוט של גוגל יסרוק אותם פעם בשבוע או שבועיים ויגיע אליך אחרי שבוע או שבועיים. זה ממש לא קשור למספר הקישורים הנכנסים |
ציטוט:
ולפי מה שאתה אומר, אם יש אתר שבכלל לא מתעדכן (ויש כאלה), גוגל לא יכנס אליו אף פעם? זה חרטוט בלבוש. |
1. תנסה להכניס קובץ ROBOT
2. תנסה להכניס יותר תוכן ולפרסם יותר 3. תנסה להכניס את אתרך ידנית מקווה שעזרתי. :) |
תקשיב,אתה מקדם תאתר בכלל?=\
לא יכול להיות PR3 בשבועה..=\ |
נראה לי שהדיון מוצה,
סבלנות היא מילת המפתח כאן. |
http://www.google.co.il/search?hl=iw...95%D7%A9&meta=
כמה דפים כבר נכנסו. אני מנחש ששמת קישור לדפים האלה מפורומים? כמו שאמרו כאן, אתה צריך קישור מדף שגוגל נכנס אליו כל יום. |
ציטוט:
וכן הוא אונדקס כבר ב17, תודה :) |
ציטוט:
וזה בדוק. וזה נכון שככל שיש יותר לינקים נכנסים זה משפר את הסיכויים שגוגל ימצא את האתר שלך יותר מהר... אבל לינק אחד מאתר שגוגל סורק באופן יום יומי יותר אפקטיבי מ20 לינקים שגוגל סורק פעם בחודש. |
|
לא יודע מה איתך אבל .. ?
http://www.google.co.il/search?hl=iw...ixer.net&meta= אתה מאונדקס אך לא מקודם מספיק עריכה : לא ראיתי את זה ששלפני .. ******** אתה צריך לקדם תאתר שלך במילים מפורסמות ומוכרות .. וגם הייתי ממליץ לך לעשות קישורים סטטים .. זה יעזור לך מאוד .. דבר איתי אם אתה מעונין בהצלחה |
אם אתה מעוניין בהחלפת קישורים ה"פ
|
בכל מקרה אתה חייב להיות בגוגל גם עם לא עשיתה קידום לאתר אומנם תהיה אחרון בחיפוש
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ